5,600 ar 5,800 kg
QUOTE(vijana @ 2016 02 20, 15:19)
5,600 ar 5,800 kg
Super Man tiek pilnai užtektų iki pilnos laimės
man dabar taip pat norėtusi 4,500-5 kg. Bet tuo metu iš visų besilaikančių aš numečiau mažiausiai, kitos 6,500-7,00-7,500, viena buvo gal net 8kg
Man sunkiai krenta.
Tai iki rytojaus
Man sunkiai krenta.
Tai iki rytojaus
Sveikos, as laikiausi tik 10 dienu, bet numeciau 5 kg, tiek kiek man reikejo dabar maitinuosi panasiai, be druskos, bet lbai liesai, svoris vis dar krenta
QUOTE(Lionesss @ 2016 02 20, 18:16)
Sveikos, as laikiausi tik 10 dienu, bet numeciau 5 kg, tiek kiek man reikejo dabar maitinuosi panasiai, be druskos, bet lbai liesai, svoris vis dar krenta
Šiandien atsilaikiau Buvau gimtadienyje, bet nieko apart arbatos negėriau. Labai apsidžiaugiau, kad nepasidaviau pagundoms.
Sveikutės. Ir aš pradėjau laikytis nuo šiandien. Trečio var. , tikiuosi užteks kantrybės
iškilo klausymas ar kavos dar galima papildomai išgert ar tik ryte?
QUOTE(Neili @ 2016 02 21, 16:59)
Sveikutės. Ir aš pradėjau laikytis nuo šiandien. Trečio var. , tikiuosi užteks kantrybės
Sveika prisijungusi
Net nežinau dėl kavos. Aš įprastai 3 kavos puodelius per dieną išgeriu laisva, bet dietos metu išgeriu tik 1-ą ryte, o jei pagal meniu jos tą dieną nėra, atkenčiu ir negeriu.
Šiandien baigiu 6 dieną. Šiandien -3,8kg
QUOTE(jurnora @ 2016 02 21, 21:32)
Sveika prisijungusi
Net nežinau dėl kavos. Aš įprastai 3 kavos puodelius per dieną išgeriu laisva, bet dietos metu išgeriu tik 1-ą ryte, o jei pagal meniu jos tą dieną nėra, atkenčiu ir negeriu.
Oho jurnora sveikinu Aš -3,00kg
QUOTE(Neili @ 2016 02 21, 16:59)
Neili, svarbiausia pradėti... o vėliau mes tave motyvuosim savo krintančiais kg. o kai pradėsi pati tirpti, bus ir lengva ir smagu
Kavos geriu 2-3 kartus ne pagal menių, bet be cukraus, nors su pienu.
Papildyta:
QUOTE(Lionesss @ 2016 02 20, 18:16)
Faina, aš po dietos planuoju taip pat liesiau ir protingiau maitintis
Zmonems kurie linke tukti, tai turi tapti gyvenimo budu, nes drastiskai galima kazkiek numesti, bet is esmes visa laika reikia ziureti ka valgai
[quote
Neili, svarbiausia pradėti... o vėliau mes tave motyvuosim savo krintančiais kg. o kai pradėsi pati tirpti, bus ir lengva ir smagu .
[/quote]
Ačiū mergaitės už palaikymą. Pas mus šeimyninė ranga, su manim ir vyras kartu laikosi, tai gal ir lengviau dviems vienas kitą prižiūrėti. Bet man labai patinka ir forumai, nes tikrai motyvacijos prideda Jūsų palaikymas ir pasiekimai, taip kad laikomės toliau visos drauge
Neili, svarbiausia pradėti... o vėliau mes tave motyvuosim savo krintančiais kg. o kai pradėsi pati tirpti, bus ir lengva ir smagu .
[/quote]
Ačiū mergaitės už palaikymą. Pas mus šeimyninė ranga, su manim ir vyras kartu laikosi, tai gal ir lengviau dviems vienas kitą prižiūrėti. Bet man labai patinka ir forumai, nes tikrai motyvacijos prideda Jūsų palaikymas ir pasiekimai, taip kad laikomės toliau visos drauge
Labas rytas,merginos;) Šiandien atsikėliau baisiai ryžtingai nusiteikus laikytis 3 dietos varianto. ..nes kilogramai po trijų vaikų visiškai nedžiugina . Šios dietos esu laikiusis ir numečiau 8 kg...tai buvo vienintelis kartas ,kai ištveriau visas 14 d Daugiau būdavo taip: japoniška dieta,pirma diena ...japoniška dieta ,pirma diena ...ir taip daugybę kartų
QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2016 02 22, 09:07)
Labas rytas,merginos;) Šiandien atsikėliau baisiai ryžtingai nusiteikus laikytis 3 dietos varianto. ..nes kilogramai po trijų vaikų visiškai nedžiugina . Šios dietos esu laikiusis ir numečiau 8 kg...tai buvo vienintelis kartas ,kai ištveriau visas 14 d Daugiau būdavo taip: japoniška dieta,pirma diena ...japoniška dieta ,pirma diena ...ir taip daugybę kartų
Papildyta:
Aš po 5 dienų jau -3,200. Šiandien 6 dienelė