Įkraunama...
Įkraunama...

"Jamam"

o nuolaidu sarasas jau kur nors paskelbtas?
Atsakyti
QUOTE(widusia @ 2016 05 19, 20:23)
o nuolaidu sarasas jau kur nors paskelbtas?

Kol kas dar ne.. Kažkaip velinasi šįkart g.gif
Atsakyti
Nerandu paskelbto Jamam nuolaidu saraso g.gif ..Ar kas gavote zinute is Maxsimos, kad jau siandien.20d. nuolaidu diena nuolatiniams klientams. Nuolaidu sarasas maxima.lt/akcijos/j, bet as nieko nerandu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija Kotryna: 20 gegužės 2016 - 08:13
QUOTE(magute @ 2016 05 19, 16:56)
ar gavo kas nors SMS kad penktadieni maximoje JAMAM galima apsipirkti?

gavau kazkokia keista sms is Maximos, kad siandien nuolaidu diena Akropoliu maximose nuolatiniams klientams ir ideta neveikianti internetine nuoroda, matosi, akd netilpo i zinute :/ tikiuos, kad sita zinute reiskia, kad jau siandien viskas su 40proc nuolaida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija Kotryna @ 2016 05 20, 08:09)
Nerandu paskelbto Jamam nuolaidu saraso g.gif ..Ar kas gavote zinute is Maxsimos, kad jau siandien.20d. nuolaidu diena nuolatiniams klientams. Nuolaidu sarasas maxima.lt/akcijos/j, bet as nieko nerandu....

gavau ir as zinute, bet saraso nerandu
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2016 05 20, 09:31)
gavau kazkokia keista sms is Maximos, kad siandien nuolaidu diena Akropoliu maximose nuolatiniams klientams ir ideta neveikianti internetine nuoroda, matosi, akd netilpo i zinute :/ tikiuos, kad sita zinute reiskia, kad jau siandien viskas su 40proc nuolaida smile.gif

As irgi gavau.
Veikia
https://www.maxima.l...n=Aciu_programa
Atsakyti

Pas mane nuoroda veikia,tik ten parasyta " Tik siu metu geguzes 21 diena...".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niiki: 20 gegužės 2016 - 08:43

Aš taip pat tokią pačią žinutę gavau smile.gif Man nuoroda irgi neveikia, bet gal dėl to, kad dar neįkeltos internetiniame puslapyje tos nuolaidos.

Oi jau veikia )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbuliukė: 20 gegužės 2016 - 08:44
QUOTE(Renacio @ 2016 05 20, 09:34)
gavau ir as zinute, bet saraso nerandu

https://www.maxima.l...n=Aciu_programa
Atsakyti
Gavau, veikia. Patogiausia atsidaryti jamam akciju sarasa telefone - visada gali pasitikrinti.
Atsakyti
Merginos,gal kas is Klaipedos siandiena leksit,galetumet paskolint man kortele,kuri siandiena jau galioja.Buciai labai dekinga.
Atsakyti
Gal kas zinote prie ko priskiriamos vaisiu ir uogu elektrines dziovykles? Ar joms taikoma nuolaida? bigsmile.gif
Atsakyti