Įkraunama...
Įkraunama...

Japoniška dieta, 24 tema

QUOTE(Niamh @ 2015 06 10, 15:28)
Sankcija, kas ten per prieskoniai "Lieknėjimas"? Kokios žolelės į jų sudėtį įeina ir kur jų gauti? smile.gif

Nežinau iš kokio Jūs miesto, jeigu iš Vilniaus, tai paaiškinčiau, nes kituose miestuose nežinau tokių mažų prieskonių parduotuvėlių. Arba galite paieškoti prieskonių lieknėjimui be druskos. Anksčiau dar pirkdavau Saldvos firmos, berods "Figūra" vadinosi, tik nežinau ar dabar tokių yra, nepastebėjau.
Mano tokie: (tik į indelį pati persipyliau iš maišiuko) smile.gif

user posted image

QUOTE(jutta @ 2015 06 10, 15:43)
Jei kam idomu imetu angliska dietos varianta

Nu bet kas taip vertė į lietuvių kalbą? doh.gif tada turėtume valgyti ne kopūstus, o romanines salotas doh.gif tikriausiai vertėjas galvojo, kad pas mus nėra tokių salotų biggrin.gif bet man kopūstai skaniau ax.gif dabar jau nebesiblaškysiu ir valgysiu tiksliai kaip nurodyta lietuviškame variante temos pirmam puslapyje smile.gif

QUOTE(*fėja* @ 2015 06 10, 15:56)
* siandien pietum galejau valgyt bet kokius vaisius smile.gif tai apvaziavau gal 4 vietas ryte , kol braskiu gavau smile.gif labai ju norejau.

** Man blogiau su jautiena verysad.gif  labai sprangu ja kramtyti..

* nežinia ar braškės gerai, nes rašo, kad tinka tik obuoliai arba citrusiniai vaisiai rolleyes.gif

** aš tai perku maltą jautieną, išsiverdu kukuliukus su aukščiau rodytais prieskoniais, susmulkinu ir susimaišau su smulkiai pjaustytais kopūstais ir visai skanu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sankcija- @ 2015 06 10, 20:15)

* nežinia ar braškės gerai, nes rašo, kad tinka tik obuoliai arba citrusiniai vaisiai  rolleyes.gif

** aš tai perku maltą jautieną, išsiverdu kukuliukus su aukščiau rodytais prieskoniais, susmulkinu ir susimaišau su smulkiai pjaustytais kopūstais ir visai skanu  ax.gif

aj, gal nieko tokio, nesaldzios jos, skaiciau, kad svarbu, kad nebutu labai saldus vaisiai. citrusiniu irgi valgiau.
geras, apie kukuliukus net nepagalvojau doh.gif aciu uz minti!
Atsakyti
QUOTE(*fėja* @ 2015 06 10, 21:29)
aj, gal nieko tokio, nesaldzios jos, skaiciau, kad svarbu, kad nebutu labai saldus vaisiai. citrusiniu irgi valgiau.
geras, apie kukuliukus net nepagalvojau doh.gif aciu uz minti!

Prisiminiau, kad ir aš esu pernai braškes valgiusi blush2.gif gal vieną kartą nepakenks, visus kartus kažin ar gerai ax.gif

Aš jau iš patirties rašau, nes šis jau trečiasis biggrin.gif pirmąjį kartą irgi gabalą troškinau ir apie prieskonius tada nepagalvojau, bevalgant pirmąjį kąsnį čiut nesupykino blush2.gif dabar gudriau pasidarau biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Šiandien ketvirta diena. Galvoju, kad bandysiu iš morkų, kiaušinio ir sūrio kokią užkepėlę pasigamint, prieskoniais pagardinsiu, turėtų sueit biggrin.gif Sūris gi irgi išsilydęs sūrumo duoda. Prieskonius tai aš naudoju visokius- karį, ciberžolę, paprikas, raudonėlius, mairūnus. O mišinį "Lieknėjimas" esu pirkus iš čia
Atsakyti
QUOTE(Sankcija- @ 2015 06 10, 11:32)
Dėkuj  4u.gif bet kodėl tada rašo netaisyklingus vertimus ir taip klaidina žmones?  doh.gif gal nenori, kad žmonės laikytųsi dietos, juk virtos morkos ir žalias kiaušinis neskaniau nei žalios morkos bei virtas kiaušinis  biggrin.gif  rolleyes.gif

Nezinau, bet manau pritaiko ja prie kiekvienos salies ir ju iprociu

QUOTE(Elfuke @ 2015 06 10, 19:06)
Po vakarienes... Jetau, kaip neskanu buvo siandienos vakariene, fuiiii..... Jautiena be druskos kazkas baisaus.... Vos nenutraukiau dietos, nes nu ziauru.... doh.gif

