Įkraunama...
Įkraunama...

"Jamam"

QUOTE(delfiuka @ 2015 05 21, 16:07)
Aš užsižymėjus, bet niekada nieko ir niekur negaunu...

as taip pat, matyt isrinktieji gauna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2015 05 21, 18:33)
as taip pat, matyt isrinktieji gauna  biggrin.gif

tai tik tiems išrinktiesiems ir galios rytoj tos nuolaidos? ar visiem kas turi aciu korteles?
Atsakyti
Iškilo klausimas, dantų šepetėliai, dušo želė, muilai kažin pagal maximą kosmetika? biggrin.gif g.gif Anksčiau būdavo rašoma kūno priežiūros priemonės, o dabar tik kosmetika. Prie prekių, kurioms netaikoma jokia nuolaida jų nerandu.
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2015 05 21, 18:45)
Iškilo klausimas, dantų šepetėliai, dušo želė, muilai kažin pagal maximą kosmetika?  biggrin.gif  g.gif  Anksčiau būdavo rašoma kūno priežiūros priemonės, o dabar tik kosmetika. Prie prekių, kurioms netaikoma jokia nuolaida jų nerandu.

Netaikys tik moterų higienos priemonėms, o visokie muilai ir šepetėliai visada būna su nuolaida, taikys šiais metais net visokioms kempinėms.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
ar per jamam maximoj taikys nuolaida kapu zvakems? jei taip tai kiek %?
aciu
Atsakyti
QUOTE(*magnetise* @ 2015 05 21, 17:43)
tai tik tiems išrinktiesiems ir galios rytoj tos nuolaidos? ar visiem kas turi aciu korteles?

Tik tiems, kurie gavo SMS ax.gif Pernai berods rudenį per JAMAM ir aš gavau išankstinę žinutę, kad galiu prekintis penktadienį, o va šiemet neeeee schmoll.gif Matyt atsitiktinai siunčia, loterija kaip sakant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2015 05 21, 18:37)
Tik tiems, kurie gavo SMS ax.gif Pernai berods rudenį per JAMAM ir aš gavau išankstinę žinutę, kad galiu prekintis penktadienį, o va šiemet neeeee schmoll.gif Matyt atsitiktinai siunčia, loterija kaip sakant 4u.gif

Taip drinks_cheers.gif Dabar gavau aš (pirmą kartą).
Atsakyti
nerandu ar bus nuolaida visokiems el. buitiniams prietaisams. Ar ieškot nemoku biggrin.gif .O mes gavom žinutę, kad krevetės pigiau su kortele 35 proc. geriau jau jamam, nei krevetės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2015 05 21, 19:48)
nerandu ar bus nuolaida visokiems el. buitiniams prietaisams. Ar ieškot nemoku biggrin.gif .O mes gavom žinutę, kad krevetės pigiau su kortele 35 proc. geriau jau jamam, nei krevetės rolleyes.gif

As ir viena, ir kita zinute gavau. Pries savaitgali zisuomet ateina sms su kazkokia tai nuolaida.
Ar bus vienkartiniams indams? Sarase neradau.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doruta: 21 gegužės 2015 - 19:08
QUOTE(me2za @ 2015 05 21, 19:37)

gavau ir pernai ir siemet bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2015 05 21, 19:48)

aš gavau apie krevetes. apie jamam negavau
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2015 05 21, 23:48)
gavau ir pernai ir siemet  bigsmile.gif

O as pernai negavau, bet siemet gavau. Cia tikriausiai atsitiktine tvarka atrenka. Bet gerai, nereiks sestadieni grustis cool.gif
Atsakyti