Įkraunama...
Įkraunama...

Japoniška dieta, 24 tema

QUOTE(jolitamaria @ 2015 10 07, 18:20)
na visai neblogai siandien laikausi

pietums kopustu salotos su morkom

vakarienei  troskintas kopustas su mesa

na jei dar busiu alkana rikotos varskes pavalgysiu , be jokio pasisaldinimo aisku smile.gif

Meniu taip pat mano skoniui...tik jau pasiilgau druskos...nes jei kopūstai kokie tai labai prėskas maistas gaunasi...šnd svajijau apie sriubyte...man ryt 12d.pabaiga jau šviečiasi.o kazkaip net netikėjau kad išsilaikyt galiu 2sav ant dietos.😊
Atsakyti
Labas rytas ,

tai siandien paskutine diena tau ?

man ketvirta diena - minus 1 kg

einu skaityti ka man sulo siandien valgyti .

del preskumo - naudoju melynus kopustus, skonis super - net nebuna to specifinio kvapo namie kai verdu . pasluoksniuoju puode - kopustai ,morkos, mesa (gali buti ir farsas ) tada vel ant virsaus kopustai, morkos. paprika da galima , pipiru , druskos siektiek.

Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 10 08, 09:01)
Labas rytas ,

tai siandien paskutine diena tau ?

man ketvirta diena  - minus 1 kg

einu skaityti ka man sulo siandien valgyti .

del preskumo - naudoju melynus kopustus, skonis super  - net nebuna to specifinio kvapo namie kai verdu . pasluoksniuoju puode - kopustai ,morkos, mesa (gali buti ir farsas ) tada vel ant virsaus kopustai, morkos. paprika da galima , pipiru , druskos siektiek.

Tai kad ši dieta be druskos...bet jau geriau druska nei pyrago gabalas😂. Man šnd 12 diena.laikysiuosi 14dienų.
Papildyta:
Viva37 .o tu laikaisi?pasidalink ir tu,kaip sekasi...?😉
Atsakyti
tai as cia ne visai apie dieta , po jos galima panasiai laikytis tik jau su visais prieskoniais . vistiek maistas turi buti skanus ,kad nesokti vel ant bandeliu ar sokoladuku.

Atsakyti
tai as cia ne visai apie dieta , po jos galima panasiai laikytis tik jau su visais prieskoniais . vistiek maistas turi buti skanus ,kad nesokti vel ant bandeliu ar sokoladuku.

Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 10 08, 09:51)

Tai žinoma...aš bent jau kuriam laikui atsikračiau žvėriįko potraukio saldumynam...tikiuosi ir po dietos jau nebegryšių į saldamanių gretas...😀
Atsakyti
Na va.vakarienė su nukrypimais.vietoj jautienos su kefyru suvalgiau jogurta.lb blogai šiandien jaučiuosi.kažkokia bacila puola,tai net negalėjau pagalvot apie jautiena...😦
Galva skauda.jėgų nulis....greičiau namučio lėkt norisi ir į lova....😩
Atsakyti
labas rytas...kaip dienelė prasidėjo? as jau šiandien geriau jaučiuosi, tai laikausi toliau.vakar kai savijauta bloga buvo, tai jau maniau mesiu neišsilaikiusi iki galo...na bet dar laikausi...13d...judam tolyn.. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nepoli: 09 spalio 2015 - 10:32
QUOTE(jolitamaria @ 2015 10 08, 09:51)

Kaip sekasi?man ryt paskutinė diena.šiandien pietūs ne pagal plana ir labai vėlyvi..taigi valgyt nesinori dar...bet gal reiks nors ka įsimest į skrandį prieš miegą.
Atsakyti
Vėl cia as kazkaip likau viena.šiandien paskutinė diena.svarstyklės šnd gerokai nustebino -1,3kg.čia gal todėl kad baigėsi mmm.nes kito paaiškinimo nerandu.

Kaip jolitamaria,ar dar laikaisi.?

Man jei šitas paslaptingas minusas nevirs pliusu busiu dietos metu numetusi 7kg.sakyčiau netgi viršijo mano lūkesčius.
Ryt prisiduosiu galutinį rezultatą.😉
Atsakyti
Labas rytas
štai ir baigėsi 14 diena.vakar vakarienei vynas su sūriu-atšvęst juk reikia...😁
na o rezultatai per 14 d.-7kg.
paplonėjo krutinė 2cm.juosmuo 4cm.pilvas 7.5cm.klubai 3.5cm.šlaunys 1.5cm.
Pagal griežtuma ir rezultatus.tai laikyčiausi ir dar kartą.nėra labai sunku ištvert.tik vienas minusas kad nėra normalių pusryčių.😕
Sėkmės besilaikančioms! 4u.gif
Atsakyti
nepoli, puikus rezultatai, sveikinu!
As nuo siandien pradedu (jau ketvirta karta doh.gif ), niekad ilgiau nei 3 dienas neissilaikydavau, tikiuosi si karta pasiseks
Atsakyti