O man kazkaip nieko, tik kad sprangoka biski, bet suvalgiau, laukiu siandien vakarienes, man vaisiai, itariu kad bus pliusas ryt po vaisiu
Papildyta:
QUOTE(Sankcija- @ 2015 06 10, 19:15)
Nežinau iš kokio Jūs miesto, jeigu iš Vilniaus, tai paaiškinčiau, nes kituose miestuose nežinau tokių mažų prieskonių parduotuvėlių. Arba galite paieškoti prieskonių lieknėjimui be druskos. Anksčiau dar pirkdavau Saldvos firmos, berods "Figūra" vadinosi, tik nežinau ar dabar tokių yra, nepastebėjau.
Mano tokie: (tik į indelį pati persipyliau iš maišiuko)  smile.gif

user posted image
Nu bet kas taip vertė į lietuvių kalbą?  doh.gif tada turėtume valgyti ne kopūstus, o romanines salotas  doh.gif tikriausiai vertėjas galvojo, kad pas mus nėra tokių salotų  biggrin.gif bet man kopūstai skaniau  ax.gif dabar jau nebesiblaškysiu ir valgysiu tiksliai kaip nurodyta lietuviškame variante temos pirmam puslapyje  smile.gif
* nežinia ar braškės gerai, nes rašo, kad tinka tik obuoliai arba citrusiniai vaisiai  rolleyes.gif

** aš tai perku maltą jautieną, išsiverdu kukuliukus su aukščiau rodytais prieskoniais, susmulkinu ir susimaišau su smulkiai pjaustytais kopūstais ir visai skanu  ax.gif

Nezinau kas verte i Lietuviu kalba, bet as manau priderina prie tos salies pomegiu, man irgi kopustas skaniau nei salota ir sociau.
Kokia gera ideja su kukuliukais, as irgi nebuvau pagalvojusi smile.gif nu ka kita kart ir as pabandysiu kukuliukus issivirti.

P.S. man 4 diena siandien dar -900gr nukrito, nes vakar nukrypimu buvo, drauge buvo tai kavos ir zalios arbatos prisigerem, o dar is vaiko gabaliuka kinder kiausinio nusvilpiau, nes jau taip norejosi ax.gif blush2.gif bet vis tiek mane bendras rezultatas labai dziugina -4.3kg
Atsakyti
Labas rytas smile.gif šiandien vėl -0,300. Viso per tris dienas - 2,300. Manau neblogai smile.gif Vis dažniau apninka mintys, kad "kaip sunku", bet visą kitą laiką stengiuosi įjungti pozityvą ir jau kaupiuosi, renku drąsos likučius - savaitgaliui, kuris man bus didžiausias iššūkis, bet esu nusiteikusi atlaikyti ax.gif

QUOTE(Sankcija- @ 2015 06 10, 21:15)
Nežinau iš kokio Jūs miesto, jeigu iš Vilniaus, tai paaiškinčiau, nes kituose miestuose nežinau tokių mažų prieskonių parduotuvėlių.

Ne iš Vilniaus, bet manau Klaipėdoje tikrai rasiu ką nors panašaus...
Apie kukulius taip pat vakar pagalvojau, kai sausą jautieną griaužiau - atgaiva buvo kopūstų salotos, jos man labai skanios smile.gif

QUOTE(Grucė @ 2015 06 11, 08:29)
Labas rytas  4u.gif
Šiandien ketvirta diena.

Gruce, mes keliaujame kartu, man irgi ketvirta diena 4u.gif Pietūs man bus tikra palaima - nes bus sūrio, nors ir mažas gabalėlis thumbup.gif ir prieš virtas morkas nieko neturiu. Tai net laukiu pietų kai morkas, kaip pagrindinį patiekalą suvalgysiu, o sūrį desertui pasiliksiu biggrin.gif Kas gąsdina, tai vakaras su vaisiais. Galvoju gal kokį raudoną greipfruktą vakarienei suvalgyti... Nežinau kas čia labiau tiktų, kad po to nesinorėtų viso šaldytuvo nusiaubti.... Rytoj taip pat vakaras su vaisiais doh.gif bet pietums - žuvis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jutta @ 2015 06 11, 09:19)

P.S. man 4 diena siandien dar -900gr nukrito, nes vakar nukrypimu buvo, drauge buvo tai kavos ir zalios arbatos prisigerem, o dar is vaiko gabaliuka kinder kiausinio nusvilpiau, nes jau taip norejosi  ax.gif  blush2.gif bet vis tiek mane bendras rezultatas labai dziugina -4.3kg

