Dar nėra sąrsšo parduotuvių, kurios dalyvaus akcijoje?
QUOTE(cloudlet @ 2015 11 26, 11:21)
Man tai idomu ar maxe issius siemet zinutes, kad galima su nuolaida apsipirkti jau penktadieni
Irgi tikėjausi gauti, nes du kartus man siuntė, bet šiandien tyla. Įtariu jau nesiųs žinučių įdomu ar kam nors nusiųs, ar jau baigėsi tokios akcijos atrakcijos
QUOTE(mochaccino @ 2015 11 26, 16:56)
Irgi tikėjausi gauti, nes du kartus man siuntė, bet šiandien tyla. Įtariu jau nesiųs žinučių įdomu ar kam nors nusiųs, ar jau baigėsi tokios akcijos atrakcijos
Gal dar gausit,nes pries kokia 15min gavau is maximos zinute,kad galiu rytoj jamt o va ka tik ir sesuo gavo tokia pacia.
Gavau gavau Maximos sms!!! laukit ir kitos!
idomu pagal ka rusiuoja kam siusti, nes siandien gavau kad suriui nuolaida su mano kortele
QUOTE(rutene32 @ 2015 11 26, 16:05)
Gal dar gausit,nes pries kokia 15min gavau is maximos zinute,kad galiu rytoj jamt o va ka tik ir sesuo gavo tokia pacia.
tai su sita zinute tik maximoj? o kt pardese ne?
QUOTE(Mugna @ 2015 11 26, 17:59)
tai su sita zinute tik maximoj? o kt pardese ne?
taip taip, cia konkreciai maximos zinute
QUOTE(rutene32 @ 2015 11 26, 17:05)
tik spėjau pasiguosti čia ir gavau nežinau pagal ką jie atrenka, bet gavau jau trečią kartą per Jamam, kad galiu penktadienį apsipirkti. Šiaip daug gaunu sms žinučių, į emailą visokių anketų pildyti.
QUOTE(mochaccino @ 2015 11 26, 21:23)
tik spėjau pasiguosti čia ir gavau nežinau pagal ką jie atrenka, bet gavau jau trečią kartą per Jamam, kad galiu penktadienį apsipirkti. Šiaip daug gaunu sms žinučių, į emailą visokių anketų pildyti.
Gerai jums.As del zaislu gavau o Jamam niekada.Bet ryt planavau but Akropoli ir taip,gal kas paskolins kortele savo))
Jau yra nuolaidu sarasas
http://akropolis.lt/...akcijos/vilnius
Gal žinot ar įmanoma gaut jamam nuolaidą crocs parduotuvej šiandien? Pamnenu kad per senesnius jamam lyg darydavo tokias akcijas... reikia vaikui batu, o su ja kartu ryt nesinori važiuot..
QUOTE(Gendre @ 2015 11 27, 12:24)
Gal žinot ar įmanoma gaut jamam nuolaidą crocs parduotuvej šiandien? Pamnenu kad per senesnius jamam lyg darydavo tokias akcijas... reikia vaikui batu, o su ja kartu ryt nesinori važiuot..
taip taiko 25 off ir plius 7 proc. su kliento kortele. kai kuriems vaikiskiems maciau 30 proc. nuolaida uzdeta. Pati siandien pirkau, patikrinta
QUOTE(maksimka @ 2015 11 27, 13:35)
taip taiko 25 off ir plius 7 proc. su kliento kortele. kai kuriems vaikiskiems maciau 30 proc. nuolaida uzdeta. Pati siandien pirkau, patikrinta
Ačiū uz info. reiks ir mums važiuot.