manes dar laukia vakariene - bus pakepta zuvis .
kas liecia nukrypimus- valgiau gudobeliu ir truputi grikiu , nebesulaukus vakarienes.
geriu vandens - didelio alkio tikrai nera
QUOTE(jolitamaria @ 2015 10 05, 18:18)
manes dar laukia vakariene - bus pakepta zuvis .
aš tai jau mastau kaip čia reiks maitintis kai dieta pasibaigs...bandysiu dar kuri laika islaikyti panasu maitinimasi..tik plius pusrycius itrauksiu normalesnius..
Kokia aš alkana jaučiuosi kai vakarienei tik vaisiai....jau vos vištos nenučiupau kai vaikas nesuvalgė...kaičiuos antra puoda arbatos ir į lova...ryt man regis vėl vaisiai.tai pakeisiu į ka nors kitą.nes nesamonė taip kankintis....😤
Labas rytas ,
sianien antra diena , minus 200 gr
nedaug , bet vistiek i ta puse
vakare vaisiai man irgi nesamone - geriau baltyminis produktas - vista, zuvis ... ir sciau ir miegas zymiai geresnis.
Vakar kepiau kazkokia zuvi , kaip skanu buvo . as ta zuvies file dar kiausinyje apvoliojau , tai skaniai apkepe.
kai kova atlaikiau japoniska dieta ir masciau kur eiti . Ir nuejau i Paleo . Tai padejo nepriaugti .
einu ziuret kas siandien pagal meniu
sianien antra diena , minus 200 gr
nedaug , bet vistiek i ta puse
vakare vaisiai man irgi nesamone - geriau baltyminis produktas - vista, zuvis ... ir sciau ir miegas zymiai geresnis.
Vakar kepiau kazkokia zuvi , kaip skanu buvo . as ta zuvies file dar kiausinyje apvoliojau , tai skaniai apkepe.
kai kova atlaikiau japoniska dieta ir masciau kur eiti . Ir nuejau i Paleo . Tai padejo nepriaugti .
einu ziuret kas siandien pagal meniu
pas mus tai visi virusiuką kažkokį pasigave...vemia ir viduriuoja..laukiu kada man eilė ateis....nes jau visi prasirgo tik aš likau...
Labas rytas...pasisvėriau šnd, tai 67,5 svarstyklės rodė...pajudėjau dar šiek tiek žemyn...
Labas rytas...pasisvėriau šnd, tai 67,5 svarstyklės rodė...pajudėjau dar šiek tiek žemyn...
Kaip sekasi kitoms?😉Aš šnd su šiokiais tokiais nukrypimais...vakare vietoj vaisių valgiau raugintus agurkus😂ir vėliau dar žemuogių šaldytų.
Labas rytas ,
saunuole laikaisi puikiai , nukrypimas tikrai nedidelis. as tai vakar padvigubinau vakariene . Tai siandien net svertis neidomu
ka veiki vakare ,kai buni nedavalgius ?
saunuole laikaisi puikiai , nukrypimas tikrai nedidelis. as tai vakar padvigubinau vakariene . Tai siandien net svertis neidomu
Labas rytas ,
QUOTE(jolitamaria @ 2015 10 07, 08:26)
Labas rytas ,
Su dviem neklaužadom tikrai yra ka veikt...šiaip arbatų pasidarau...nuveja mintis nuo maisto...nors jei vakarienei kas nors mėsiško.tai nesijaučiu alkana.pirmos dienos tik sunkesnės...dabar jau pripratau prie mažesnių porcijų.
Sveikos.kaip einasi šiandien.prasidėjo delčia tai svoris greičiau turėtų krist?
as taj ivedziau šiokius tokius pakeitimus.jau 11d tai jau pastebiu kas tinka mAN o kas ne.vietoj keptos cukinijos valgysiu vakarienės kiaušinius.o vakare liks jautiena.nes po praeito karto ta kepta cukinija visai neviliona😑
as taj ivedziau šiokius tokius pakeitimus.jau 11d tai jau pastebiu kas tinka mAN o kas ne.vietoj keptos cukinijos valgysiu vakarienės kiaušinius.o vakare liks jautiena.nes po praeito karto ta kepta cukinija visai neviliona😑
na visai neblogai siandien laikausi
pietums kopustu salotos su morkom
vakarienei troskintas kopustas su mesa
na jei dar busiu alkana rikotos varskes pavalgysiu , be jokio pasisaldinimo aisku
o cukinija viena tai man irgi nevalgoma . kepu ja orkaiteje su farsu . gaunasi pasluoksnuota kaip lazanija . Super tada buna vakar padvigubinau vakariene ,, nes labai skanu buvo . si ryt bijojau net svertis . Na bet buvau maloniai nustebinta - vistiek buvo minusas . ziuriu man svarbiausia neprivalgyt miltiniu ir saldumynu
na jei dar busiu alkana rikotos varskes pavalgysiu , be jokio pasisaldinimo aisku
o cukinija viena tai man irgi nevalgoma . kepu ja orkaiteje su farsu . gaunasi pasluoksnuota kaip lazanija . Super tada buna vakar padvigubinau vakariene ,, nes labai skanu buvo . si ryt bijojau net svertis . Na bet buvau maloniai nustebinta - vistiek buvo minusas . ziuriu man svarbiausia neprivalgyt miltiniu ir saldumynu
QUOTE(jolitamaria @ 2015 10 07, 18:20)
na visai neblogai siandien laikausi
Meniu taip pat mano skoniui...tik jau pasiilgau druskos...nes jei kopūstai kokie tai labai prėskas maistas gaunasi...šnd svajijau apie sriubyte...man ryt 12d.pabaiga jau šviečiasi.o kazkaip net netikėjau kad išsilaikyt galiu 2sav ant dietos.😊