Puikus rezultatas po 4-os dienos thumbup.gif kad man taip - daugiau motyvacijos priidėtų smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Grucė @ 2015 06 11, 08:29)
Labas rytas 
Šiandien ketvirta diena. Galvoju, kad bandysiu iš morkų, kiaušinio ir sūrio kokią užkepėlę pasigamint, prieskoniais pagardinsiu, turėtų sueit  Sūris gi irgi išsilydęs sūrumo duoda. Prieskonius tai aš naudoju visokius- karį, ciberžolę, paprikas, raudonėlius, mairūnus. O mišinį "Lieknėjimas" esu pirkus iš čia

Užkepėlė skanu būtų, irgi variantas bigsmile.gif thumbup.gif tik kad sūrio per mažai. Vakar, kai reikėjo suvalgyti virtas morkas, tai susitarkavau jas su kiaušiniu ir šiaip ne taip pavalgiau, bet neskanu man tos morkos nors tu ką doh.gif ir tikrai nevalgau ir nevalgysiu viso nurodyto morkų kiekio schmoll.gif

Dėl prieskonių, aš irgi perku iš tos Delonos, tik ne internetu, o parduotuvėje, bet žiūriu, kad Jūsų nurodytų prieskonių sudėtis neatitinka manųjų prieskonių sudėties, būčiau įmetusi nuorodą, bet pamačiau, kad sudėtis ne ta, todėl nufotografavau smile.gif

QUOTE(jutta @ 2015 06 11, 09:19)
* O man kazkaip nieko, tik kad sprangoka biski, bet suvalgiau, laukiu siandien vakarienes, man vaisiai, itariu kad bus pliusas ryt po vaisiu
Papildyta:

** Nezinau kas verte i Lietuviu kalba, bet as manau priderina prie tos salies pomegiu, man irgi kopustas skaniau nei salota ir sociau.

*** Kokia gera ideja su kukuliukais, as irgi nebuvau pagalvojusi nu ka kita kart ir as pabandysiu kukuliukus issivirti.

**** dar is vaiko gabaliuka kinder kiausinio nusvilpiau, nes jau taip norejosi
bet vis tiek mane bendras rezultatas labai dziugina -4.3kg

* kodėl manote, kad po vaisių bus pliusas? g.gif turbūt dėl to ir neleidžiama valgyti bet kokių vaisių, kad nebūtų pliuso. Šiandien planuoju obuolius arba greipfrutą valgyti ir rytoj kas liks biggrin.gif

** turbūt taip ir yra drinks_cheers.gif

*** kaip smagu, kai visos čia pasidalinam patirtimi bigsmile.gif daug lengviau laikytis ir stimulas atsispirti pagundoms, kai reikia prisiduoti šioje temutėje biggrin.gif
Pati pirkau jau sumaltą jautieną, ne daugiau 20 % riebumo, bet galima paprašyti pardavėjos, kad kokios nugarinės gabaliuką sumaltų. Man visiškai nebuvo sprangi, o dar kai valgiau su kopūstais bei lašiuku aliejaus.

**** nono.gif biggrin.gif ar gražu besidietinančiai mamytei atimti skanėstą iš vaiko? biggrin.gif
Oho bigsmile.gif šaunuolė thumbup.gif gerai svoris krenta, pavydžiu blush2.gif

QUOTE(Niamh @ 2015 06 11, 09:27)
* Esu nusiteikusi atlaikyti

** Ne iš Vilniaus, bet manau Klaipėdoje tikrai rasiu ką nors panašaus...

*** Gruce, mes keliaujame kartu, man irgi ketvirta diena 

* mes visos kartu atlaikysim, turim atlaikyti mirksiukas.gif

** turėtų kažko panašaus būti, tik žiūrėkit, kad druskos išvis nebūtų.

*** aš irgi su jumis kartu, ir man ketvirta diena bigsmile.gif visada pradedu nuo pirmadienio, taip lengviau skaičiuotis kada ką valgyti, o ir savaitgaliai būna "nuodėmingi" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sankcija- @ 2015 06 11, 10:17)

*** aš irgi su jumis kartu, ir man ketvirta diena  bigsmile.gif visada pradedu nuo pirmadienio, taip lengviau skaičiuotis kada ką valgyti, o ir savaitgaliai būna "nuodėmingi"  biggrin.gif

