Įkraunama...
Įkraunama...

Japoniška dieta, 24 tema

QUOTE(Sankcija- @ 2015 06 11, 10:17)
*** aš irgi su jumis kartu, ir man ketvirta diena  bigsmile.gif visada pradedu nuo pirmadienio, taip lengviau skaičiuotis kada ką valgyti, o ir savaitgaliai būna "nuodėmingi"  biggrin.gif

Aš jau praėjusį pirmadienį bandžiau pradėt, bet atlaikiau tik iki pietų- vaikų gruzdinti koldūnai patys į burną sušoko lotuliukas.gif Labiausiai sunku dėl to, kad druskos negalima doh.gif Aš metu nuo nuo labai didelio svorio, ryt sversiuos, tai bus matyt, kiek po 4 dienų nukrito (nors gal ir nebus labai tiksliai, nes svėriausi praėjusį penktadienį, o dietą pradėjau pirmadienį.
Atsakyti
Oi negaliu.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
vaiku gruzdinti koldunai patys i burna susoko... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pavaro Gruce!!!! biggrin.gif
Man irgi sunkiausia, kad druskos negalima- viskas taip neskanu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elfuke: 11 birželio 2015 - 12:20
O man be druskos visai normaliai, kazkaip net paciai keista. Gal del to kad as jau senokai buvau sumazinusi druskos kieki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niamh @ 2015 06 11, 11:05)
Na du kartus atlaikius jau patirtis nemenka o kiek pavyko pamesti ir kokie tarpai tarp dietų buvo? Ar silpna nebuvo? Nes man kažko šiandien akyse mirguliuoja, tad galiu ir nusišnekėt netyčia - jei ka žinokit, čia nuo dietos
O mano ir yra ta problema pvz. aš laikausi nuo pirmadienio iki trečiadienio, po to 4 dienas paleidžiu vadžias, arba vieną dieną laikausi - kitą ne. Manau ir organizmui tai labai nepatinka 

Na taip, patirties yra biggrin.gif jau buvau minėjusi, kad maždaug po 5 kg. abu kartus pavyko pamesti, bet kadangi didelio antsvorio neturėjau, tai ir daugiau negalėjau tikėtis numesti ax.gif laikausi kartą į metus, ir jau trečias kartas kaip tai darau birželio mėnesio pradžioje, prieš įsibėgėjant vasarai ax.gif
Dėl silpnumo nebepamenu, o jei kažkaip tas neįstrigo, tai gal ir nebuvo labai silpna biggrin.gif
Na negerai taip šokinėti su ta dieta, ir sako, kad jeigu jau nutraukei, paslydai ir pan., tai paskui kartoti ne anksčiau kaip po pusės metų rolleyes.gif

QUOTE(jutta @ 2015 06 11, 11:50)
* Sankcija -  blush2.gif negrazu, bet vaikas pasiule ir negalejau atsispirti  blush2.gif

** Manau kad bus pliusas nes vaisiuose labai daug cukraus, bet gal nebus smile.gif

*** Sankcija - Man tai ledai nebutini. As karstom dienom vandeni su citrina ir ledukais geriu, bet pas mus UK beprotisku karsciu beveik nebuna tai kaip ir nera taip baisu.

* lotuliukas.gif lotuliukas.gif

** na taip, yra cukraus, bet užtat ir reikia valgyti tokius, kuriuose mažiausiai yra cukraus. Kiek žinau mažiausiai yra obuoliuose, apelsinuose ir greipfrutuose.

*** kas kam patinka smile.gif aš ledus mėgstu blush2.gif o UK taip, drėgni orai būna, draugė vis skundžiasi doh.gif

QUOTE(Elfuke @ 2015 06 11, 13:19)
Oi negaliu.... lotuliukas.gif
vaiku gruzdinti koldunai patys i burna susoko... lotuliukas.gif
Pavaro Gruce!!!!

