Oooooooooooo mano gitaristą rodo mano užpraeitų metų diedas iš Vengrijos
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 23, 20:13)
oi viliosiu visais maistais ir seks rūbais savo vargšą jauniklį belgiuką
Aš kai išgirdau to belgiuko balsą, vos į kelnes nemyžtelėjau, klausiaus tik garso, atsisukaiu vaizdą pasižiūrėt, ar ne mergaitė šneka
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 23, 20:15)
Bežiūrėdama jų intervą pagalvojau Moncė gal Vaiduką įsikliopinus? O Vaidukas irgi... Save
Aš jau seniai pastebėjau, kad Moncė prie Vaidučio trinas
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 05 23, 21:37)
as dar buvau radus, kad jis lyg ir skurlius kuria fotke prie savo (?) pardes. Zo, daugiau nesidomejau, dar tiek negrizau i paauglyste..
pffff
aš apie švedą tiek prigooglinau, kad praktiškai jaučiuos susipažinus su jo tėvais
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 05 23, 21:37)
joa
as dar buvau radus, kad jis lyg ir skurlius kuria fotke prie savo (?) pardes. Zo, daugiau nesidomejau, dar tiek negrizau i paauglyste..
QUOTE(-Delta- @ 2015 05 23, 21:39)
pffff
aš apie švedą tiek prigooglinau, kad praktiškai jaučiuos susipažinus su jo tėvais
loool
Nu baikit, moteros, jau balsu žvengiu
pffff
geeras
Tik ką parodė užpraitų berods metų albanę su kuodu,kaip ji man patiko
Įvertinus koks kiekis euroviznykių nepasidalina švedu, tai jau kaip ir aišku kas laimės
pffff
Gerai, kad yra daugiau palatos draugiu
QUOTE(miauksiuss @ 2015 05 23, 21:39)
Aš kai išgirdau to belgiuko balsą, vos į kelnes nemyžtelėjau, klausiaus tik garso, atsisukaiu vaizdą pasižiūrėt, ar ne mergaitė šneka
neskaudink, o dar ir plaukus užsiaugino dar jaunesnis atrodo
QUOTE(Nura @ 2015 05 23, 21:45)
Didelę dalį žavesio švedui pridededa jo ODINĖS kelnės
aha Apskritai visa jo apranga labai gerai parinkta akių paganymui - niekas neužslėpta
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 23, 21:47)
aha Apskritai visa jo apranga labai gerai parinkta akių paganymui - niekas neužslėpta
Jo, žauriai mega super sexy
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 23, 20:31)
Nu matau aš tą žvilgsnį, ale man jis iš tos serijos "koks aš sau fainas " Va, estuko - tai kitas reikalas
Pritariu
Papildyta:
QUOTE(-Delta- @ 2015 05 23, 20:39)
pffff
Bet nemanau , kad tas, kuris pusnuogis ant kamuolio skraido, skubės pažindint su tėvais