Įkraunama...
Įkraunama...

Japoniška dieta, 24 tema

QUOTE(nepoli @ 2016 01 27, 08:42)
Aš vakar sugriešijau...sudėtinga įsivažiuoti.... doh.gif truputi peršalus..tai gal dėl to norisi vis kažko užkąsti...daug arbatų geriu su medum..
vakare man sunkiausia atsilaikyti.visą dieną viskas ok,o tik vakaras tai visos motyvacijos dingsta.... blink.gif
laikiausi ir ar šios dietos rudenį,tai svoris antrą sav taip pat buvo sustojęs krist,bet per paskutines dienas dar pakrito...iš kur dabar man tiek valios gaut.... ax.gif

Man net paciai keista, kad siandien 13 diena, o vienintelis sugriesinimas tas, kad vietoj pomidoru sulciu valgiau pomidora smile.gif
O medaus sios dietos laikantis nedeciau i arbata smile.gif Geriau jau imbiero koki gabaliuka sugrauzk smile.gif
Vandens 2 buteliai po 1l kasryt ant stalo stovi smile.gif Ir namo su tusciais einu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astulenka @ 2016 01 27, 13:13)
Man net paciai keista, kad siandien 13 diena, o vienintelis sugriesinimas tas, kad vietoj pomidoru sulciu valgiau pomidora smile.gif
O medaus sios dietos laikantis nedeciau i arbata smile.gif Geriau jau imbiero koki gabaliuka sugrauzk smile.gif
Vandens 2 buteliai po 1l kasryt  ant stalo stovi smile.gif Ir namo su tusciais einu smile.gif

Pirmos dienos sunkiausios,o vėliau man taip pat ėjosi lb lengvai...tikiuosi ir db įsivažiuosiu...
Atsakyti
QUOTE(nepoli @ 2016 01 27, 13:32)
Pirmos dienos sunkiausios,o vėliau man taip pat ėjosi lb lengvai...tikiuosi ir db įsivažiuosiu...

Na man šiandien tik 2 dienelė, laikausi šios dietos jau ne pirmą kartą - tai visai nieko, džiugina tai , kad šiandien ryte buvo jau 62,5 kg - 1,5 kg jau nėra- gera pradžia pusė darbo biggrin.gif
labiausiai bijau savaitgalio, reikės tortus kepti, kibinus daryti- tai nežinau kaip čia atsilaikius.
Atsakyti
Paskutine diena thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Dabar tik bijau kad negriztu tie kg smile.gif planuoju ant koloriju skaiciavimo nuo ryt pereit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astulenka @ 2016 01 28, 12:24)
Paskutine diena  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Dabar tik bijau kad negriztu tie kg smile.gif planuoju ant koloriju skaiciavimo nuo ryt pereit smile.gif

Tai sveikinimai atlaikius... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nepoli @ 2016 01 28, 11:16)
Tai sveikinimai atlaikius... thumbup.gif

Rytoj sveikinimus priimsiu , ne siandien dar smile.gif smile.gif smile.gif
Man paciai keista. 1000 ir viena karta esu laikiusis dietu, bet nei vienos iki galo smile.gif Pirmas kartas taip smile.gif smile.gif Gal padejo tai, kad nuo pirmos dienos nebuvau uzsibrezus issilaikyti dvi savaites, sakiau kiek pavyks tiek. Bet antra dietos diena turejom sveciu, stalas pilnas uzkandziu ir skanumynu buvo, o as nepalieciau nieko smile.gif smile.gif thumbup.gif Tas labai motyvavo likusi laika, kad jei galiu issilaikyti prie nukrauto stalo, tai reiskias galiu ir dvi savaites smile.gif
Atsakyti
[quote=Astulenka,2016 01 28, 16:46]
Rytoj sveikinimus priimsiu , ne siandien dar smile.gif smile.gif smile.gif
Man paciai keista. 1000 ir viena karta esu laikiusis dietu, bet nei vienos iki galo smile.gif Pirmas kartas taip smile.gif smile.gif Gal padejo tai, kad nuo pirmos dienos nebuvau uzsibrezus issilaikyti dvi savaites, sakiau kiek pavyks tiek. Bet antra dietos diena turejom sveciu, stalas pilnas uzkandziu ir skanumynu buvo, o as nepalieciau nieko smile.gif smile.gif thumbup.gif Tas labai motyvavo likusi laika, kad jei galiu issilaikyti prie nukrauto stalo, tai reiskias galiu ir dvi savaites smile.gif
[/qumsųote]
Lauksim rezultatu.
Atsakyti
Na va, prisiduodu - po trijų dienų - 3 kg, startavau su 64, šiandien ryte 61 kg- rezulatatas labai džiuginantis thumbup.gif
Nors ryte ir šiek tiek sugriešiju - vis tik paiimu saldainį prie kavos, na dar kokius 3 kg numesti tai būtų thumbup.gif
Atsakyti
-8 kg smile.gif smile.gif smile.gif
Per pirma savaite 6kg nukrito, per antra tik 2, bet vistiek smagu smile.gif smile.gif smile.gif
Visas dvi savaites nei vienos "nuodemes", viskas grieztai pagal sarasa smile.gif smile.gif smile.gif
Dabar aisku reikia stengtis toliau neisklyst is kelio, dar bet 10kg nutirpdyt reikia smile.gif smile.gif smile.gif
Nuo siandien kaloriju skaiciavimas smile.gif smile.gif
Atsakyti
sveikos, labas vakaras! smile.gif noriu ir as pasikudinti, atradau sia dieta.. Turiu keleta klusimu: zalias kiausinis trecia diena, ka su juo veikti?..sad.gif tik nesakykit, jog geriat ji.....
Atsakyti
QUOTE(elida @ 2016 01 31, 23:03)
sveikos, labas vakaras! smile.gif noriu ir as pasikudinti, atradau sia dieta.. Turiu keleta klusimu: zalias kiausinis trecia diena, ka su juo veikti?..sad.gif tik nesakykit, jog geriat ji.....

As virta valgiau
Atsakyti
O aš - šiandien vėl iš naujo doh.gif
Praeitą savaitę laikiausi nukrito 3 kg , bet šeštadienį neatsilaikiau- gėriau vyną, nors ir nieko nevalgiau, bet svoris iš vietos nepajudėjo, kaip buvo penktadienį 61 kg - tai šiandien tiek ir liko.
Žinau, kad nieko gero nebus - bet siandien pradedu vėl viską iš naujo, labai tikiuosi , kad bent 2 kg dar numesiu.
Atsakyti