Įkraunama...
Įkraunama...

Japoniška dieta, 24 tema

QUOTE(Loyd @ 2015 10 11, 11:31)
nepoli, puikus rezultatai, sveikinu!
As nuo siandien pradedu (jau ketvirta  drinks_cheers.gif karta doh.gif ), niekad ilgiau nei 3 dienas neissilaikydavau, tikiuosi si karta pasiseks

Sėkmės...tos pirmos trys dienos ir yra sunkiausios.
Atsakyti
Loyd.palaikysiu tau kompaniją...kadangi ir toliau laikysiuosi panašaus valgymo principo.tik pusryčiams ka nors daugiau ne kava....😉
Atsakyti
Vakar meniu:
Pusryčiai:arbata
Pietūs:troškinta žuvis su morku salotom.
Pavakariai:burokėlių sriuba
vakarienė:kopūstų salotos,tunas.

Liyds.kaip tau sekasi?
Atsakyti
Labas rytas ,

kaip nuotaikos ?

as pradedu antra savaite . Kaip smagu pirmadieni pasiisverti ir tureti minusa , nepaisant to ,kad praeijo savaitgalis , du baliukai , super !

Napoli , tav liniuoteje maciau ,kad nemazai numetei . Kokiu budu metei tuos pirmus kilus ?
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 10 12, 09:34)
Labas rytas ,

kaip nuotaikos ?
as pradedu antra savaite . Kaip smagu pirmadieni pasiisverti ir tureti minusa , nepaisant to ,kad praeijo savaitgalis , du baliukai  , super !

Napoli , tav liniuoteje maciau ,kad nemazai numetei . Kokiu budu metei tuos pirmus kilus ?

Čia viskas numesta per japonišką...
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 10 12, 09:34)

O kiek tau nukrito po pirmos sav?
Atsakyti
Sveikos. NEPOLI, kelias savaites skaitau šią temą ir Jūsų pasiekimai mane įkvepia. Kaupiuosi ir aš jungtis blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(poison @ 2015 10 12, 17:21)
Sveikos. NEPOLI, kelias savaites skaitau šią temą ir Jūsų pasiekimai mane įkvepia. Kaupiuosi ir aš jungtis  blush2.gif .

Džiugu kad kažkam įkvepėja tapau☺kai svorio pakankamai prisikaupe.tai ir krenta gerai.toliau neaisku kaip seksis jį rident...😕sėkmės...😉kokie tikslai pas jus?
Atsakyti
na siandien kazkaip atrodo kad ir drambli suvalgyciau..reikia eiti i lova, nes nusiaubsiu šaldytuvą:DDDD
gal dėl to kad šalta taip norisi kažko nesveiko... doh.gif

labos, tikiuosi ryt geresnė diena bus..wink.gif
Atsakyti
QUOTE(nepoli @ 2015 10 12, 13:07)
O kiek tau nukrito po pirmos sav?

2,5

pas mane yra isimciu - druska vartoju , jei labai alkana dar kokiu grikiu ar pomidoru padazo uzsidedu
Papildyta:
QUOTE(nepoli @ 2015 10 12, 10:36)
Čia viskas numesta per japonišką...

7 kg - ohoho matyt laikaisi labai grieztai .
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 10 13, 09:40)
2,5

pas mane yra isimciu - druska vartoju , jei labai alkana dar kokiu grikiu ar pomidoru padazo uzsidedu
Papildyta:
7 kg - ohoho  matyt laikaisi labai grieztai .

Na laikiausi beveik be nuklydimų.tik kelis kartus rinkausi kitokią vakarienę nei parašyta tą diena.bet iš kitų dienų meniu...vartojau ir truputi druskos...kai vėl įtraukiau druską ir cukru.0.5kg sugrįžo...manau dės skyscių...norėčiau dar per kelias sav įtvirtinti tuos 65kg.o vėliau vėl po truputi mest svorį.
Atsakyti
Na va po sočių pietų pagaliau...šiandien diena su nuotykiais....net galvą įsiskaudėjo...
šiandienos meniu:
pusryčiai-kava.2trapučiai
priešpiečiai-pomidoras,obuolių sūrio gabaliukas
pietūs-3pomidorai,paprika,0,5svogūno,tunas.salotytės niam niam niam...😋
Vakarienei-varškė tikriausiai.ir manau dar koks puodas kavos bus...
Atsakyti