Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (12)

Oooooooooooo mano gitaristą rodo karsta.gif karsta.gif karsta.gif mano užpraeitų metų diedas iš Vengrijos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 23 gegužės 2015 - 20:39
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 23, 20:13)
oi viliosiu visais maistais ir seks rūbais savo vargšą jauniklį belgiuką lotuliukas.gif  blush2.gif

Aš kai išgirdau to belgiuko balsą, vos į kelnes nemyžtelėjau, klausiaus tik garso, atsisukaiu vaizdą pasižiūrėt, ar ne mergaitė šneka lotuliukas.gif
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 23, 20:15)
Bežiūrėdama jų intervą pagalvojau Moncė gal Vaiduką įsikliopinus? biggrin.gif O Vaidukas irgi... bigsmile.gif Save laugh.gif

Aš jau seniai pastebėjau, kad Moncė prie Vaidučio trinas
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 05 23, 21:37)
as dar buvau radus, kad jis lyg ir skurlius kuria blink.gif fotke prie savo (?) pardes. Zo, daugiau nesidomejau, dar tiek negrizau i paauglyste..  lotuliukas.gif

pffff irnesakyk.gif
aš apie švedą tiek prigooglinau, kad praktiškai jaučiuos susipažinus su jo tėvais cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Delta-: 23 gegužės 2015 - 20:41
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 05 23, 21:37)
joa wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif
as dar buvau radus, kad jis lyg ir skurlius kuria blink.gif fotke prie savo (?) pardes. Zo, daugiau nesidomejau, dar tiek negrizau i paauglyste..  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(-Delta- @ 2015 05 23, 21:39)
pffff  mastau.gif
aš apie švedą tiek prigooglinau, kad praktiškai jaučiuos susipažinus su jo tėvais  cool.gif

loool doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nu baikit, moteros, jau balsu žvengiu doh.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
pffff irnesakyk.gif
aš apie švedą tiek prigooglinau, kad praktiškai jaučiuos susipažinus su jo tėvais  cool.gif

geeras thumbup.gif

Tik ką parodė užpraitų berods metų albanę su kuodu,kaip ji man patiko wub.gif
Atsakyti
Įvertinus koks kiekis euroviznykių nepasidalina švedu, tai jau kaip ir aišku kas laimės biggrin.gif
Atsakyti
pffff irnesakyk.gif

Gerai, kad yra daugiau palatos draugiu group.gif
Atsakyti
Didelę dalį žavesio švedui pridededa jo ODINĖS kelnės cool.gif
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 05 23, 21:39)
Aš kai išgirdau to belgiuko balsą, vos į kelnes nemyžtelėjau, klausiaus tik garso, atsisukaiu vaizdą pasižiūrėt, ar ne mergaitė šneka lotuliukas.gif

neskaudink, o dar ir plaukus užsiaugino doh.gif dar jaunesnis atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 23, 21:45)
Didelę dalį žavesio švedui pridededa jo ODINĖS kelnės cool.gif

aha blush2.gif drinks_cheers.gif Apskritai visa jo apranga labai gerai parinkta akių paganymui - niekas neužslėpta karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 23, 21:47)
aha blush2.gif  drinks_cheers.gif Apskritai visa jo apranga labai gerai parinkta akių paganymui - niekas neužslėpta karsta.gif

Jo, žauriai mega super sexy cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 23, 20:31)
Nu matau aš tą žvilgsnį, ale man jis iš tos serijos "koks aš sau fainas blush2.gif laugh.gif " Va, estuko - tai kitas reikalas cool.gif laugh.gif

drinks_cheers.gif Pritariu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-Delta- @ 2015 05 23, 20:39)
pffff irnesakyk.gif

biggrin.gif

Bet nemanau , kad tas, kuris pusnuogis ant kamuolio skraido, skubės pažindint su tėvais cool.gif
Atsakyti