Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (12)

Nu, bet sakykit, ką norit, moteros, bet švedas vertas grieko bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Buvo buvo apie monce ir kiprieti, irgi nerandu kazkodel
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 23, 21:11)
Nu, bet sakykit, ką norit, moteros, bet švedas vertas grieko  bigsmile.gif  wub.gif

biggrin.gif nu nieko nieko ts švedas, bet man jis daugiau tik iš sudėjimo patinka biggrin.gif Pagal žvilgsniukus ir kitus dalykus man estukas wub.gif karsta.gif biggrin.gif

Rodo tą laidą per lrt prieš EV smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 23 gegužės 2015 - 20:13
ką veikiat? aš verdu valgyti ir maudymuką renkuos, ieškaus biggrin.gif
oi viliosiu visais maistais ir seks rūbais savo vargšą jauniklį belgiuką lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2015 05 23, 21:07)
Šįmet JAMAM buvo ir eurovizinėj temoje, visos susigriebė kas po 2, kas po 3  biggrin.gif
dar taip nėr buvę

aha, tikras jamam.
as tai sian pajamiau sau naujas vyno taures ir vyyyno. kaip smagu bus ziureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 23, 21:13)
oi viliosiu visais maistais ir seks rūbais savo vargšą jauniklį belgiuką lotuliukas.gif  blush2.gif

nesušalk tik 3,5 valandos su maudymu lakstydama biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 23, 19:12)
biggrin.gif nu nieko nieko ts švedas, bet man jis daugiau tik iš sudėjimo patinka biggrin.gif

Pagal sudėjimą tooobulas. wub.gif

O belgą kuri pasičiupus? Biškį per jaunas, bet paauginsiu. biggrin.gif Kad jau švedu Jole dalintis nenori. verysad.gif

Ai matau jau Monteverte vilioti žada. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 23 gegužės 2015 - 20:16
Bežiūrėdama jų intervą pagalvojau Moncė gal Vaiduką įsikliopinus? biggrin.gif O Vaidukas irgi... bigsmile.gif Save laugh.gif
Atsakyti
Keista.. mačiau tik šitą su prierašu 'Moving to Sweden'

https://scontent-bru...amp;oe=560496BD

Moncė- vagis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 23, 19:15)
Bežiūrėdama jų intervą pagalvojau Moncė gal Vaiduką įsikliopinus? biggrin.gif O Vaidukas irgi... bigsmile.gif Save laugh.gif

Ma irgi panašu. smile.gif
Atsakyti
oi viliosiu visais maistais ir seks rūbais savo vargšą jauniklį belgiuką lotuliukas.gif  blush2.gif

Aš stalą dengiu, užkandžius nešu, vyną ruošiu, tai tik viena ranka į sm galiu rašyti. Vyksta intensyvus pasiruošimas euro wub.gif
Atsakyti

Perskaičiau - verdu valgyt ir maudymuką rengiuosi lotuliukas.gif Pagalvojau - nu dar to nebuvo bigsmile.gif Prie teliko per EV su maudymuku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti