Įkraunama...
Įkraunama...

Japoniška dieta, 24 tema

As tai teliko ziuret negaliu. Visokius skanestus rodo. Jau variau i virtuve sausainio bet nutariau kefyro stikline isgert. Viskas televizoriui pass iki tol kol dieta baigsis 😁
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif štai ir šeštoji diena išaušo smile.gif man ji visai neblogą rezultatą atnešė - dar -0,800. Viso po penkių dienų -3,4 kg ax.gif žinoma džiaugiuos, bet ir neramu, ar nesugrįš po dietos su kaupu...
Jutta, aš vakar specialiai anksčiau miegoti ėjau, kad nesusigundyčiau kuo nors biggrin.gif
Iš tikro tai savim džiaugiuosi, tiek toli - iki šešių dienų dietos, dar niekada nebuvau atkeliavusi. Turbūt šį kartą noras labai didelis ax.gif Vis sau kalu į galvą, kad jei dabar mesiu, tai pirmadienį vėl grįšiu, tik būsiu dar labiau nepatenkinta savimi.
Sėkmės visoms kas dar liko šiam būrelyje 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, visoms,
10-toji diena. Svoris mano nebekrenta verysad.gif . Bet laikomes toliau. Siandien pati blogiausia diena-virots morkos ir obuoliai... ir dar butinai svaitgali doh.gif nu bet kaip nors. Nes rezultatai gal skaitine israiska gal ir ne stulbinantys, bet vizualiai tikrai motyvuojantys smile.gif
Linkiu visoms stibrybes ir valios gelezines 4u.gif
Dar norejau paklausti tu, kurios jau laikotes sios dietos nebe pirma karta. Ar sugrizo svoris paskui? Jei taip, per kiek laiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *fėja*: 13 birželio 2015 - 08:12
QUOTE(Niamh @ 2015 06 13, 06:33)
Labas rytas  4u.gif  štai ir šeštoji diena išaušo smile.gif man ji visai neblogą rezultatą atnešė - dar -0,800. Viso po penkių dienų -3,4 kg  ax.gif žinoma džiaugiuos, bet ir neramu, ar nesugrįš po dietos su kaupu...
Jutta, aš vakar specialiai anksčiau miegoti ėjau, kad nesusigundyčiau kuo nors  biggrin.gif
Iš tikro tai savim džiaugiuosi, tiek toli - iki šešių dienų dietos, dar niekada nebuvau atkeliavusi. Turbūt šį kartą noras labai didelis  ax.gif Vis sau kalu į galvą, kad jei dabar mesiu, tai pirmadienį vėl grįšiu, tik būsiu dar labiau nepatenkinta savimi.
Sėkmės visoms kas dar liko šiam būrelyje  4u.gif

As ir buciau anksciau ejus, bet nagus tvarkiausi(pas mane priauginti) ir tam laiko turiu tik kai vaikai nueina miegot, tai ir gavos kad naktinejau. Bet sakyciau visai neprastai -300gr. Is viso -5kg per 5 dienas. Nu dar tiek pat per likusias ir bus super ax.gif sakiau nusuksiu viena diena dietos ir atsipalaiduosiu kita sestadieni, nes vaikai nakvot isvaro pas vyro sese tai biski kitoks savaitgalis bus mums, ne daznai tokiu turim wub.gif o pirmadieni pradesiu Chazanintis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*fėja* @ 2015 06 13, 07:11)
Labas rytas, visoms,
10-toji diena. Svoris mano nebekrenta verysad.gif . Bet laikomes toliau. Siandien pati blogiausia diena-virots morkos ir obuoliai... ir dar butinai svaitgali doh.gif nu bet kaip nors. Nes rezultatai gal skaitine israiska gal ir ne stulbinantys, bet vizualiai tikrai motyvuojantys smile.gif
Linkiu visoms stibrybes ir valios gelezines  4u.gif
Dar norejau paklausti tu, kurios jau laikotes sios dietos nebe pirma karta. Ar sugrizo svoris paskui? Jei taip, per kiek laiko?

Laikykis 4u.gif optimizmo daugiau, kazkur skaiciau kad nuo 10 iki20 dienos gali nustoti kristi svoris nes organizmas prisitaiko, bet po to vel krenta.

Manau svoris ataugs jei vel grisi prie senu maitinimosi iprociu, bet jei prisiziuresi ka valgai tai neturetu. As tai sakiau po to kai visai numesiu svori iki norimo laikysiuos 5:2 ar 6:1 principo, tos 2 ar 1 doena bus iskrova smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jutta @ 2015 06 13, 14:00)

Manau svoris ataugs jei vel grisi prie senu maitinimosi iprociu, bet jei prisiziuresi ka valgai tai neturetu. As tai sakiau po to kai visai numesiu svori iki norimo laikysiuos 5:2 ar 6:1 principo, tos 2 ar 1 doena bus iskrova smile.gif

