Labas rytas!
Nu ka vakar zvengiau is Gruces, tai per vakariene ir man trys koldunai is vyro lekstes patys atskrido i burna.
Taip skanu buvo tie koldunai- vos visko nemeciau. Vakar valgydama virtas morkas kone ziaugciojau- gal neskanios morkos buvo, siandien pietums ir vel jos, bet valgysiu zalias jas- virtu negaliu nei uz ka. Aisku, kai buna virtos mortos prie balandeliu ar panasiai, tai sueina puikiai, bet cia.....
Taigi 4 diena siandien- kadangi vakariene su nuodeme tai minus - 300g. Svoris 74,1. Vyras vakare pica darys, rytoj varskecius, kuriuos as dievinu, eina sau kaip reiks susilaikyt neisivaizduoju....
Papildyta:
QUOTE(jutta @ 2015 06 11, 22:06)
Gelezine valia turi!
As jeigu alkana esu ir skanus kvapai pasklinda, tai is kart pradeda sukti skrandi is skausmo. O kodel tikejaisi pliuso?
Papildyta:
QUOTE(conve®se @ 2015 06 11, 23:47)
Sveikos, niu ka, trys dienos praejo. Jauciuosi kol kas puikiai, siandien vakare jau ne taip ir valgyt norisi. As tai sugriesiju su ta dieta, per diena dar papildomai isgeriu kapucino kavos puoda ir zalios arbatos vakare geriu pora puodeliu, nu nemanau, kad labai pakenksiu rezultatams
Siandien pietums kepta cukinija nu taaaaaaip skaniai suvalgiau, kad net dabar seiles tysta prisiminus, o va vakarienei jautiena su 1kiausu puikiai suejo, o tos kopustu salotos, siaubas, kaip neskaniai. Kaip jas ruosiat? Gal nemoku pasiruost as ju. Siandien smulkiai pjausciau, tai vos ikandau, o kai ana diena tarkavau irgi ne per skaniausiai gavosi, galvoju gal pereit vietoj kopusto prie salotu, dabar kaip tik sezonas, ju visokiu skaniu yra.
Ar visos laikotes tolimesniu dienu pusryciu meniu, ten tik juoda kava, kazkaip baisu man skrandziui pakenkt, sakau gal nieko, kad dziuvesi sugrauzciau nedideli ...
Rezultatai: po dvieju dienu siandien ryte buvo minus 1.5 kg. gal ir neblogai
Kopustus per burokine tarka geriausiai tarkuoti, bet manau juos pilnai galima keisti ir i kitokias salotas- daug kas keite anksciau kai skaiciau. Tau cia per viena diena tiek nukrito ar per dvi?
Niamh- kad taip ir toliau tau taip stabiliai kristu!