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ne itin skaniai pavalgiau, tai nors skaniai pasijuokiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sankcija- @ 2015 06 11, 14:40)
Na taip, patirties yra  biggrin.gif jau buvau minėjusi, kad maždaug po 5 kg. abu kartus pavyko pamesti, bet kadangi didelio antsvorio neturėjau, tai ir daugiau negalėjau tikėtis numesti  ax.gif laikausi kartą į metus, ir jau trečias kartas kaip tai darau birželio mėnesio pradžioje, prieš įsibėgėjant vasarai  ax.gif
Dėl silpnumo nebepamenu, o jei kažkaip tas neįstrigo, tai gal ir nebuvo labai silpna  biggrin.gif
Na negerai taip šokinėti su ta dieta, ir sako, kad jeigu jau nutraukei, paslydai ir pan., tai paskui kartoti ne anksčiau kaip po pusės metų  rolleyes.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

** na taip, yra cukraus, bet užtat ir reikia valgyti tokius, kuriuose mažiausiai yra cukraus. Kiek žinau mažiausiai yra obuoliuose, apelsinuose ir greipfrutuose.

*** kas kam patinka  smile.gif aš ledus mėgstu  blush2.gif o UK taip, drėgni orai būna, draugė vis skundžiasi  doh.gif
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ne itin skaniai pavalgiau, tai nors skaniai pasijuokiau  lotuliukas.gif

Nu as tai tikrai nesiskundziu, nes as anglijos pietuose gyvenu tai pas mus silciausia ir maziausia krituliu iskrenta smile.gif
As siandien valgysiu braskes ir apelsina ax.gif bigsmile.gif labai laukiu vakarienes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jutta @ 2015 06 11, 16:46)
Nu as tai tikrai nesiskundziu, nes as anglijos pietuose gyvenu tai pas mus silciausia ir maziausia krituliu iskrenta smile.gif
As siandien valgysiu braskes ir apelsina  ax.gif  bigsmile.gif labai laukiu vakarienes bigsmile.gif

Ooo tai pasisekė thumbup.gif

Skanaus mirksiukas.gif o aš ko gero pirmą kartą per 4 dienas tikrai skaniai pavalgiau- 1 didelį ir 1 mažą greipfrutus suraičiau pasimėgaudama biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Oj merginos siandien vakaras doh.gif mano mazge sugebejo kazkokiu budu koja prasipjauti, tai vaziavom i ligonine, galvojau teks siuti, bet apsejom tik su suklijavimais. Po to nuvaziavom i McDonalds tai didziuojuosi savim kad nieko nepasiemiau ir is vaiku nenugvelbiau smile.gif bet jau kaip kvapai erzino doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos, niu ka, trys dienos praejo. Jauciuosi kol kas puikiai, siandien vakare jau ne taip ir valgyt norisi. As tai sugriesiju su ta dieta, per diena dar papildomai isgeriu kapucino kavos puoda ir zalios arbatos vakare geriu pora puodeliu, nu nemanau, kad labai pakenksiu rezultatams smile.gif

Siandien pietums kepta cukinija nu taaaaaaip skaniai suvalgiau, kad net dabar seiles tysta prisiminus, o va vakarienei jautiena su 1kiausu puikiai suejo, o tos kopustu salotos, siaubas, kaip neskaniai. Kaip jas ruosiat? Gal nemoku pasiruost as ju. Siandien smulkiai pjausciau, tai vos ikandau, o kai ana diena tarkavau irgi ne per skaniausiai gavosi, galvoju gal pereit vietoj kopusto prie salotu, dabar kaip tik sezonas, ju visokiu skaniu yra.

Ar visos laikotes tolimesniu dienu pusryciu meniu, ten tik juoda kava, kazkaip baisu man skrandziui pakenkt, sakau gal nieko, kad dziuvesi sugrauzciau nedideli ...

