Vakar buvau gimtadienyje...oi nedėkinga dieta šiuo atžvilgiu...nusižengiau penkiais tortilijos suktinukais su lašiša ir sauja vynuogių+vyno ir šampano taurė.
Kadangi pietums cukinijos puse išmečiau o vakarienės dar nebuvau valgius tai neiškenčiau...grįžusi ir savo jautieną sukirtau su kopūstais,nes po vyno net skrandį graužt pradėjo.
tikiuosi daugiau neplanuotų baliukų neišpuls...
Papildyta:
Penelooe1913 kaip tau sekasi.jau artėji prie pabaigos.man vakar -2kg rodė.snd dar gal keli šimtai gr pakrite..bet kj mechaninės svarstyklės nlb ka ir pasakyt galiu.
Liūdnoka čia😳
man šeštoji diena...po vaisių vakarienės sunkoka kažkaip išlaukti kitos dienos...prikimšau vakar obuolių dar po vakarienės, nes labai traukė link šaldytuvo..
šiandien jau sočiau pavalgysiu pagaliau...
penelope o tu dar laikaisi?kokie rezultatai būtų smalsu sužinoti...ir kaip savijauta pabaigoje?
šiandien jau sočiau pavalgysiu pagaliau...
penelope o tu dar laikaisi?kokie rezultatai būtų smalsu sužinoti...ir kaip savijauta pabaigoje?
Regis likau viena...7diena...-3,5kg.
sudėtinga man su tuo valgymu.vis nespeju laiku.vakar pietus valgiau 5val.tai vakarienė gavosi po 8h.
Jau puse kelio įveikta...nors sunkiausia buvo pirmas dienas dabar jau viskas savaime vyksta...😊
Gal bus prisijungiančių nuo šio pirmadienio?
sudėtinga man su tuo valgymu.vis nespeju laiku.vakar pietus valgiau 5val.tai vakarienė gavosi po 8h.
Jau puse kelio įveikta...nors sunkiausia buvo pirmas dienas dabar jau viskas savaime vyksta...😊
Gal bus prisijungiančių nuo šio pirmadienio?
Labas rytas.pradedu 8diena...po savaitės -4kg.
LABAS RYTAS ,
ziuriu Napoli viena temoje seimininkauja ar ne liudna ? vienai motyvuotis sunkiau .
as laikiausi japoniskos kovo men. numeciau apie 4 kg. buciau ir daugiau , bet nesilaikiau labai jau grieztai. neatsisakiau prieskoniu, druskos.
Dabar vel pabandysiu - nusimato du gitadieniai per ateinancias dvi savaites , na bet vistiek verta pradeti .
ziuriu Napoli viena temoje seimininkauja ar ne liudna ? vienai motyvuotis sunkiau .
as laikiausi japoniskos kovo men. numeciau apie 4 kg. buciau ir daugiau , bet nesilaikiau labai jau grieztai. neatsisakiau prieskoniu, druskos.
Dabar vel pabandysiu - nusimato du gitadieniai per ateinancias dvi savaites , na bet vistiek verta pradeti .
QUOTE(jolitamaria @ 2015 10 05, 08:26)
LABAS RYTAS ,
Tai žinoma,kad liūdna.užeinu su svimi pasikalbu....
Smagu sulaukti draugijos...ar daug nurident reikia?kaip svoris laikėsi po praeito karto?
Aš kelis kartus taip pat nesilaikiau plano...iš pradžių ir padažiukas salotoms su druska buvo...bet į pabaiga kažkaip lengviau...užsipirkau semenų aliejaus salotoms...mėsytę ir žuvį ruošiu garpuody...jau apsipratau su tokiu rėžimu...
Jungiuosi į kompanija Nū viena syki bandžiau, bet niekad iki galo ne išlaikiau. Bandysiu susiimti dar sykį. O numest reikia daug,labai daug. Gerus 12-13kg.
Sėkmės Mums visoms
Sėkmės Mums visoms
QUOTE(viva 37 @ 2015 10 05, 09:16)
Jungiuosi į kompanija Nū viena syki bandžiau, bet niekad iki galo ne išlaikiau. Bandysiu susiimti dar sykį. O numest reikia daug,labai daug. Gerus 12-13kg.
Sėkmės Mums visoms
Sėkmės Mums visoms
Laikykis ir išlaikysi...aš užsibrėžiu tikslą atsilaikyt šiandien o vėliau bus kaip bus..ir taip kiekvieną dieną...man lengviau nei sakyt kad dar 10dienų laikytis liko ir pan...ir taip jau prisilaikau 9dienas.
Man numesti taip pat 13kg butu neprošalį....☺
tuos kur numeciau pavasari - nesugrizo. aisku ne savaime toliau laikausi dalinai Paleo , dainai 5: 2 iskrovu.
Jei buciau valgius kiek norejus ir ko norejus turbut neissilaikytu
tai kaip sekasi siandien ? kavute jau isgerta ? as dar negeriau , tik vandeni ,o galvojau kaip as cia iki pietu nevalgius isbusiu
tai kaip sekasi siandien ? kavute jau isgerta ? as dar negeriau , tik vandeni ,o galvojau kaip as cia iki pietu nevalgius isbusiu
QUOTE(jolitamaria @ 2015 10 05, 10:39)
tuos kur numeciau pavasari - nesugrizo. aisku ne savaime toliau laikausi dalinai Paleo , dainai 5: 2 iskrovu.
Man tai kava padeda kirmina nunarint.šiaip vien tik kava geriau tik pirmą diena veliau jei nieko kito pusryciams nebudavo pagal plana vis vien valgydavau prie kavos dziuveseli...nes kazkaip nelabai sveikai atrodo tik kava gert...
anksciau gerdavau kava tik su pienu ir pora š.cukraus.dabar man skani juoda kava be cukraus,ko nebučiau net pagalvojus.
sekasi gerai..jau mastau kad pietus reiktu suvalgyt.
Papildyta:
QUOTE(jolitamaria @ 2015 10 05, 10:39)
Man tai kava padeda kirmina nunarint.šiaip vien tik kava geriau tik pirmą diena veliau jei nieko kito pusryciams nebudavo pagal plana vis vien valgydavau prie kavos dziuveseli...nes kazkaip nelabai sveikai atrodo tik kava gert...
anksciau gerdavau kava tik su pienu ir pora š.cukraus.dabar man skani juoda kava be cukraus,ko nebučiau net pagalvojus.
sekasi gerai..jau mastau kad pietus reiktu suvalgyt.
Na va,prisivalgiau vaisių...dabar tik vandenukas ir arbatėlės...