Sveikos!Ar dar yra besidietinančių?Tylu čia labai...
Aš po devynių dienų-6kg.!
QUOTE(~supervisor~ @ 2015 10 30, 13:11)
Desimta diena iveikta 👍 -4.9kg nuo pradinio svorio 👍👍👍
Musu seimyna uzpuole rotas, taigi tenka trumpam pamirsti dietas😢😢😢😢 atsisveikinu, bet pazadu sugryzti😉
Musu seimyna uzpuole rotas, taigi tenka trumpam pamirsti dietas😢😢😢😢 atsisveikinu, bet pazadu sugryzti😉
Sutapimas ar ne, bet ir mane buvo aplankęs roto virusas, oj sirgau. Na bet dabar grįžtu vėl, ir pradėsiu viską nuo pradžių
As neesu nei druskos fanei, nei stora. 166 sveriu 63,5 maziausiai sverus 59 (atrodziai tobulai) daugiausiai 69 (buvau tragiska) taciau sitos dietos deka buviau pasiekius savo zemiausia svori... bet kaip sakoma del gero gyvenimo (tikrai daug valgiau 4 porcios ledu 2 pakai cipsu per diena budavo normalu, kol per 3 men nebuvo +10, kuriu sunkiai sekes attsikratyti. Taciau ziuredama i save dabar matau soras kojas,,,, tad jungiuos prie dietos!!! Sekmes Man ir sekmes visom mes kartu galim
Na , mielosios - kas prisijungs ? aš startuoju nuo šiandien, 14 dienų tikrai neišlaikysiu, bet 11 pasižadu - turiu iki vyro jubiliejaus bent 4 kg numesti
Ūgis 162, svoris -64 kg- kaip ir daugokai - bet tikiuosi koki 59 - būt idealu
Labai lauksiu- gal kas prijungs prie manęs
Ūgis 162, svoris -64 kg- kaip ir daugokai - bet tikiuosi koki 59 - būt idealu
Labai lauksiu- gal kas prijungs prie manęs
Prisijungsiu nuo rytojaus...šnd iškrova...
kurio varianto laikysiesi?
kurio varianto laikysiesi?
o kaip fainiai, kad ne viena
pas mane šiandien irgi iškrova , startuosiu nuo rytojaus, nes vėlai grįšiu, tai jau nebus kada , o pietums kiausinius palikau namie, tai nuo rytojaus pradedu
laikysiuos trečiojo varianto
pas mane šiandien irgi iškrova , startuosiu nuo rytojaus, nes vėlai grįšiu, tai jau nebus kada , o pietums kiausinius palikau namie, tai nuo rytojaus pradedu
laikysiuos trečiojo varianto
Man siandien 11 diena
I kiausinius, kopustus ir morkas tai jauciu dar ilgai nenoesiu net paziuret
QUOTE(Astulenka @ 2016 01 26, 17:19)
Man siandien 11 diena
Na ir kaip ? kokie pasiekimai?
kaip Jums gerai, o man šiandien tik startas- bet nieko - esu pasiryžsi bent kokius 4 kg numesti
QUOTE(beata @ 2016 01 26, 15:21)
Na ir kaip ? kokie pasiekimai?
kaip Jums gerai, o man šiandien tik startas- bet nieko - esu pasiryžsi bent kokius 4 kg numesti
Po 7 dienu buvo - 6 kg, vakar lygiai tas pats, tai vaiksciojau pikta visa diena. Nusprendziau nesisverti iki dietos galo, tada ziuresiu kaip bus .
Aš vakar sugriešijau...sudėtinga įsivažiuoti.... truputi peršalus..tai gal dėl to norisi vis kažko užkąsti...daug arbatų geriu su medum..
vakare man sunkiausia atsilaikyti.visą dieną viskas ok,o tik vakaras tai visos motyvacijos dingsta....
laikiausi ir ar šios dietos rudenį,tai svoris antrą sav taip pat buvo sustojęs krist,bet per paskutines dienas dar pakrito...iš kur dabar man tiek valios gaut....
vakare man sunkiausia atsilaikyti.visą dieną viskas ok,o tik vakaras tai visos motyvacijos dingsta....
laikiausi ir ar šios dietos rudenį,tai svoris antrą sav taip pat buvo sustojęs krist,bet per paskutines dienas dar pakrito...iš kur dabar man tiek valios gaut....