Įkraunama...
Įkraunama...

Japoniška dieta, 24 tema

QUOTE(Sankcija- @ 2015 06 15, 12:31)
Viskas, kas yra malonumas, yra sugriešijimas  biggrin.gif per savaitę toks nukritęs svoris super, bet gal per daug ir per greitai  rolleyes.gif pas kitas per mėnesį tiek nukrenta, bet aišku visko daugiau valgo  ax.gif

Kas per skraidantys koldūnai pas visas?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O nuo šiandien vėl toliau tęsiat dietą?

Mano antsvoris gan didelis, uztai matyt taip ir nukrito, as tai tesiu dieta, tegul buna netaisiklinga ar kas kitaip bet svarbu krenta svoris smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
12-toji diena, supratau, kad mano svarstykles vargu ar teisybe rodo, bet rezultatu vistiek dziaugiuosi smile.gif ilendu i savo senu rubus, tai smagu be galo.
Beje, ne karto nieko lysno nesuvalgiau, tik ka vaikai be manes koldunu privalge smile.gif taigi, man medalis smile.gif
Zinokit, kukuliukai jautienos zenkliai geriau nei virta jautiena! Aciu, uz patarima smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, po 9 d dietos -6kg. Labai patenkinta. Motyvacija nesustot nereali smile.gif Kaip jums merginos?
Atsakyti
Prisiduodu ir as, po pirmos dienos -1,5 thumbup.gif
Ir zuvis be druskos visai puse velnio buvo, zodziu, gyvent galima. As jau 2 kartu sios dietos bandziau laikytis, bet vis po trecios dienos paluzdavau. Si karta esu labai motyvuota, laukia atostogos, tai butinai turiu issilaikyt iki galo!
Atsakyti
QUOTE(Loyd @ 2015 06 16, 07:40)
Prisiduodu ir as, po pirmos dienos -1,5  thumbup.gif
Ir zuvis be druskos visai puse velnio buvo, zodziu, gyvent galima. As jau 2 kartu sios dietos bandziau laikytis, bet vis po trecios dienos paluzdavau. Si karta esu labai motyvuota, laukia atostogos, tai butinai turiu issilaikyt iki galo!

Sveika prisijungus 4u.gif Tik nesustok, nes tikrai nera sunku 4u.gif
Atsakyti
na va, 13 vakariene suvalgiau smile.gif
tik dabar nesupratau 1 variante tik 13 dienu? tai man jau rytoj laisve papugoms?
Atsakyti
Sveikos, man siandien astunta diena, ryte buvau laaaabai alkana smile.gif prisikirtau pietums vistos ir net bloga pasidare matyt per daug sad.gif na o rezultatas po 7 dienu 3.5 kg. nei per daug, nei per mazai. Idomu ar nukris 5kg kaip planavau ....

Siaip dieta man patinka ir tinka, bet jau ryte tai bunu zveris, nes siaip ar taip prie kabos suvalgau dziuvesi, kikviena diena, bet paskui iki pietu labai sunku istemp......
Atsakyti
Labas rytas, pas mane po 2 dienu - 2,5 thumbup.gif
Verdu morkas pietums g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loyd @ 2015 06 17, 06:52)
Labas rytas, pas mane po 2 dienu - 2,5  thumbup.gif
Verdu morkas pietums  g.gif

4u.gif sveikinimai. Tik nesustok, nes kasdien krentantis svoris tokia motyvacija duoda.

Converse man vakar irgi silpna pasidare (8d) vakare tai as sausainio gabaliuka sukramciau ax.gif ir nuejau miegot gal 6 valanda.
Siandien -300g thumbup.gif
Atsakyti
Labas, na va, paskutine mano dienele. Rytoj jau galesiu ko nors skanaus uzkrimst, tik saldytuvas, kaip tycia, apytustis smile.gif dabar bandysiu 5:2 varianto pasilaikyt, ir, tikiuosi, tu 5 kg, kuriuos pameciau, nebeprisiauginti smile.gif
Visoms sekmes ir istvermes! Zinokit, paradoksas, bet man kuo toliau, tuo lengviau buvo.
Atsakyti
Feja, sveikinu sekmingai pabaigus dieta! thumbup.gif thumbup.gif
As pradedu ketvirta diena, po vakar minus tik 200g, bet guodziuos tuo, kad arteja mano dienos, as paprastai apie pora kilu tuo metu pasunkeju doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loyd: 18 birželio 2015 - 06:07
Sveikos, siandien +100g sad.gif cia mano sausainiai sad.gif
Papildyta:
QUOTE(*fėja* @ 2015 06 17, 16:49)
Labas, na va, paskutine mano dienele. Rytoj jau galesiu ko nors skanaus uzkrimst, tik saldytuvas, kaip tycia, apytustis smile.gif dabar bandysiu 5:2 varianto pasilaikyt, ir, tikiuosi, tu 5 kg, kuriuos pameciau, nebeprisiauginti  smile.gif
Visoms sekmes ir istvermes! Zinokit, paradoksas, bet man kuo toliau, tuo lengviau buvo.

Sveikinimai pabaigus dieta 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Loyd @ 2015 06 18, 04:58)
Feja, sveikinu sekmingai pabaigus dieta! thumbup.gif  thumbup.gif
As pradedu ketvirta diena, po vakar minus tik 200g, bet guodziuos tuo, kad arteja mano dienos, as paprastai apie pora kilu tuo metu pasunkeju  doh.gif

Nesikrims, krenta jau geriau nei auga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jutta: 18 birželio 2015 - 15:21