aha, kazka girdejau, o ka per tas iskrovos dienas valgyt galima? ta pati ka dabar, ar visai nieko, tik vanduo?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Na ką, septinta diena išaušo ir pasuoju.... Ne dėl savaitgalio pagundų, ne dėl prėsko maisto, o dėl to, kad žiauriai silpnai jaučiuosi. Vakar visą dieną vos atsistoju - susvaigsta galva ir aptemsta akyse. Šiandien atsikėlus, rankos dreba, širdį "kala", net palūpis ir tas virpa. Dar prie to prisidėjo tai, kad skauda visi šonai, lyg inkstai ar kas... Manau, sveikata brangiau, nei dietinimasis toliau. Bet nepaisant to, kad "praradau" jėgas, nukrito 3,4 kg. Taip pat ši dieta įvedė drausmingumą maisto atžvilgiu, tikrai nesinori pulti ir šlamšti viską iš eilės. Dabar net galvoju, ką pietums naudingo suvalgyti... Toliau ruošiuosi nevalgyti po 6 h ir į savaitę kartą pasidaryti iškrovos dienas su mirkytais grikiais ar pan. Jums visoms sėkmės ir ištvermės eiti iki galo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*fėja* @ 2015 06 13, 16:42)
aha, kazka girdejau, o ka per tas iskrovos dienas valgyt galima? ta pati ka dabar, ar visai nieko, tik vanduo?

5:2 yra forume tema apie sita dieta. Valgyt galima bet jei neklystu iki 500 kaloriju per diena. Siaip kazkur internete maciau iskrovu dienu pavyzdziu. Pagooglink daug variantu ismes 4u.gif

Nu ka siandien tik-200gr. Nustojo ir man svoris drastiskai kristi, bet gerai kad nors krenta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Niamh @ 2015 06 14, 07:39)
Sveikos  4u.gif  Na ką, septinta diena išaušo ir pasuoju.... Ne dėl savaitgalio pagundų, ne dėl prėsko maisto, o dėl to, kad žiauriai silpnai jaučiuosi. Vakar visą dieną vos atsistoju - susvaigsta galva ir aptemsta akyse. Šiandien atsikėlus, rankos dreba, širdį "kala", net palūpis ir tas virpa. Dar prie to prisidėjo tai, kad skauda visi šonai, lyg inkstai ar kas... Manau, sveikata brangiau, nei dietinimasis toliau. Bet nepaisant to, kad "praradau" jėgas, nukrito 3,4 kg. Taip pat ši dieta įvedė drausmingumą maisto atžvilgiu, tikrai nesinori pulti ir šlamšti viską iš eilės. Dabar net galvoju, ką pietums naudingo suvalgyti... Toliau ruošiuosi nevalgyti po 6 h ir į savaitę kartą pasidaryti iškrovos dienas su mirkytais grikiais ar pan. Jums visoms sėkmės ir ištvermės eiti iki galo  4u.gif

Zinoma sveikata svarbiausia 4u.gif o kiek tu norejai numesti is viso?
Atsakyti
Jungiuosi nuo siandien prie Jusu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loyd @ 2015 06 15, 08:13)
Jungiuosi nuo siandien prie Jusu  smile.gif

4u.gif sveika prisijungus, linkiu istvermes.

Labas rytas, siandien -300gr. Viso po savaites -5,5kg smile.gif dabar jau ir man nebekrenta taip staigiai kaip pradzioj, bet svarbu krenta smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

dar vienas lapelis nukrito nuo medžio biggrin.gif Niamh- sėkmės, sveikata žinoma svarbiausia. O dabar jau viską valgot?

Kaip sekėsi atsilaikyti toms, kurios dar kaba ant medžio? biggrin.gif jutta- kaip Jums? smile.gif turbūt abi ir belikom japoniukėmis biggrin.gif
Atsilaikiau savaitgalį ir vienintelis "sugriešijimas", jei jį galima vadinti sugriešijimu, tai, kad suvalgiau kokias 8 nemažas braškes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sankcija- @ 2015 06 15, 09:38)
Labas  4u.gif

dar vienas lapelis nukrito nuo medžio  biggrin.gif Niamh- sėkmės, sveikata žinoma svarbiausia. O dabar jau viską valgot?

Kaip sekėsi atsilaikyti toms, kurios dar kaba ant medžio?  biggrin.gif jutta- kaip Jums?  smile.gif turbūt abi ir belikom japoniukėmis  biggrin.gif
Atsilaikiau savaitgalį ir vienintelis "sugriešijimas", jei jį galima vadinti sugriešijimu, tai, kad suvalgiau kokias 8 nemažas braškes  ax.gif

Tai cia nesugriesinimas smile.gif cia malonumas smile.gif man koldunai 3 vakar iskrido i burna lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
5.5kg minuso po savaites manau neblogai.

Mano dieta anksciau baigsis, nes vaiku nebus sestadieni tai su saviskiu varom boulinga zaist, skaniai pavakarieniaut ir i kina ax.gif Bet nuo pirmadienio vel dieta bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jutta @ 2015 06 15, 13:25)
Tai cia nesugriesinimas smile.gif cia malonumas smile.gif man koldunai 3 vakar iskrido i burna  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
5.5kg minuso po savaites manau neblogai.

Mano dieta anksciau baigsis, nes vaiku nebus sestadieni tai su saviskiu varom boulinga zaist, skaniai pavakarieniaut ir i kina  ax.gif Bet nuo pirmadienio vel dieta bus smile.gif

Viskas, kas yra malonumas, yra sugriešijimas biggrin.gif per savaitę toks nukritęs svoris super, bet gal per daug ir per greitai rolleyes.gif pas kitas per mėnesį tiek nukrenta, bet aišku visko daugiau valgo ax.gif

Kas per skraidantys koldūnai pas visas? lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O nuo šiandien vėl toliau tęsiat dietą?
Atsakyti