Įkraunama...
Įkraunama...

"Jamam"

Gal girdejote ar "Jamam" bus akropoliuose geguzes menesi?
Atsakyti
QUOTE(sawlute @ 2016 05 08, 17:18)

Gegužės 14d. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayfly @ 2016 05 08, 17:21)
Gegužės 14d.  mirksiukas.gif

Bet panašu, kad šįkart čia tik Maximos akcija 14d. Akropolio parduotuvių sąrašas niekur ne reklamuojamas. Nors visada buvo ir Maxima ir kitos pardės. Labai keista, negi dar bus atskirai akcija Akropolyje kartu su Maxima? Kažkaip per daug neįtikėtinai atrodo..
Atsakyti
QUOTE(bolsiaka @ 2016 05 11, 20:33)
Bet panašu, kad šįkart čia tik Maximos  akcija 14d. Akropolio parduotuvių sąrašas niekur ne reklamuojamas. Nors visada buvo ir Maxima  ir kitos pardės. Labai keista, negi dar bus atskirai akcija Akropolyje kartu su Maxima? Kažkaip  per daug neįtikėtinai  atrodo..

Vyyyysiškai įtikėtinai bigsmile.gif Negirdėjot, kad boikotuojam prekybcentrius? Vat ir daro akcijas-atrakcijas, kad tik pirkėjus pritraukt, kad tik pinigų išmonyti...
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2016 05 11, 22:28)
Vyyyysiškai įtikėtinai  bigsmile.gif  Negirdėjot, kad boikotuojam prekybcentrius? Vat ir daro akcijas-atrakcijas, kad tik pirkėjus pritraukt, kad tik pinigų išmonyti...

Tiesa sakant ne..Aš po darbų šiokiadieniais į pardes nevaikštau,nes tiesiog neturiu laiko, man tai nėra aktualu, nes savaitinis pirkimas vykdomas savaitgalį, kuomet prasienama ir per turgu, ir per parduotuvių akcijas, todėl ir stengiuosi kuo anksčiau sužinoti tokius Jamamus ir pan,kad susiplanuoti ,kada kuriuos prekybcentrius ratu aplenkti, nes juose pilna liaudies, be abejo,jei man reikia kažkokio daikto aš ten užsuksiu, bet masinių psichozių tikrai nemėgstu, nors labai suprantu tuos, kurie neturi kitokių pasirinkimų..
Atsakyti
QUOTE(sawlute @ 2016 05 08, 16:18)

Neseniai rašiau, kad 21 d. wink.gif Šį savaitgalį bus akcijos kituose prekybos centruose (Mega, Ozas ir t.t.), taip pat Shopping Night Out.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingada: 12 gegužės 2016 - 08:23
Kaip manot,ar dar liko maxej beatos ranksluostuku?Reiktu ir man...gal per jamam sakau dar darys 75proc nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2016 05 15, 09:35)
Kaip manot,ar dar liko maxej beatos ranksluostuku?Reiktu ir man...gal per jamam sakau dar darys 75proc nuolaida.

Nežinau apie kokią bazę klausiate, bet vakar Akropolyje Vilniuje buvo labai daug Beatos prekių iš tos akcijos. Mačiau, kad buvo nuolaida, bet neužfiksavau koks ten skaičius buvo parašytas. g.gif
Atsakyti
Savaitgali Jamam akropoliuose 4u.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai šeštadienį bus Jamam. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita3 @ 2016 05 18, 16:00)
Savaitgali Jamam akropoliuose 4u.gif

ar gavo kas nors SMS kad penktadieni maximoje JAMAM galima apsipirkti?
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2016 05 19, 17:56)
ar gavo kas nors SMS kad penktadieni maximoje JAMAM galima apsipirkti?

as negavau.
Atsakyti