Įkraunama...
Įkraunama...

"Jamam"

JAMAM lapkricio 28 d smile.gif
Atsakyti
Sveiki!!! Teko pabūvot Akropoly ir jaučiu pareigą lotuliukas.gif patvirtinti, kad lapkričio 28 d. tikrai bus JAMAM dienos, kurios metu bus taikoma apie 20proc. nuolaida daugumą parduotuvių (apie Maxima nežinau), bet geriausia tas kad vienoj parduotuvėj man pasiūlė iškart tokią nuolaidą, kad tik pirkčiau lotuliukas.gif o gal kas pamena kokios dažniausiai nuoldaidos būna Maximoje per JAMAM? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2015 11 12, 08:26)
Sveiki!!! Teko pabūvot Akropoly ir jaučiu pareigą lotuliukas.gif patvirtinti, kad lapkričio 28 d. tikrai bus JAMAM dienos, kurios metu bus taikoma apie 20proc. nuolaida daugumą parduotuvių (apie Maxima nežinau), bet geriausia tas kad vienoj parduotuvėj man pasiūlė iškart tokią nuolaidą, kad tik pirkčiau lotuliukas.gif o gal kas pamena kokios dažniausiai nuoldaidos būna Maximoje per JAMAM? 4u.gif

man rodos 30-40proc. tik pernai daug kas gavo zinutes kad is vakaro jau gali maxima nusiaubti su tom nuolaidom biggrin.gif
Atsakyti
Gal pamenat per JAMAM Maximoje sauskelnėm ir tolesnio maitinimo mišiniams (nuo 6 mėn) kokios būdavo nuolaidos? Kūdikių drabužiams Lindex? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2015 11 14, 11:02)
Gal pamenat per JAMAM Maximoje sauskelnėm ir tolesnio maitinimo mišiniams (nuo 6 mėn) kokios būdavo nuolaidos? Kūdikių drabužiams Lindex? 4u.gif

Būtent sauskelnėms ir kūdikių maistui jokios akcijos per Jamam Maximoje nebūna. O Lindex, jei gerai pamenu, visiems rūbams apie 20 proc. nuolaida būdavo.
Atsakyti
Sveikos, gal pamenate, ar buna kino filmams nuolida per Jamam? Norisi i animacini filmuka nueiti su vaiku.
Atsakyti
Labuka,gal kas zino kokios buna nuolaidos zaislu parduotuvese per Jamam dienas?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2015 11 12, 09:42)
man rodos 30-40proc. tik pernai daug kas gavo zinutes kad is vakaro jau gali maxima nusiaubti su tom nuolaidom biggrin.gif

tikrai nebuna tokiu dideliu nuolaidu
tik kelios pardes duoda 30%
pagrinde 15-20%
cia ne apie maxe
Atsakyti
Gal atsimenate ar Dormeo parduotuveje buna kokia nuolaida?
Atsakyti
Nepamenu Danija kiek duodavo? g.gif
Atsakyti
O gal pamenat maximoj žaislams 40% būdavo?
Atsakyti
QUOTE(*Marla* @ 2015 11 22, 11:26)
O gal pamenat maximoj žaislams 40% būdavo?

Taip, budavo smile.gif

Papildyta:
QUOTE(saulyte525 @ 2015 11 15, 09:13)
Sveikos, gal pamenate, ar buna kino filmams nuolida per Jamam? Norisi i animacini filmuka nueiti su vaiku.

Paprastai nebuna.
Atsakyti