Po 1 d. -600 g. , Laikausi toliau, man labai normali ši dieta, alkio visai nėra
Sveikos, noriu nuo rytojaus startuoti sia dieta. Esu laikiusis sios dietos pries kokius metus, bet tik 10d, nukrito kazkur 5kg Bet dar ir dabar atsimenu kaip koki kosmara jautienos valgyma nemoku as jos pasiruosti, kieta, vos ikandama...gal jus turite patarimu, kaip ja skaniau pasiruosti?
QUOTE(EGLaite @ 2016 02 22, 15:19)
Sveikos, noriu nuo rytojaus startuoti sia dieta. Esu laikiusis sios dietos pries kokius metus, bet tik 10d, nukrito kazkur 5kg Bet dar ir dabar atsimenu kaip koki kosmara jautienos valgyma nemoku as jos pasiruosti, kieta, vos ikandama...gal jus turite patarimu, kaip ja skaniau pasiruosti?
Vilniuje panoramoje yra parduotuve, kur parduodama tikra kokybiska jautiena, tai mama man ja isvire , buvo belekokio skanumo. Minksta, su skoniu. O zuvis tai as lasisa orkaiteje kepiau be nieko irgi buvo labai skanu
QUOTE(Lionesss @ 2016 02 22, 16:21)
Vilniuje panoramoje yra parduotuve, kur parduodama tikra kokybiska jautiena, tai mama man ja isvire , buvo belekokio skanumo. Minksta, su skoniu. O zuvis tai as lasisa orkaiteje kepiau be nieko irgi buvo labai skanu
Lasisa ir as kepdavausi. o jautiena, tai man kazkas baisaus gyvenu ne Vilniuj, tai beda, negausiu to skaniosios jautienos
Naujokėms
Šiandien 7-a diena. -3,9kg. Menkai ko tais
Šiandien 7-a diena. -3,9kg. Menkai ko tais
QUOTE(jurnora @ 2016 02 22, 18:39)
šaunuolė, liuks pasiekimai. Taip ir toliau
Labas rytas
-1,6 kg po pirmos dienos Kaip man patinka pirmosios dienos,kai svoris ženkliai pajuda Vėliau juk taip nekris...
Jurnora,po 7 d -3,9 kg labai geras rezultatas
Loyd,sveika prisijungus
Gal dar daugiau merginų prisijungė?
-1,6 kg po pirmos dienos Kaip man patinka pirmosios dienos,kai svoris ženkliai pajuda Vėliau juk taip nekris...
Jurnora,po 7 d -3,9 kg labai geras rezultatas
Loyd,sveika prisijungus
Gal dar daugiau merginų prisijungė?
Laba diena, kaip smagu, kad mūsų čia diek nemažai ir vis daugėja
Po dviejų dienų -1,1 kg. ,nu man taip nekrenta kaip Jums, bet vistiek juda, džiaugiuosi ir tuo...
Po dviejų dienų -1,1 kg. ,nu man taip nekrenta kaip Jums, bet vistiek juda, džiaugiuosi ir tuo...
Sveikos, dziugu del Jusu geru rezultatu, tiprybes toliau
Man siandien pirma diena, ka tik suvalgiau savo vakariene, nebuvo labai skanu bet vistiek laikysiuos toliau. O jus gamindamos maista naudojate kokius nors prieskionius? Kokius be druskos ar pan?
Man siandien pirma diena, ka tik suvalgiau savo vakariene, nebuvo labai skanu bet vistiek laikysiuos toliau. O jus gamindamos maista naudojate kokius nors prieskionius? Kokius be druskos ar pan?
QUOTE(EGLaite @ 2016 02 23, 19:15)
Sveikos, dziugu del Jusu geru rezultatu, tiprybes toliau
stiprybės ir tau beje, aš kepant žuvį truputį pabarstau žuvies prieskonių arba apšlakstau citrinos sultimis...
Man vakarienei jautiena buvo atrodo ir mažais gabaliukais supjausčiau ,ir patroškinau,bet kietoka kaip velnias gavosi šiaip ne taip suvalgiau
Jaučiuosi alkana tikiuos kefyro stiklinė padės...
QUOTE(jurnora @ 2016 02 19, 21:58)
Labas
Aš laikausi Šiandien man baigiasi 4-ta diena. Kol kas puikiai jaučiuosi šiai dienai -2,5kg.
Aš laikausi Šiandien man baigiasi 4-ta diena. Kol kas puikiai jaučiuosi šiai dienai -2,5kg.
Labą labą
Man vyras, žaltys. vis pagundų maisto pavidalu prigalvoja apie vidurnaktį, tai šiandien morališkai nusiteikiau rytoj startuoti Tikiuosi moralinio palaikymo čia, nes namie vyras nesupranta valgo sočiai naktimis, niekšelis, ir lieknas