Laba diena,
aprimo temutė
O aš stropiai laikausi, ką tik po skanių pietų ir jau šviečiasi finišo tiesioji
O kur kitos? likau viena kirsti finišo liniją?
Laba, ne viena man pirmadieni paskutine dienele. Labai lengvai prabego tos dvi savaites, rezultatu patenkinta, smunka dzinsai, sukneles atrodo nuostabiai, sulaukiu ir pastabu, kad labai liekna pasidariau vadinasi dieta suveike puikia, skiriu 10 balu.
QUOTE(conve®se @ 2015 06 20, 18:56)
Laba, ne viena man pirmadieni paskutine dienele. Labai lengvai prabego tos dvi savaites, rezultatu patenkinta, smunka dzinsai, sukneles atrodo nuostabiai, sulaukiu ir pastabu, kad labai liekna pasidariau vadinasi dieta suveike puikia, skiriu 10 balu.
Smagu man irgi smunka džinsai, bijau pamesti koks malonus jausmas jei nepaslaptis, kiek sveriate ir koks ūgis? Ir kaip planuojate maitintis po dietos? pagal kažkokią kita dietą ar po truputį viską valgysit?
Dieta negali nesuveikti, nes kalorijų kiekis mažas, tad neįmanoma nenumesti nors kelių kilogramų
Gaila niekas nesilaiko, smagiau butu. Man jau 7 diena siandien. Vel grizau uzbaigti ka pradejau. Siai dienai -3 kg viso. ;-) Na gal kas prisijungs? Butu saunu dar 2 kg. nukratyti.
As jau antra diena kaip laikaisi....tikiuosi 7 kg.numesti butu super
QUOTE(Elfuke @ 2015 07 10, 16:50)
Gaila niekas nesilaiko, smagiau butu. Man jau 7 diena siandien. Vel grizau uzbaigti ka pradejau. Siai dienai -3 kg viso. ;-) Na gal kas prisijungs? Butu saunu dar 2 kg. nukratyti.
As irgi planuoju prisijungti. Laikiausi pries kokius 3 menesius , patiko ir sunku nebuvo. Toliau gyvenau su Paleo , panasu su japoniska , bet tai ne trumpalaike dieta. Dabar noreciau pagreitinti kg tirpima , tai reik griezciau pasilaikyti.
Miltu ir taip nebevalgau 3 men. Bet koja vis kisa - ledai tas saldumo troskimas . Na reik susiimti ir persiorientuoti.
Aš kaip eilinė dietų "mylėtoja" jungiuos nuo pirmadienio. Prieš dvejus metus šito plano pagalba atsikračiau 6kg. Tikiuosi pakartotino rezultato. Ir sėkmės, kas jau pakeliui
Sveikos, jungiuosi ir aš į jūsų gretas. Šiandien antra diena.
Kol kas didelio alkio nejaučiu, matyt dar sukauptų atsargų pakanka
Labai tikiuosi kad pavyks numesti bent 5kg, jei numescčiau daugiau, būtų iš viso super.
Kol kas didelio alkio nejaučiu, matyt dar sukauptų atsargų pakanka
Labai tikiuosi kad pavyks numesti bent 5kg, jei numescčiau daugiau, būtų iš viso super.
Sveikos, ar yra bendraminciu, kurios vis dar laikosi? As pradejau siandien
Sveikos planuoju ir as pradeti laikytis sios dietos. Kuri varianta pasirinkot?
QUOTE(Rasuteee @ 2015 09 02, 21:31)
Sveikos planuoju ir as pradeti laikytis sios dietos. Kuri varianta pasirinkot?
As laikausi sios http://www.moteris.l...i.d?id=61355763
Siandien antra diena, kol kas visai gerai jauciuosi. Manau sunkiausia bus vakarai, kai vakariene vaisiai
QUOTE(EGLaite @ 2015 09 03, 19:52)
As laikausi sios http://www.moteris.l...i.d?id=61355763
Siandien antra diena, kol kas visai gerai jauciuosi. Manau sunkiausia bus vakarai, kai vakariene vaisiai
Kiek kg jau numetete pagal si varianta?