Įkraunama...
Įkraunama...

Japoniška dieta, 24 tema

Labas rytas ,

prasideda nauja savaite smile.gif

skaitinejau apie labai puikius jusu rezultatus , sveikinu !

QUOTE(nepoli @ 2015 10 18, 14:11)
Kaip gimtadienis praėjo?ar savijauta pasitaisė?

acu , visai gerai . Kosulys dar pakankina , bet jau geriau .

Prie naujo laiko prisitaiket ? as nelabai dar
Atsakyti
Sesta diena iveikta 👍 - 3.7kg nuo pradinio svorio 👍👍👍

As prie naujo laiko prisitaikiau, bet mano vaikai ne😢 atsikele 6!!!Po simts, atostogos, taip noretusi pamiegot, bet kur tau.....mazoji simta kartu nakti keliasi.....gavau kavos i lova, gal pagerins situacija😉
Atsakyti
Man antroji diena, svoris juda, minus 400g biggrin.gif klausimas, ar būtų galima jautieną pakeisti vištiena? ax.gif
Atsakyti
Septinta diena iveikta👍 -4.2kg nuo pradinio svorio 👍👍👍

Manau, kad negalima pakeisti. As laikausi butent taip kaip parasyta😉
Atsakyti
Astunta diena iveikta 👍 -4.5kg nuo pradinio svorio 👍👍👍
Atsakyti
QUOTE(~supervisor~ @ 2015 10 28, 12:05)
Astunta diena iveikta 👍 -4.5kg nuo pradinio svorio 👍👍👍

Sveikos, lietuviškos japonės😃😃😃
Paskaičius Jūsų pokalbius ir aš susigundžiau šia dieta, nors ji man ne naujiena-esu laikiusis kažkada, tai rezultatai buvo labai matomi, ne tiek kilogramais(numečiau tada, berods, 8), bet labai matėsi vizualiai.Nors tada laikiausi jos pirmąkart gyvenime kažkokios dietos, gal dėl to viskas buvo labai liuks.
Šiandien man trečia diena, tas nelemtas kiaušinis, bet ištvėriau, o morkas maišiau su sūriu, tai gavosi kaip salotos kokios😂Užtat vakarienė atpirko viską!-dievinu obuolius!!!
Na, o rezultatai tai neblogi👍-4kg. per 2d.!
Atsakyti
QUOTE(Linučiuks @ 2015 10 28, 22:39)
Sveikos, lietuviškos japonės😃😃😃
Paskaičius Jūsų pokalbius ir aš susigundžiau šia dieta, nors ji man ne naujiena-esu laikiusis kažkada, tai rezultatai buvo labai matomi, ne tiek kilogramais(numečiau tada, berods, 8), bet labai matėsi vizualiai.Nors tada laikiausi jos pirmąkart gyvenime kažkokios dietos, gal dėl to viskas buvo labai liuks.
Šiandien man trečia diena, tas nelemtas kiaušinis, bet ištvėriau, o morkas maišiau su sūriu, tai gavosi kaip salotos kokios😂Užtat vakarienė atpirko viską!-dievinu obuolius!!!
Na, o rezultatai tai neblogi👍-4kg. per 2d.!

👍👍👍saunuole, taip ir toliau😉💪 ryt prasinesk kaip sekasi😉
Atsakyti
QUOTE(~supervisor~ @ 2015 10 28, 23:41)
👍👍👍saunuole, taip ir toliau😉💪 ryt prasinesk kaip sekasi😉

Ačiū, kad priimat☺Būtinai prasinešiu!
Laikausi šios dietos kaip starto tolesniam metimui, nes ši dieta man geriausiai "nuima" bet kokį norą valgyt, nes yra pati šlykščiausia kokios tik teko laikytis😂
Atsakyti
QUOTE(Linučiuks @ 2015 10 28, 22:46)
Ačiū, kad priimat☺Būtinai prasinešiu!
Laikausi šios dietos kaip starto tolesniam metimui, nes ši dieta man geriausiai "nuima" bet kokį norą valgyt, nes yra pati šlykščiausia kokios tik teko laikytis😂

😂😃😄as pabaigus darysiu sav pertrauka, nes sunaus gimtadienis ir mama atvaziuoja ir i kursus reiks vaziuot ir t.t ir tada pradesiu vel kokios laikytis. Galvoju gal amerikietisku kalneliu, tik va ten daug laisves duota, bijau, kad galiu neatsilaikyti😉
Atsakyti
Devinta diena iveikta 👍 -4.6kg nuo pradinio svorio 👍👍👍
Atsakyti
Desimta diena iveikta 👍 -4.9kg nuo pradinio svorio 👍👍👍

Musu seimyna uzpuole rotas, taigi tenka trumpam pamirsti dietas😢😢😢😢 atsisveikinu, bet pazadu sugryzti😉
Atsakyti
QUOTE(~supervisor~ @ 2015 10 30, 13:11)
Desimta diena iveikta 👍 -4.9kg nuo pradinio svorio 👍👍👍

Musu seimyna uzpuole rotas, taigi tenka trumpam pamirsti dietas😢😢😢😢 atsisveikinu, bet pazadu sugryzti😉

Gražiai krito svoris, tik su rotu tai nepajuokausi...sveikit visi...
Man šiandien šešta diena, tai po penkių dienų-5kg.!
Atsakyti