Įkraunama...
Įkraunama...

Japoniška dieta, 24 tema

QUOTE(Elfuke @ 2015 06 12, 08:54)
Labas rytas! 4u.gif
Nu ka vakar zvengiau is Gruces, tai per vakariene ir man trys koldunai is vyro lekstes patys atskrido i burna. lotuliukas.gif Taip skanu buvo tie koldunai- vos visko nemeciau. Vakar valgydama virtas morkas kone ziaugciojau- gal neskanios morkos buvo, siandien pietums ir vel jos, bet valgysiu zalias jas- virtu negaliu nei uz ka. Aisku, kai buna virtos mortos prie balandeliu ar panasiai, tai sueina puikiai, bet cia.....
Taigi 4 diena siandien- kadangi vakariene su nuodeme tai minus - 300g. Svoris 74,1. Vyras vakare pica darys, rytoj varskecius, kuriuos as dievinu, eina sau kaip reiks susilaikyt neisivaizduoju....
Papildyta:

Gelezine valia turi! 4u.gif As jeigu alkana esu ir skanus kvapai pasklinda, tai is kart pradeda sukti skrandi is skausmo. O kodel tikejaisi pliuso?
Papildyta:

Kopustus per burokine tarka geriausiai tarkuoti, bet manau juos pilnai galima keisti ir i kitokias salotas- daug kas keite anksciau kai skaiciau. Tau cia per viena diena tiek nukrito ar per dvi?

Niamh- kad taip ir toliau tau taip stabiliai kristu!

oi neturiu as gelezines valios, bet tikslas yra tai turiu prisiversti, bet ziauriai sunku doh.gif
Tai angliskam variante raso salotas, as tai pati auginu salotytes tai sakiau keisiu karts nuo karto, nes vien kopusta valgyt tai atsibosta, nors pas mus yra keliu rusiu kopustai, tai keitalioju ir juos smile.gif
Atsakyti
Laba diena, kompanionės 4u.gif

ryte pasisvėriau, po 4 dienų - 2,3 kg. bigsmile.gif

QUOTE(jutta @ 2015 06 11, 22:06)
Oj merginos siandien vakaras mano mazge sugebejo kazkokiu budu koja prasipjauti, tai vaziavom i ligonine, galvojau teks siuti, bet apsejom tik su suklijavimais. Po to nuvaziavom i McDonalds tai didziuojuosi savim kad nieko nepasiemiau ir is vaiku nenugvelbiau.  bet jau kaip kvapai erzino

Oje doh.gif sveikatėlės 4u.gif
Šaunuolė, kad atsilaikėt thumbup.gif

QUOTE(conve®se @ 2015 06 11, 23:47)
Siandien pietums kepta cukinija nu taaaaaaip skaniai suvalgiau, kad net dabar seiles tysta prisiminus, o va vakarienei jautiena su 1kiausu puikiai suejo, o tos kopustu salotos, siaubas, kaip neskaniai. Kaip jas ruosiat? Gal nemoku pasiruost as ju. Siandien smulkiai pjausciau, tai vos ikandau, o kai ana diena tarkavau irgi ne per skaniausiai gavosi, galvoju gal pereit vietoj kopusto prie salotu, dabar kaip tik sezonas, ju visokiu skaniu yra.

O kaip Jūs cukiniją ruošiat? Aš kai pernai ją valgiau, čiut nesublogavau doh.gif šiemet jau net nebegalvoju apie ją.

O man skanu kopūstai ax.gif aš labai smulkiai juos susipjaustau, ir jeigu priklauso, tai kartu susmulkinu ir jautieną ar vištieną ar žuvį ir valgau tokias kaip salotas. Man skanu rolleyes.gif

QUOTE(Niamh @ 2015 06 12, 09:17)
* Vakar kaip ir Sankcija vakarienei valgiau greipfrutus, net nesitikėjau, kad tokie saldūs ir skanūs bus, tad šiandien vakare vėl juos valgysiu

