Įkraunama...
Įkraunama...

"Jamam"

Dar nėra sąrsšo parduotuvių, kurios dalyvaus akcijoje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cloudlet @ 2015 11 26, 11:21)
Man tai idomu ar maxe issius siemet zinutes, kad galima su nuolaida apsipirkti jau penktadieni

Irgi tikėjausi gauti, nes du kartus man siuntė, bet šiandien tyla. Įtariu jau nesiųs žinučių sad.gif įdomu ar kam nors nusiųs, ar jau baigėsi tokios akcijos atrakcijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mochaccino @ 2015 11 26, 16:56)
Irgi tikėjausi gauti, nes du kartus man siuntė, bet šiandien tyla. Įtariu jau nesiųs žinučių sad.gif įdomu ar kam nors nusiųs, ar jau baigėsi tokios akcijos atrakcijos biggrin.gif

Gal dar gausit,nes pries kokia 15min gavau is maximos zinute,kad galiu rytoj jamt smile.gif o va ka tik ir sesuo gavo tokia pacia.
Atsakyti
Gavau gavau Maximos sms!!! laukit ir kitos! smile.gif
Atsakyti
idomu pagal ka rusiuoja kam siusti, nes siandien gavau kad suriui nuolaida su mano kortele sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rutene32 @ 2015 11 26, 16:05)
Gal dar gausit,nes pries kokia 15min gavau is maximos zinute,kad galiu rytoj jamt smile.gif  o va ka tik ir sesuo gavo tokia pacia.

tai su sita zinute tik maximoj? o kt pardese ne?
Atsakyti
QUOTE(Mugna @ 2015 11 26, 17:59)
tai su sita zinute tik maximoj? o kt pardese ne?

taip taip, cia konkreciai maximos zinute
Atsakyti
QUOTE(rutene32 @ 2015 11 26, 17:05)
Gal dar gausit,nes pries kokia 15min gavau is maximos zinute,kad galiu rytoj jamt smile.gif  o va ka tik ir sesuo gavo tokia pacia.

bigsmile.gif tik spėjau pasiguosti čia ir gavau lotuliukas.gif nežinau pagal ką jie atrenka, bet gavau jau trečią kartą per Jamam, kad galiu penktadienį apsipirkti. Šiaip daug gaunu sms žinučių, į emailą visokių anketų pildyti.
Atsakyti
QUOTE(mochaccino @ 2015 11 26, 21:23)
bigsmile.gif  tik spėjau pasiguosti čia ir gavau  lotuliukas.gif  nežinau pagal ką jie atrenka, bet gavau jau trečią kartą per Jamam, kad galiu penktadienį apsipirkti. Šiaip daug gaunu sms žinučių, į emailą visokių anketų pildyti.

Gerai jums.As del zaislu gavau o Jamam niekada.Bet ryt planavau but Akropoli ir taip,gal kas paskolins kortele savo))

Jau yra nuolaidu sarasas
http://akropolis.lt/...akcijos/vilnius
Atsakyti
Gal žinot ar įmanoma gaut jamam nuolaidą crocs parduotuvej šiandien? Pamnenu kad per senesnius jamam lyg darydavo tokias akcijas... g.gif reikia vaikui batu, o su ja kartu ryt nesinori važiuot.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2015 11 27, 12:24)
Gal žinot ar įmanoma gaut jamam nuolaidą crocs parduotuvej  šiandien? Pamnenu kad per senesnius jamam lyg darydavo tokias akcijas... g.gif reikia vaikui batu, o su ja kartu ryt nesinori važiuot..  doh.gif

taip taiko 25 off ir plius 7 proc. su kliento kortele. kai kuriems vaikiskiems maciau 30 proc. nuolaida uzdeta. Pati siandien pirkau, patikrinta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maksimka: 27 lapkričio 2015 - 12:36
QUOTE(maksimka @ 2015 11 27, 13:35)
taip taiko 25 off ir plius 7 proc. su kliento kortele. kai kuriems vaikiskiems maciau 30 proc. nuolaida uzdeta. Pati siandien pirkau, patikrinta smile.gif

Ačiū uz info. reiks ir mums važiuot.
Atsakyti