Įkraunama...
Įkraunama...

Japoniška dieta, 24 tema

Sveikos!Ar dar yra besidietinančių?Tylu čia labai...
Aš po devynių dienų-6kg.!
Atsakyti
QUOTE(~supervisor~ @ 2015 10 30, 13:11)
Desimta diena iveikta 👍 -4.9kg nuo pradinio svorio 👍👍👍

Musu seimyna uzpuole rotas, taigi tenka trumpam pamirsti dietas😢😢😢😢 atsisveikinu, bet pazadu sugryzti😉

Sutapimas ar ne, bet ir mane buvo aplankęs roto virusas, oj sirgau. Na bet dabar grįžtu vėl, ir pradėsiu viską nuo pradžių smile.gif
Atsakyti
Aš irgi šiandien startavau! Kaži kaip man seksis, esu druskžs fanė :/
Atsakyti
As neesu nei druskos fanei, nei stora. 166 sveriu 63,5 maziausiai sverus 59 (atrodziai tobulai) daugiausiai 69 (buvau tragiska) taciau sitos dietos deka buviau pasiekius savo zemiausia svori... bet kaip sakoma del gero gyvenimo (tikrai daug valgiau 4 porcios ledu 2 pakai cipsu per diena budavo normalu, kol per 3 men nebuvo +10, kuriu sunkiai sekes attsikratyti. Taciau ziuredama i save dabar matau soras kojas,,,, tad jungiuos prie dietos!!! Sekmes Man ir sekmes visom smile.gif mes kartu galim
Atsakyti
Sėkmės Ilana! Aš 180cm 82kg. Šiandien antra diena, sveriu 79,7kg. Esu aš svėrus 59kg, atrodžiau baisiai doh.gif Man idealus svoris būtų 66kg. Nežinau kiek ištversiu šią dietą, esu jau laikiysis, ištvėriau 6 d. biggrin.gif
Atsakyti
Na , mielosios - kas prisijungs ? aš startuoju nuo šiandien, 14 dienų tikrai neišlaikysiu, bet 11 pasižadu - turiu iki vyro jubiliejaus bent 4 kg numesti smile.gif
Ūgis 162, svoris -64 kg- kaip ir daugokai - bet tikiuosi koki 59 - būt idealu smile.gif
Labai lauksiu- gal kas prijungs prie manęs
Atsakyti
Prisijungsiu nuo rytojaus...šnd iškrova... mirksiukas.gif
kurio varianto laikysiesi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nepoli: 25 sausio 2016 - 13:45
o kaip fainiai, kad ne viena smile.gif
pas mane šiandien irgi iškrova , startuosiu nuo rytojaus, nes vėlai grįšiu, tai jau nebus kada , o pietums kiausinius palikau namie, tai nuo rytojaus pradedu smile.gif
laikysiuos trečiojo varianto
Atsakyti
Man siandien 11 diena smile.gif
I kiausinius, kopustus ir morkas tai jauciu dar ilgai nenoesiu net paziuret smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astulenka: 26 sausio 2016 - 16:21
QUOTE(Astulenka @ 2016 01 26, 17:19)
Man siandien 11 diena smile.gif
I kiausinius, kopustus ir morkas tai jauciu dar ilgai nenoesiu net paziuret smile.gif

Na ir kaip ? kokie pasiekimai?
kaip Jums gerai, o man šiandien tik startas- bet nieko - esu pasiryžsi bent kokius 4 kg numesti
Atsakyti
QUOTE(beata @ 2016 01 26, 15:21)
Na ir kaip ? kokie pasiekimai?
kaip Jums gerai, o man šiandien tik startas- bet nieko - esu pasiryžsi bent kokius 4 kg numesti

Po 7 dienu buvo - 6 kg, vakar lygiai tas pats, tai vaiksciojau pikta visa diena. Nusprendziau nesisverti iki dietos galo, tada ziuresiu kaip bus .
Atsakyti
Aš vakar sugriešijau...sudėtinga įsivažiuoti.... doh.gif truputi peršalus..tai gal dėl to norisi vis kažko užkąsti...daug arbatų geriu su medum..
vakare man sunkiausia atsilaikyti.visą dieną viskas ok,o tik vakaras tai visos motyvacijos dingsta.... blink.gif
laikiausi ir ar šios dietos rudenį,tai svoris antrą sav taip pat buvo sustojęs krist,bet per paskutines dienas dar pakrito...iš kur dabar man tiek valios gaut.... ax.gif
Atsakyti