** Labai įdomu, kaip darote dėl pusės virtos vištos, ar tikrai tiek suvalgote ir ar visą ją verdate? Aš ruošiuosi ketvirtį išsivirti, manau pakaks. Dar kirba mintis - be riebalų kovekcinėje išsikepti - kaži kaip čia būtų  Savaitgalio proga, kad lengviau ištempti būtų 

* drinks_cheers.gif bigsmile.gif gaila nebeturiu jų, teks kitam kartui nusipirkti, nes tikrai labai skanu ax.gif

** Pusės vištienos nė kaip neįveikčiau schmoll.gif aš paprasčiausiai nusiperku žalių blauzdelių kokį pusę kg., išsiverdu su prieskoniais, paskui susmulkinu kartu su kopūstu ir valgau pasimėgaudama smile.gif

QUOTE(Elfuke @ 2015 06 12, 10:54)
* Nu ka vakar zvengiau is Gruces, tai per vakariene ir man trys koldunai is vyro lekstes patys atskrido i burna. lotuliukas.gif Taip skanu buvo tie koldunai- vos visko nemeciau.

** Taigi 4 diena siandien- kadangi vakariene su nuodeme tai minus - 300g. Svoris 74,1. Vyras vakare pica darys, rytoj varskecius, kuriuos as dievinu, eina sau kaip reiks susilaikyt neisivaizduoju....

* lotuliukas.gif lotuliukas.gif kas sekanti, kuriai įskris koldūnai? lotuliukas.gif

** jaučiu teks Jums bizūno išrašyti lotuliukas.gif kažin ar atsilaikysit tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Elfuke @ 2015 06 12, 10:54)
Nu ka vakar zvengiau is Gruces, tai per vakariene ir man trys koldunai is vyro lekstes patys atskrido i burna. lotuliukas.gif Taip skanu buvo tie koldunai- vos visko nemeciau.

Nu va lotuliukas.gif
O aš metu, negaliu taip be druskos, geriau jau su 700 kcal sėdėsiu doh.gif Šįryt pasisvėriau, tai per 4 dienas- 2.5 kg pamesta thumbup.gif
Sėkmės jums visoms 4u.gif
Atsakyti
Sankcija matyt as busiu sekanti kuriai koldunai iskris lotuliukas.gif mano vaikai juos dievina, ir as pati juos megstu smile.gif
P.S. 4u.gif uz rezultata 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jutta: 12 birželio 2015 - 13:09
Et, krisit kaip lapeliai nuo medžio rudenį, ir paliksit mane vieną verysad.gif

jutta - dėkuj už balionukus, jei čia man biggrin.gif bigsmile.gif

Gruce - dėkuj 4u.gif ir Jums sėkmės, gaila, kad pasitraukiat unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sankcija-: 12 birželio 2015 - 13:26
Sveikos, man siandien ketvirta diena, po triju nukrito lygiai du kilai, smagu smile.gif ka tik surijau surio juostele ir kiausini, laukiu kol morkytes issitroskins, susitarkavau jas su burokine tarka, imeciau lauro lapa, petrazoliu, pipiriuku, bus skanu. Ryte prie kavos dziuvesi surijau, nes negalejau vien su kava isbut, o dabar va dar juodos kavos pasidariau vel, tai pas mane per diena trys puodai juodos kavos, vienas kapucino ir dar vakare zalios arbatos gaunasi, niu bet negaliu kitaip, uz tai koldunai neskraido salia manes, tas manau i gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sankcija- @ 2015 06 12, 14:20)
Et, krisit kaip lapeliai nuo medžio rudenį, ir paliksit mane vieną  verysad.gif

Na tikėkimės savaitgalis nenubarstys mūsų būrelio labai ax.gif aš pati nusiteikus kuo rimčiausiai, nes šiandien išvis kažkaip lengviau laikytis. Vakar tai košmaras buvo, iki vakaro kaip apdujus vaikščiojau, po to "pramušė" ir šiandien jau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sankcija- @ 2015 06 12, 12:20)
Et, krisit kaip lapeliai nuo medžio rudenį, ir paliksit mane vieną  verysad.gif

jutta - dėkuj už balionukus, jei čia man  biggrin.gif  bigsmile.gif

Gruce - dėkuj  4u.gif ir Jums sėkmės, gaila, kad pasitraukiat  unsure.gif

Aha tau 4u.gif
Del ko sakai kad krisim kaip lapeliai rudeni? Nes as tai eisiu Chazanintis po sitos dietos tai nemanau kad nukrisiu kol pasieksiu norima svori smile.gif