Taip tie savaitgaliai... Bet galvoju, kaip butu smagu "nesugriešinti" savaitgalį ir pirmadienį būtu jau 8 dietos diena. Ta mintis mane ir palaiko, tuo labiau, kad savaitgaliui nieko neplanuoju. O žinau, jei tada sugadinsiu dietą, tai pirmadienį vėl iš naujo pradėsiu ko nors laikytis, taip visada būna doh.gif todėl reikia eiti iki galo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Niamh @ 2015 06 11, 10:38)
Taip tie savaitgaliai... Bet galvoju, kaip butu smagu "nesugriešinti" savaitgalį ir pirmadienį būtu jau 8 dietos diena. Ta mintis mane ir palaiko, tuo labiau, kad savaitgaliui nieko neplanuoju. O žinau, jei tada sugadinsiu dietą, tai pirmadienį vėl iš naujo pradėsiu ko nors laikytis, taip visada būna  doh.gif  todėl reikia eiti iki galo  ax.gif

Va būtent 4u.gif aš asmeniškai kai laikausi, sakau viso gero savaitgali biggrin.gif jau du anuos kartus pavyko nesuklupti, tad ir šį kartą bus taip pat ax.gif

O jeigu kuri sugriešijat savaitgalį, tai toliau tęsti dietą kažin ar yra prasmė rolleyes.gif o taip kelis kartus iš naujo pradėjinėti yra labai blogai. Tad reikia džiaugtis, kad dar nėra beprotiškų karščių, kai norisi ledų biggrin.gif ir atsilaikykim tam nuodėmingajam savaitgaliui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sankcija- @ 2015 06 11, 10:51)
Va būtent  4u.gif aš asmeniškai kai laikausi, sakau viso gero savaitgali  biggrin.gif jau du anuos kartus pavyko nesuklupti, tad ir šį kartą bus taip pat  ax.gif

O jeigu kuri sugriešijat savaitgalį, tai toliau tęsti dietą kažin ar yra prasmė  rolleyes.gif o taip kelis kartus iš naujo pradėjinėti yra labai blogai. Tad reikia džiaugtis, kad dar nėra beprotiškų karščių, kai norisi ledų  biggrin.gif ir atsilaikykim tam nuodėmingajam savaitgaliui  biggrin.gif

Na du kartus atlaikius jau patirtis nemenka smile.gif o kiek pavyko pamesti ir kokie tarpai tarp dietų buvo? Ar silpna nebuvo? Nes man kažko šiandien akyse mirguliuoja, tad galiu ir nusišnekėt netyčia - jei ka žinokit, čia nuo dietos biggrin.gif
O mano ir yra ta problema pvz. aš laikausi nuo pirmadienio iki trečiadienio, po to 4 dienas paleidžiu vadžias, arba vieną dieną laikausi - kitą ne. Manau ir organizmui tai labai nepatinka ax.gif
Atsakyti
Trecia diena! 4u.gif
Svarstykles rodo - 900g. Svoris siandienai 74,4.
Vakar vos visko nemeciau per ta jautiena- as ir taip jos nemegeja, o cia taip valgyti tai is vis baisu.
Kaip gerai krenta kilai Juttai!!! 4u.gif
Kiek skaiciau is ankstesnes temutes, tai nuo 4 dienos sumazeja kritimas.
Gal ir as kita karta darysiu kukuliukus is jautienos.
Geros dienos visoms! 4u.gif
Atsakyti
Sankcija - blush2.gif blush2.gif blush2.gif negrazu, bet vaikas pasiule ir negalejau atsispirti blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Manau kad bus pliusas nes vaisiuose labai daug cukraus, bet gal nebus smile.gif

Niamh - As tikiuosi si savaitgali nesugriesinti, maniskis sestadieni su bendradarbiais isvaziuoja linksmintis tai man nieko nereiks gaminti, sekmadieni vaiko gimtadienis, bet ne namie tai irgi prie maisto net neprisiliesiu tai tikiuosi kad taip pratempsiu savaitgali. Drauge zada atvaziuoti, bet as sakiau kad tada tik zalia arbata gersiu kad nenuslysti.

Sankcija - Man tai ledai nebutini. As karstom dienom vandeni su citrina ir ledukais geriu, bet pas mus UK beprotisku karsciu beveik nebuna tai kaip ir nera taip baisu.

Elfuke - Man krenta matyt sitie kg gerai nes neperseniausiai uzsiauginau 6kg tai jie lengvai nukris, o va po to nemanau kad lengvai taip kris, man daug ka duoda vakarais nevalgymas, manau butu daugiau nukrite po vakar jei ne velesne vakariene, vietoj 18.00 valgiau 20.00 doh.gif
Atsakyti