QUOTE(Niamh @ 2015 06 10, 15:28)
Sankcija, kas ten per prieskoniai "Lieknėjimas"? Kokios žolelės į jų sudėtį įeina ir kur jų gauti?
Nežinau iš kokio Jūs miesto, jeigu iš Vilniaus, tai paaiškinčiau, nes kituose miestuose nežinau tokių mažų prieskonių parduotuvėlių. Arba galite paieškoti prieskonių lieknėjimui be druskos. Anksčiau dar pirkdavau Saldvos firmos, berods "Figūra" vadinosi, tik nežinau ar dabar tokių yra, nepastebėjau.
Mano tokie: (tik į indelį pati persipyliau iš maišiuko)
QUOTE(jutta @ 2015 06 10, 15:43)
Jei kam idomu imetu angliska dietos varianta
Nu bet kas taip vertė į lietuvių kalbą? tada turėtume valgyti ne kopūstus, o romanines salotas tikriausiai vertėjas galvojo, kad pas mus nėra tokių salotų bet man kopūstai skaniau dabar jau nebesiblaškysiu ir valgysiu tiksliai kaip nurodyta lietuviškame variante temos pirmam puslapyje
QUOTE(*fėja* @ 2015 06 10, 15:56)
* siandien pietum galejau valgyt bet kokius vaisius tai apvaziavau gal 4 vietas ryte , kol braskiu gavau labai ju norejau.
** Man blogiau su jautiena labai sprangu ja kramtyti..
** Man blogiau su jautiena labai sprangu ja kramtyti..
* nežinia ar braškės gerai, nes rašo, kad tinka tik obuoliai arba citrusiniai vaisiai
** aš tai perku maltą jautieną, išsiverdu kukuliukus su aukščiau rodytais prieskoniais, susmulkinu ir susimaišau su smulkiai pjaustytais kopūstais ir visai skanu