QUOTE(Niamh @ 2015 06 12, 13:16)
Na tikėkimės savaitgalis nenubarstys mūsų būrelio labai  ax.gif  aš pati nusiteikus kuo rimčiausiai, nes šiandien išvis kažkaip lengviau laikytis. Vakar tai košmaras buvo, iki vakaro kaip apdujus vaikščiojau, po to "pramušė" ir šiandien jau  thumbup.gif

Nu as irgi nusiteikus karingai smile.gif taip kad pirmadieni prisistatysiu smile.gif

As siandien taip skaniai suvalgiau orkaitej kepts tuna su pomidoru, ir druskos visai netruko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niamh @ 2015 06 12, 15:16)
Na tikėkimės savaitgalis nenubarstys mūsų būrelio labai  ax.gif  aš pati nusiteikus kuo rimčiausiai, nes šiandien išvis kažkaip lengviau laikytis. Vakar tai košmaras buvo, iki vakaro kaip apdujus vaikščiojau, po to "pramušė" ir šiandien jau  thumbup.gif

Tikėkimės mirksiukas.gif

QUOTE(jutta @ 2015 06 12, 15:21)
Aha tau  4u.gif
Del ko sakai kad krisim kaip lapeliai rudeni? Nes as tai eisiu Chazanintis po sitos dietos tai nemanau kad nukrisiu kol pasieksiu norima svori smile.gif
Nu as irgi nusiteikus karingai smile.gif taip kad pirmadieni prisistatysiu smile.gif

Sakau todėl, kad gali ne visos ištverti šią dietą iki galo ax.gif

Ką gi, sėkmės visoms atsilaikant šio savaitgalio pagundoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jutta @ 2015 06 12, 15:21)
Aha tau  4u.gif

As siandien taip skaniai suvalgiau orkaitej kepts tuna su pomidoru, ir druskos visai netruko smile.gif

Prabangiai sakyčiau 😊 įsivaizduoju kaip skanu buvo.. Man lašiša per pietus irgi labai skaniai suėjo. Ir vaisiu asorti iš greifruto, apelsino ir persiko vakarienei atgaivino 😊 dabar arbata geriu ir galvoju kaži koks tas savaitgalis bus....
Atsakyti
Merginos kritau ir as. blush2.gif
Labai geda- va rasau jums pilnu skrandziu- prikirtau picos, ledu. Total kosmar vienu zodziu- o kaip skanu buvo! Rytoj bus didelis pliusas. Grisiu prie savo iskrovimo dietos karta arba 2 i savaite- ta dar sugebu, o dvi savaites badaut vis gi ne man. Pasirodo esu bevale! Rytoj parasysiu kiek bus pliuso. Bet jus, merginos, bukit gelezines- varykit iki galo. Paskui as jums labai pavydesiu! biggrin.gif biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elfuke @ 2015 06 12, 21:30)
Merginos kritau ir as. blush2.gif
Labai geda- va rasau jums pilnu skrandziu- prikirtau picos, ledu. Total kosmar vienu zodziu- o kaip skanu buvo! Rytoj bus didelis pliusas. Grisiu prie savo iskrovimo dietos karta arba 2 i savaite- ta dar sugebu, o dvi savaites badaut vis gi ne man. Pasirodo esu bevale! Rytoj parasysiu kiek bus pliuso. Bet jus, merginos, bukit gelezines- varykit iki galo. Paskui as jums labai pavydesiu!  biggrin.gif  biggrin.gif  smile.gif

Va va, teisi buvau tongue.gif bizūniukas laukia tongue.gif biggrin.gif

Kas sekanti kaip lapelis nukris? biggrin.gif
Atsakyti