Rezultatai: po dvieju dienu siandien ryte buvo minus 1.5 kg. gal ir neblogai smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif štai ir penktoji dienelė prasidėjo. Po jos vėl -0,300 lotuliukas.gif kažkokia mistika, tirs dienas iš eilės - 0,300. Šiaip jaučiuosi visai neblogai ir šiandien laaaaaabai laukiu pietų - žuvytės. Vakar kaip ir Sankcija vakarienei valgiau greipfrutus, net nesitikėjau, kad tokie saldūs ir skanūs bus, tad šiandien vakare vėl juos valgysiu smile.gif
Jutta linkiu dukrytei greičiau pasveikti, o pati šaunuolė, kad niekuo nesusigundei smile.gif
Converse - nežinau kokį kopūstą tu ruoši - aš darausi salotas iš šviežio - dar beveik žalio kopūsto, kurių dabar pilna parduotuvėse. Jį paprastai supjaustau, papipirinu, citrinos sulčių užlašinu ir lašelį alyvuogių aliejaus. Man pasaka tokios salotos - labai gaivios, ypatingai prie virtos jautienos.... smile.gif
Papildyta:
Labai įdomu, kaip darote dėl pusės virtos vištos, ar tikrai tiek suvalgote ir ar visą ją verdate? Aš ruošiuosi ketvirtį išsivirti, manau pakaks. Dar kirba mintis - be riebalų kovekcinėje išsikepti - kaži kaip čia būtų smile.gif smile.gif Savaitgalio proga, kad lengviau ištempti būtų blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas,
5d -400gr, nu tikejausi pliuso, bet vis vien minusas smile.gif kad ir po nedaug bet kelias i tiksla, ateina savaitgalis doh.gif reiks pasistengti nenuklysti smile.gif as skaiciau kad vistos reikia suvalgyti 500gr, bet as sakiau ziuresiu kiek tilps smile.gif siaip as visa vista isviriau ir vaikam dar bus mesytes smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
po 8 dienu tie patys -3500. As tai laikausi 1 varianto, tai pas mane jokiu vaisiu isvis nera, isskyrus pora dienu obuolius ir 7 diena vakarienei bet kas. jau nusibodo tie kopustai. Laikomes toliau!
Atsakyti
Labas rytas! 4u.gif
Nu ka vakar zvengiau is Gruces, tai per vakariene ir man trys koldunai is vyro lekstes patys atskrido i burna. lotuliukas.gif Taip skanu buvo tie koldunai- vos visko nemeciau. Vakar valgydama virtas morkas kone ziaugciojau- gal neskanios morkos buvo, siandien pietums ir vel jos, bet valgysiu zalias jas- virtu negaliu nei uz ka. Aisku, kai buna virtos mortos prie balandeliu ar panasiai, tai sueina puikiai, bet cia.....
Taigi 4 diena siandien- kadangi vakariene su nuodeme tai minus - 300g. Svoris 74,1. Vyras vakare pica darys, rytoj varskecius, kuriuos as dievinu, eina sau kaip reiks susilaikyt neisivaizduoju....
Papildyta:
QUOTE(jutta @ 2015 06 11, 22:06)
Oj merginos siandien vakaras doh.gif mano mazge sugebejo kazkokiu budu koja prasipjauti, tai vaziavom i ligonine, galvojau teks siuti, bet apsejom tik su suklijavimais. Po to nuvaziavom i McDonalds tai didziuojuosi savim kad nieko nepasiemiau ir is vaiku nenugvelbiau smile.gif bet jau kaip kvapai erzino  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Gelezine valia turi! 4u.gif As jeigu alkana esu ir skanus kvapai pasklinda, tai is kart pradeda sukti skrandi is skausmo. O kodel tikejaisi pliuso?
Papildyta:
QUOTE(conve®se @ 2015 06 11, 23:47)
Sveikos, niu ka, trys dienos praejo. Jauciuosi kol kas puikiai, siandien vakare jau ne taip ir valgyt norisi. As tai sugriesiju su ta dieta, per diena dar papildomai isgeriu kapucino kavos puoda ir zalios arbatos vakare geriu pora puodeliu, nu nemanau, kad labai pakenksiu rezultatams smile.gif

Siandien pietums kepta cukinija nu taaaaaaip skaniai suvalgiau, kad net dabar seiles tysta prisiminus, o va vakarienei jautiena su 1kiausu puikiai suejo, o tos kopustu salotos, siaubas, kaip neskaniai. Kaip jas ruosiat? Gal nemoku pasiruost as ju. Siandien smulkiai pjausciau, tai vos ikandau, o kai ana diena tarkavau irgi ne per skaniausiai gavosi, galvoju gal pereit vietoj kopusto prie salotu, dabar kaip tik sezonas, ju visokiu skaniu yra.

Ar visos laikotes tolimesniu dienu pusryciu meniu, ten tik juoda kava, kazkaip baisu man skrandziui pakenkt, sakau gal nieko, kad dziuvesi sugrauzciau nedideli ...
Rezultatai: po dvieju dienu siandien ryte buvo minus 1.5 kg. gal ir neblogai smile.gif

Kopustus per burokine tarka geriausiai tarkuoti, bet manau juos pilnai galima keisti ir i kitokias salotas- daug kas keite anksciau kai skaiciau. Tau cia per viena diena tiek nukrito ar per dvi?

Niamh- kad taip ir toliau tau taip stabiliai kristu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elfuke: 12 birželio 2015 - 10:00