Įkraunama...
Įkraunama...

Japoniška dieta, 24 tema

Labas vakaras,
Siandien atlaikiau pirma diena. Noriu skubiai numesti likusius 5 kg , nes siaip valgau viska po nedaug, svoris neauga, bet ir nekrenta. O cia svarbus susitikimas nusimato smile.gif siandien laikiausi kaip priklauso, absoliuciai nenukrypdama. Gerai tai, kad apetito ir siaip didelio nera, tai gan nesudetinga. Noriu paklausti, ka darote kai ta cukinija kepta reikia valgyti. kepta cukinija , gi belekiek aliejaus geria. Kaip ruosiate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lionesss: 07 vasario 2016 - 18:38
QUOTE(Lionesss @ 2016 02 07, 19:38)
Labas vakaras,
Siandien atlaikiau pirma diena. Noriu skubiai numesti likusius 5 kg , nes siaip valgau viska po nedaug, svoris neauga, bet ir nekrenta. O cia svarbus susitikimas nusimato smile.gif siandien laikiausi kaip priklauso, absoliuciai nenukrypdama. Gerai tai, kad apetito ir siaip didelio nera, tai gan nesudetinga. Noriu paklausti, ka darote kai ta cukinija kepta reikia valgyti.  kepta cukinija , gi belekiek aliejaus geria. Kaip ruosiate?

galima kepti orkaitėje ant kepimo popieriaus be jokio aliejaus ar ant grotelių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2016 02 07, 23:17)
galima kepti orkaitėje ant kepimo popieriaus be jokio aliejaus ar ant grotelių smile.gif

Aciu, vakar taip ir padariau, buvo labai skanu 4u.gif
Papildyta:
Po pirmos dienos - 1 kg, kadangi man 5 tik tereikia, tai kai tiek nukris dieta ir baigsiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gražuolės 4u.gif
Grįžtu į jau išbandytą dietą. Su ja buvau numetus kažkur 5-6kg
Man sunkiausia 1-diena morališkai, vis norisi atidėti rytdienai biggrin.gif
2-diena fiziškai, svaigsta galva
3-diena: mieguistumas, ir PIKTUMAS blush2.gif
O toliau motivacija didėja, organizmas persitvarko... mirksiukas.gif

O FAINIAUSIA 14-oji lotuliukas.gif

Na man šiandien 2-oji. Vaikštau apsvaigus, po pirmos dienos -1,100kg smile.gif
Kas šios dietos laikosi dar bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vijana @ 2016 02 18, 13:33)
Sveikos gražuolės  4u.gif
Man sunkiausia 1-diena morališkai, vis norisi atidėti rytdienai  biggrin.gif
3-diena: mieguistumas, ir PIKTUMAS  blush2.gif

O FAINIAUSIA 14-oji  lotuliukas.gif

Na man šiandien 2-oji. Vaikštau apsvaigus, po pirmos dienos -1,100kg  smile.gif
Kas šios dietos laikosi dar  bigsmile.gif

Reiktu ir man, nes po vasaros 6 kg pliuso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vijana @ 2016 02 18, 14:33)
Sveikos gražuolės  4u.gif
Man sunkiausia 1-diena morališkai, vis norisi atidėti rytdienai  biggrin.gif
3-diena: mieguistumas, ir PIKTUMAS  blush2.gif

O FAINIAUSIA 14-oji  lotuliukas.gif

Na man šiandien 2-oji. Vaikštau apsvaigus, po pirmos dienos -1,100kg  smile.gif
Kas šios dietos laikosi dar  bigsmile.gif

Labas 4u.gif
Aš laikausi biggrin.gif Šiandien man baigiasi 4-ta diena. Kol kas puikiai jaučiuosi thumbup.gif šiai dienai -2,5kg.
Atsakyti
Man po 2d -2,100
po 3d -2,400 . Na nukrito per trčią dieną tik 300g. bet nusidėjau smile.gif suvalgiau 2 didelius obuolius ir juodos duonos sumuštinį su silkę ir dar gana vėlokai -22val blush2.gif
Šiandien 4 diena smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jurnora @ 2016 02 19, 22:58)
Labas 4u.gif
Aš laikausi  biggrin.gif  Šiandien man baigiasi 4-ta diena. Kol kas puikiai jaučiuosi thumbup.gif šiai dienai -2,5kg.

Šiuo metu lyg mes tik dviese. Sėkmės jurnora 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vijana @ 2016 02 20, 14:43)
Man po 2d -2,100
  po 3d  -2,400 . Na nukrito per trčią dieną tik 300g. bet nusidėjau  smile.gif  suvalgiau 2 didelius obuolius ir juodos duonos sumuštinį su silkę ir dar gana vėlokai -22val  blush2.gif
Šiandien 4 diena  smile.gif
Papildyta:
Šiuo metu lyg mes tik dviese. Sėkmės jurnora  4u.gif

Puikūs rezultatai thumbup.gif man 5 diena, tai šiandien -3,5 biggrin.gif Valgau virtą žuvį ir pomidorą pietums ax.gif Kurio varianto tu laikaisi? Aš tai pirmą renkuosi visada. Laikiausi šitos dietos kelis kartus, bet nei kart iki galo nepavyko blush2.gif Ilgiausiai 6 dienas išsilaikiau. Tikiuosi šį kartą išbandyti kantrybę iki galo mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir aš pirmo, tik kiaušinį viriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vijana @ 2016 02 20, 15:06)
Ir aš pirmo, tik kiaušinį viriau  smile.gif

Aš žalią, baisesnio dalyko nėra turbūt bash.gif Bet ištvėriau. Šiaip žuvis man be druskos žiauriai neskani, tai šį kartą perku lašišą. Ir be druskos ji man skanu smile.gif
Atsakyti
Sunku iki galo... Aš laikiausi tik vieną kartą, na...kažkaip užbaigiau, bet kas antrą dieną truputėlį nusidėdavau ax.gif tai razinų 50g. arba riešutų 50g. tai kokio kefyro ar jogurto puodelį.

Labai gerai pamenu, kaip po 14d. pertraukos suvalgiau varškės su uogienę, kotletą normalų biggrin.gif O jau SKANU buvo, o silkė su cinamonu - litrą užsimarinavau, visą pati viena suvalgiau lotuliukas.gif
Maniau greit svoris grįš, bet 1kg. grįžo, kiti 7-8 mėn. laikėsi, nors valgiau nelabai sveikai ir nelabai saikingai 4u.gif
Papildyta:
Man žuvis be druskos taip pat schmoll.gif Skani tik trilapija, bet Lenkijoje perku, nežinau ar čia yra.
Atsakyti
QUOTE(vijana @ 2016 02 20, 15:13)
Sunku iki galo... Aš laikiausi tik vieną kartą, na...kažkaip užbaigiau, bet kas antrą dieną truputėlį nusidėdavau  ax.gif  tai razinų 50g.  arba riešutų 50g.  tai kokio kefyro ar jogurto puodelį.

Labai gerai pamenu, kaip po 14d. pertraukos suvalgiau varškės su uogienę, kotletą normalų  biggrin.gif O jau SKANU buvo, o silkė su cinamonu - litrą užsimarinavau, visą pati viena suvalgiau  lotuliukas.gif
Maniau greit svoris grįš, bet 1kg. grįžo, kiti 7-8 mėn. laikėsi, nors valgiau nelabai sveikai ir nelabai saikingai  4u.gif

Tu čia tokią motyvacinę rekomendaciją parašei 4u.gif drinks_cheers.gif Labai bijau, kad paskui negrįžtų kg. O kiek tu tada numetei?
Atsakyti