Įkraunama...
Įkraunama...

Japoniška dieta, 24 tema

Po 1 d. -600 g. tongue.gif , Laikausi toliau, man labai normali ši dieta, alkio visai nėra smile.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu nuo rytojaus startuoti sia dieta. Esu laikiusis sios dietos pries kokius metus, bet tik 10d, nukrito kazkur 5kg thumbup.gif Bet dar ir dabar atsimenu kaip koki kosmara jautienos valgyma blink.gif nemoku as jos pasiruosti, kieta, vos ikandama...gal jus turite patarimu, kaip ja skaniau pasiruosti?
Atsakyti
QUOTE(EGLaite @ 2016 02 22, 15:19)
Sveikos, noriu nuo rytojaus startuoti sia dieta. Esu laikiusis sios dietos pries kokius metus, bet tik 10d, nukrito kazkur 5kg thumbup.gif  Bet dar ir dabar atsimenu kaip koki kosmara jautienos valgyma  blink.gif nemoku as jos pasiruosti, kieta, vos ikandama...gal jus turite patarimu, kaip ja skaniau pasiruosti?

Vilniuje panoramoje yra parduotuve, kur parduodama tikra kokybiska jautiena, tai mama man ja isvire , buvo belekokio skanumo. Minksta, su skoniu. O zuvis tai as lasisa orkaiteje kepiau be nieko irgi buvo labai skanu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2016 02 22, 16:21)
Vilniuje panoramoje yra parduotuve, kur parduodama tikra kokybiska jautiena, tai mama man ja isvire , buvo belekokio skanumo. Minksta, su skoniu. O zuvis tai as lasisa orkaiteje kepiau be nieko irgi buvo labai skanu 4u.gif

Lasisa ir as kepdavausi. o jautiena, tai man kazkas baisaus blink.gif gyvenu ne Vilniuj, tai beda, negausiu to skaniosios jautienos doh.gif
Atsakyti
Naujokėms 4u.gif
Šiandien 7-a diena. -3,9kg. Menkai ko tais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurnora @ 2016 02 22, 18:39)
Naujokėms 4u.gif
Šiandien 7-a diena. -3,9kg. Menkai ko tais  smile.gif

šaunuolė, liuks pasiekimai. Taip ir toliau smile.gif
Atsakyti
Labas, jungiuosi ir as prei jusu siandien, tikiuosi ketvirtas karta nemeluos g.gif . Tris kartu jau bandziau, bet toliau nei 4 dienos niekaip doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
-1,6 kg po pirmos dienos thumbup.gif Kaip man patinka pirmosios dienos,kai svoris ženkliai pajuda ax.gif Vėliau juk taip nekris... blush2.gif
Jurnora,po 7 d -3,9 kg labai geras rezultatas thumbup.gif
Loyd,sveika prisijungus 4u.gif
Gal dar daugiau merginų prisijungė? ax.gif
Atsakyti
Laba diena, kaip smagu, kad mūsų čia diek nemažai ir vis daugėja 4u.gif
Po dviejų dienų -1,1 kg. ax.gif ,nu man taip nekrenta kaip Jums, bet vistiek juda, džiaugiuosi ir tuo...
Atsakyti
Sveikos, dziugu del Jusu geru rezultatu, tiprybes toliau 4u.gif

Man siandien pirma diena, ka tik suvalgiau savo vakariene, nebuvo labai skanu blush2.gif bet vistiek laikysiuos toliau. O jus gamindamos maista naudojate kokius nors prieskionius? Kokius be druskos ar pan?
Atsakyti
QUOTE(EGLaite @ 2016 02 23, 19:15)
Sveikos, dziugu del Jusu geru rezultatu, tiprybes toliau 4u.gif

Man siandien pirma diena, ka tik suvalgiau savo vakariene, nebuvo labai skanu blush2.gif bet vistiek laikysiuos toliau. O jus gamindamos maista naudojate kokius nors prieskionius? Kokius be druskos ar pan?

drinks_cheers.gif stiprybės ir tau mirksiukas.gif beje, aš kepant žuvį truputį pabarstau žuvies prieskonių arba apšlakstau citrinos sultimis...
Man vakarienei jautiena buvo doh.gif atrodo ir mažais gabaliukais supjausčiau ,ir patroškinau,bet kietoka kaip velnias gavosi doh.gif šiaip ne taip suvalgiau rolleyes.gif
Jaučiuosi alkana verysad.gif tikiuos kefyro stiklinė padės...
Atsakyti
QUOTE(jurnora @ 2016 02 19, 21:58)
Labas 4u.gif
Aš laikausi  biggrin.gif  Šiandien man baigiasi 4-ta diena. Kol kas puikiai jaučiuosi thumbup.gif šiai dienai -2,5kg.

Labą labą biggrin.gif
Man vyras, žaltys. vis pagundų maisto pavidalu prigalvoja apie vidurnaktį, tai doh.gif šiandien morališkai nusiteikiau rytoj startuoti 4u.gif Tikiuosi moralinio palaikymo čia, nes namie vyras nesupranta cool.gif valgo sočiai naktimis, niekšelis, ir lieknas cool.gif
Atsakyti