Įkraunama...
Įkraunama...

Japoniška dieta, 24 tema

Na ka,vakarienei ne varškytė o 2blynai su dešryte ir sūriu ir puse blyno su varške....jaučiu dabar būsiu soti 2dienas biggrin.gif
Atsakyti
Jolitamaria,kaip sekasi?
Atsakyti
Labas , kazkaip laikausi , bet kabinasi sloga , kosulys . Sunki dienele buvo . Nieko nespejau pasigaminti , ta valgau dabar krabu lazdeles su agurku ir biskiu majonezo . na nesamone , bet jau per velu kazka gamintis.

Reiktu gal ir man pratesti dar savaitele dieta . Ryt dukters gimtadienis , svesim su seima , penktadieni su draugais . Bus kazka ne i dieta suvalgyta .
Siao svoris krenta po biski - mazdaug 200 gr per diena .
Atsakyti
Na tai linkiu greičiau sveikti...kai blogai jautiesi,dieta ne pati geriausia kompanjonė...
Atsakyti
Labas rytas ,

vis dar sirguliuoju . Siandien reiks suruosti dukrai gimtadieni.

Pas mane svoris mazeja , bet siu atveju - ne tiek nuo japon. dietos , kiek nuo to , kad persalus ir apetitas sumazejes.
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 10 16, 09:47)
Labas rytas ,

vis dar sirguliuoju . Siandien reiks suruosti dukrai gimtadieni.

Pas mane svoris mazeja , bet siu atveju -  ne tiek nuo japon. dietos , kiek nuo to , kad persalus ir apetitas sumazejes.

Oi nepavydžiu to ruošimosi,o dar jei savijauta nekokia....
na bet smagaus gimtad dukrytei... 4u.gif 4
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 10 16, 09:47)

Kaip gimtadienis praėjo?ar savijauta pasitaisė?
Atsakyti
Sveikos, busimos japones😉
Jungiuosi, ar priimsit?
Ryt pirma diena💪
Ugis 169cm, svoris 85kg😨😢😰😭trys nestumai per 5 metus pridejo nei daug nei mazai- 20kg😱
Niekada neatidelioju ir nelaukiu pirmadieniu😉 taigi ryt startuoju, kas man i kompanija😉
Atsakyti
QUOTE(~supervisor~ @ 2015 10 19, 22:23)
Sveikos, busimos japones😉
Jungiuosi, ar priimsit?
Ryt pirma diena💪
Ugis 169cm, svoris 85kg😨😢😰😭trys nestumai per 5 metus pridejo nei daug nei mazai- 20kg😱
Niekada neatidelioju ir nelaukiu pirmadieniu😉 taigi ryt startuoju, kas man i kompanija😉

sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Pirma diena iveikta👍 -1.3kg nuo pradinio svorio👍👍👍
Atsakyti
Antra diena iveikta👍 -2kg nuo pradinio svorio👍👍👍
Atsakyti
QUOTE(~supervisor~ @ 2015 10 22, 09:23)
Antra diena iveikta👍 -2kg nuo pradinio svorio👍👍👍

Puikiai krenta...ir laikytis lengviau,kai akivaizdūs rezultatai... thumbup.gif
Atsakyti