Įkraunama...
Įkraunama...

Japoniška dieta, 24 tema

5,600 ar 5,800 kg
Atsakyti
QUOTE(vijana @ 2016 02 20, 15:19)
5,600 ar 5,800 kg

Super biggrin.gif Man tiek pilnai užtektų iki pilnos laimės smile.gif
Atsakyti
smile.gif man dabar taip pat norėtusi 4,500-5 kg. Bet tuo metu iš visų besilaikančių aš numečiau mažiausiai, kitos 6,500-7,00-7,500, viena buvo gal net 8kg

Man sunkiai krenta.
Tai iki rytojaus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, as laikiausi tik 10 dienu, bet numeciau 5 kg, tiek kiek man reikejo 4u.gif dabar maitinuosi panasiai, be druskos, bet lbai liesai, svoris vis dar krenta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2016 02 20, 18:16)
Sveikos, as laikiausi tik 10 dienu, bet numeciau 5 kg, tiek kiek man reikejo  4u.gif  dabar maitinuosi panasiai, be druskos, bet lbai liesai, svoris vis dar krenta  4u.gif

thumbup.gif 4u.gif
Šiandien atsilaikiau ax.gif Buvau gimtadienyje, bet nieko apart arbatos negėriau. Labai apsidžiaugiau, kad nepasidaviau pagundoms. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurnora: 20 vasario 2016 - 23:05
Sveikutės. Ir aš pradėjau laikytis nuo šiandien. Trečio var. , tikiuosi užteks kantrybės smile.gif
iškilo klausymas ar kavos dar galima papildomai išgert ar tik ryte?
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2016 02 21, 16:59)
Sveikutės. Ir aš pradėjau laikytis nuo šiandien. Trečio var. , tikiuosi užteks kantrybės smile.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif
Net nežinau dėl kavos. Aš įprastai 3 kavos puodelius per dieną išgeriu laisva, bet dietos metu išgeriu tik 1-ą ryte, o jei pagal meniu jos tą dieną nėra, atkenčiu ir negeriu.
Šiandien baigiu 6 dieną. biggrin.gif Šiandien -3,8kg
Atsakyti
QUOTE(jurnora @ 2016 02 21, 21:32)
Sveika prisijungusi 4u.gif
Net nežinau dėl kavos. Aš įprastai 3 kavos puodelius per dieną išgeriu laisva, bet dietos metu išgeriu tik 1-ą ryte, o jei pagal meniu jos tą dieną nėra, atkenčiu ir negeriu.
Šiandien baigiu 6 dieną.  biggrin.gif Šiandien -3,8kg

Oho jurnora sveikinu 4u.gif Aš -3,00kg smile.gif

QUOTE(Neili @ 2016 02 21, 16:59)

Neili, svarbiausia pradėti... o vėliau mes tave motyvuosim biggrin.gif savo krintančiais kg. o kai pradėsi pati tirpti, bus ir lengva ir smagu mirksiukas.gif
Kavos geriu 2-3 kartus ne pagal menių, bet be cukraus, nors su pienu.

Papildyta:
QUOTE(Lionesss @ 2016 02 20, 18:16)
Sveikos, as laikiausi tik 10 dienu, bet numeciau 5 kg, tiek kiek man reikejo  4u.gif  dabar maitinuosi panasiai, be druskos, bet lbai liesai, svoris vis dar krenta  4u.gif

Faina, aš po dietos planuoju taip pat liesiau ir protingiau maitintis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijana: 21 vasario 2016 - 21:09
Zmonems kurie linke tukti, tai turi tapti gyvenimo budu, nes drastiskai galima kazkiek numesti, bet is esmes visa laika reikia ziureti ka valgai 4u.gif
Atsakyti
[quote
Neili, svarbiausia pradėti... o vėliau mes tave motyvuosim biggrin.gif savo krintančiais kg. o kai pradėsi pati tirpti, bus ir lengva ir smagu .
[/quote]

Ačiū mergaitės už palaikymą. Pas mus šeimyninė ranga, su manim ir vyras kartu laikosi, tai gal ir lengviau dviems vienas kitą prižiūrėti. Bet man labai patinka ir forumai, nes tikrai motyvacijos prideda Jūsų palaikymas ir pasiekimai, taip kad laikomės toliau visos drauge smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,merginos;) Šiandien atsikėliau baisiai ryžtingai nusiteikus laikytis 3 dietos varianto. ax.gif ..nes kilogramai po trijų vaikų visiškai nedžiugina doh.gif . Šios dietos esu laikiusis ir numečiau 8 kg...tai buvo vienintelis kartas ,kai ištveriau visas 14 d blush2.gif Daugiau būdavo taip: japoniška dieta,pirma diena lotuliukas.gif ...japoniška dieta ,pirma diena lotuliukas.gif ...ir taip daugybę kartų blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2016 02 22, 09:07)
Labas rytas,merginos;) Šiandien atsikėliau baisiai ryžtingai nusiteikus laikytis 3 dietos varianto. ax.gif ..nes kilogramai po trijų vaikų visiškai nedžiugina doh.gif . Šios dietos esu laikiusis ir numečiau 8 kg...tai buvo vienintelis kartas ,kai ištveriau  visas 14 d blush2.gif  Daugiau būdavo taip: japoniška dieta,pirma diena lotuliukas.gif ...japoniška dieta ,pirma diena lotuliukas.gif ...ir taip daugybę kartų blush2.gif blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Aš po 5 dienų jau -3,200. Šiandien 6 dienelė thumbup.gif
Atsakyti