Įkraunama...
Įkraunama...

"Jamam"

QUOTE(maksimka @ 2015 11 27, 12:35)
taip taiko 25 off ir plius 7 proc. su kliento kortele. kai kuriems vaikiskiems maciau 30 proc. nuolaida uzdeta. Pati siandien pirkau, patikrinta smile.gif

paziurejau ir open24.lt nuolaida 30 proc., ar Akropoly geriau gaunasi pirkti pirkti ar ta pati kaina?
Atsakyti
Turbūt nemažai tų išankstines sms žinutes gavusių, nes tooookios eilės žmonių su pilnais pirkinių vežimėliais doh.gif
Atsakyti
Gal kas matėt ar pirkot šiandien Lindex taiko nuolaidą? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, nesupratau, nuo kelintos valandos dirbs akropolio parduotuves, maxima dirbs nuo 8 val., o parduotuves ?
Atsakyti
QUOTE(della3 @ 2015 11 27, 18:57)
Sveiki, nesupratau, nuo kelintos valandos dirbs akropolio parduotuves, maxima dirbs nuo 8 val., o parduotuves ?

"Visos parduotuvės bus atidaromos jau nuo 8:00 val. ryto ir veiks iki 22:00 val. vakaro. „MAXIMA XXX“ parduotuvės „Akropoliuose“ lapkričio 28 d. veiks iki 24:00 val." 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2015 11 27, 16:53)
paziurejau ir open24.lt  nuolaida 30 proc., ar Akropoly geriau gaunasi pirkti pirkti ar ta pati kaina?

jei turit kortele tai gal akropoly. Dauguma parduotuviu jau siandien su iskabom, kad taiko ras pacias nuolaidas kaip ryt.
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2015 11 27, 19:35)
jei turit kortele tai gal akropoly. Dauguma parduotuviu jau siandien su iskabom, kad taiko ras pacias nuolaidas kaip ryt.

Dekui, jau buvau kropolio Crocs salelej, tai mane dominancio modelio kaina kaip ir open.lr buvo; apejom kitas batu parduotuves, kai kuriose jau paskelbta nuolaida, o Deichmane ti dar nepaskelbta ir susitarti nesigavo, taip pirkom. Audime pasiule nuolaida 20 proc., o prie kasos kasininke paklause "o kaip susitaret kokia nuolaida?" g.gif

"Hobby" parduotuvej netaike, neskelbe.

Elektromarket -10 proc. paskelbta penktadienio nuolaida.

Rankinuki "Bags ir more " paskelbt -20 pr. nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2015 11 27, 20:45)
Dekui, jau buvau kropolio Crocs salelej, tai mane dominancio modelio kaina kaip ir open.lr buvo; apejom kitas batu parduotuves, kai kuriose jau paskelbta nuolaida, o Deichmane ti dar nepaskelbta ir susitarti nesigavo, taip pirkom. Audime pasiule nuolaida 20 proc., o prie kasos kasininke paklause "o kaip susitaret kokia nuolaida?" g.gif

"Hobby" parduotuvej netaike, neskelbe.

Elektromarket -10 proc. paskelbta penktadienio nuolaida.

Rankinuki "Bags ir more " paskelbt -20 pr. nuolaida.

As lankiausi kauno akrppoly ax.gif
Atsakyti
Idomu paziuret i tas jamam masines psichozes biggrin.gif O siaip tai galima ramiai nusipirkt tu paciu prekiu per ilgesni laika. Kiekviena savaite skelbiamos nuolaidos juk smile.gif Ir po tuos 40 proc.. Cia as apie maxe konkreciai. O kitose parduotuvese nesilankau akropoly, nes kainos uzlauztos... Zaislai siunciami (is anglijos ir gaunas pigiau nei jamam)Tiesa, pirkau ir norfoj, ten zyymiai pigiau ne firminiai zaisliukai. Tarkim virtuve lelei su garsais 11 eu smile.gif Rubai tam tikru tinklu parduotuvese, bet ne akropoly, o mazesniuose prekybcentriuse, o batai jau keli metai perkami batu kalne kai nukainavimai vyksta. Mazei uz 5 eu, o sau uz 10 eu... Zieminukus.. Tiesa, jie db kainuoja po 30 eu su nukainavimu, o pirkau pries 4 men uzmetus viena-du dydzius smile.gif Va taip ir taupom nesinervuodami mirksiukas.gif Tiesa buitine technika perku internetinese pardese pirma paciupinejus visokiose technoramose smile.gif Cia mano patirtis ir mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Karmen* @ 2015 11 27, 22:44)
Idomu paziuret i tas jamam masines psichozes  biggrin.gif O siaip tai galima ramiai nusipirkt tu paciu prekiu per ilgesni laika. Kiekviena savaite skelbiamos nuolaidos juk smile.gif Ir po tuos 40 proc.. Cia as apie maxe konkreciai. O kitose parduotuvese nesilankau akropoly, nes kainos uzlauztos... Zaislai siunciami (is anglijos ir gaunas pigiau nei jamam)Tiesa, pirkau ir norfoj, ten zyymiai pigiau ne firminiai zaisliukai. Tarkim virtuve lelei su garsais 11 eu smile.gif Rubai tam tikru tinklu parduotuvese, bet ne akropoly, o mazesniuose prekybcentriuse, o batai jau keli metai perkami batu kalne kai nukainavimai vyksta. Mazei uz 5 eu, o sau uz 10 eu... Zieminukus.. Tiesa, jie db kainuoja po 30 eu su nukainavimu, o pirkau pries 4 men uzmetus viena-du dydzius  smile.gif Va taip ir taupom nesinervuodami  mirksiukas.gif Tiesa buitine technika perku internetinese pardese pirma paciupinejus visokiose technoramose smile.gif Cia mano patirtis ir mano nuomone  4u.gif

Man kaip tik toks medziojimas ir nuolaidu sekimas nervina. O cia zinojau is ansto, kada ir mazdaug kokios bus nuolaidos, jau siandien apsilankiau ir ramiai be straso gavau tai ko man reikia. Kiekvienas renkasi sau tinkama apsipirkimo buda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2015 11 27, 22:31)
Man kaip tik toks medziojimas ir nuolaidu sekimas nervina. O cia zinojau is ansto, kada ir mazdaug kokios bus nuolaidos, jau siandien apsilankiau ir ramiai be straso gavau tai ko man reikia. Kiekvienas renkasi sau tinkama apsipirkimo buda  mirksiukas.gif

esu ten buvus... Ten zodziai "be streso" kazkaip netikslus biggrin.gif Ten sutrypt gali.. Ir ne nepaziures... Bet uztai dziovykle pirmi pasiims biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Karmen* @ 2015 11 28, 00:07)
esu ten buvus... Ten zodziai "be streso" kazkaip netikslus biggrin.gif Ten sutrypt gali.. Ir ne nepaziures... Bet uztai dziovykle pirmi pasiims biggrin.gif

Nebuvau visuose, bet kiek kartu teko but tai neteko matyt jokiu isteriju. g.gif
Atsakyti