Įkraunama...
Įkraunama...

Japoniška dieta, 24 tema

QUOTE(Rasuteee @ 2015 09 09, 16:27)
Kiek kg jau numetete pagal si varianta? smile.gif

Atlaikiau 10d - minus 4kg smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, as per vasara baisiai apsileidau. Alus, saslai ir t.t Dabar sveriu 60.200 tikslas -7. Kazkada laikiausi, visai patiko. Tai nuo siandien startuoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(penelope1913 @ 2015 09 20, 13:30)
Sveikos merginos, as per vasara baisiai apsileidau. Alus, saslai ir t.t Dabar sveriu 60.200 tikslas -7. Kazkada laikiausi, visai patiko. Tai nuo siandien startuoju  thumbup.gif

Prisiduodu 3 diena 58kg. Visai nesunku:) thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos ar yra besilaikančių japoniukiu?aš nuo šiandien pradedu laikytis.... 4u.gif
Atsakyti
Ziuriu neaktyvi tėmelė šiuo metu... g.gif aš tai pagaliau sulaukiau pietų.ryte kava visai skaniai susigė.kad ir be cukraus...dabar papietavau kiaušiniai su morku salotom(kopustu neturejau po ranka.tai nukrypau trupyti).sultis sugėriau...skra
ndis pilnas bet vis dar kažko noriu....tikiuosi tas noras apsiryt po truputi dings...jau su baime laukiu vakaro ir grizimo namo....
Atsakyti
QUOTE(nepoli @ 2015 09 27, 13:20)
Ziuriu neaktyvi tėmelė šiuo metu... g.gif aš tai pagaliau sulaukiau pietų.ryte kava visai skaniai susigė.kad ir be cukraus...dabar papietavau kiaušiniai su morku salotom(kopustu neturejau po ranka.tai nukrypau trupyti).sultis sugėriau...skra
ndis pilnas bet vis dar kažko noriu....tikiuosi tas noras apsiryt po truputi dings...jau su baime laukiu vakaro ir grizimo namo....

Sveika. Man siandien 7 diena. Kol kas viskas super. Bet nesisveriu. Palauksiu finiso. O tau sekmes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(penelope1913 @ 2015 09 27, 15:26)
Sveika. Man siandien 7 diena. Kol kas viskas super. Bet nesisveriu. Palauksiu finiso. O tau sekmes tongue.gif

Na mano svarstyklės taip pat ne pirmos jaunystės tai gramų nukritusių neseksiu...kolkas tikslas atsilaikyti vakariniams ėdimams...o be kažkokio plano man nelabai sekasi.todėl ir mėginu šios ditos pagalba.
Nuo pirmadienio gal bus daugiau besijungiančių.😊
Uzsisakiau knyga.lieknėju paskutinį karta...oi kaip man reikia motyvacijos nemest visko.
Papildyta:
penelope1913 kokie tikslai ir lukesciai?daug nukratyt likę?
Atsakyti
QUOTE(nepoli @ 2015 09 27, 15:35)
Na mano svarstyklės taip pat ne pirmos jaunystės tai gramų nukritusių neseksiu...kolkas tikslas atsilaikyti vakariniams ėdimams...o be kažkokio plano man nelabai sekasi.todėl ir mėginu šios ditos pagalba. 
Nuo pirmadienio gal bus daugiau besijungiančių.😊
Uzsisakiau knyga.lieknėju paskutinį karta...oi kaip man reikia motyvacijos nemest visko.
Papildyta:
penelope1913 kokie tikslai ir lukesciai?daug nukratyt likę?

Siandien pasisveriau. 56.600 jau nukrito 3,6kg. Tai noretusi numest dar 3 kg. Manau sunku nebus. Siandien 8 diena, tai viskas prasideda nuo pradziu. O koks tavo tikslas?
Atsakyti
QUOTE(penelope1913 @ 2015 09 28, 08:04)
Siandien pasisveriau. 56.600 jau nukrito 3,6kg. Tai noretusi numest dar 3 kg. Manau sunku nebus. Siandien 8 diena, tai viskas prasideda nuo pradziu. O koks tavo tikslas?

Šiai dienai sveriu 72kg(bet kadangi svarstykles nekokios gal ir daugiau šiek tiek).būtų gerai kokius 5kg atsikratyt šios dietos pagalba...o vėliau dar kokius 5..
Atsakyti
QUOTE(nepoli @ 2015 09 28, 09:12)
Šiai dienai sveriu 72kg(bet kadangi svarstykles nekokios gal ir daugiau šiek tiek).būtų gerai kokius 5kg atsikratyt šios dietos pagalba...o vėliau dar kokius 5..

Manau. Pavyks thumbup.gif daugiau nei 5...
Atsakyti
QUOTE(penelope1913 @ 2015 09 28, 13:14)
Manau. Pavyks thumbup.gif daugiau nei 5...

na pirmiausia reikia išsilaikyti 2 sav... biggrin.gif
Atsakyti
na šnd kažkaip alkana jaučiuosi,nors prie jautienos dar ir kelis kopusto lapus issigarinau....maukiu vandeni ir laikausi..tikiuosi ryt bus lengviau... unsure.gif
Atsakyti