Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (12)

QUOTE(Zivilka @ 2015 05 23, 20:56)
as irgi smile.gif o atsikelus dar kavutes isgeriau, tai sedziu kaip nauja
labai patiko ir man. ir daina ir kaip ji atrode, ir balsas, ir veido israiskos. sunui 15-iniam irgi labai ji patiko

wow, sunus turi gera skoni... moterims 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 23, 19:56)
Labas vakarėlis, eurovizinės damos bigsmile.gif

nugi blondzynė anoji, o jis kiprietis, tai viskas su jo skoniu aišku irnesakyk.gif

4u.gif

Nu bet ne visiems tamsiems vyrams blondzinės patinka biggrin.gif

Ir tu skaitei, tuktuk? Nerandu niekur... sad.gif gal bent maždaug kas pamena kur.. dabar užsigraušiu kol nerasiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 23, 20:57)
Gruzijos palaikymo komanda, jėėė wub.gif  thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Aš parvariau dar po sporto ir dabar jau galima rimtai nusiteikti finalui wub.gif Beje, per lrt rodys priešeurovizinę laidą bigsmile.gif
Atsakyti
Visoms gero ziurejimo, nespesiu su tokiais tempais rasyt, neturiu siandien normalaus kompo, bet triznosiu per norge ir italus. Nieks nedristat savintis, visi trys mano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 23, 19:55)
du nerdukai, jėėėė cool.gif
Papildyta:

tas su balta/juoda maike daug geresnis g.gif

tai kad skonio reikalas... man abu ne kažką, bet tas su plėmuota maike vis tik labiau ne kažką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 05 23, 20:44)
As gudri, numigau pokaicio.

drinks_cheers.gif aš irgi, bo iki 01,30 bus sunku ištempt biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2015 05 23, 20:56)

nugi blondzynė anoji, o jis kiprietis, tai viskas su jo skoniu aišku irnesakyk.gif

laugh.gif gal emigruos Moncė biggrin.gif

man tai tik švedas gražus, visi kiti - lopai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2015 05 23, 21:02)
Visoms gero ziurejimo, nespesiu su tokiais tempais rasyt, neturiu siandien normalaus kompo, bet triznosiu per norge ir italus. Nieks nedristat savintis, visi trys mano  biggrin.gif

... hm, na bent vieną man palikite, vistiek aš dabar,, gyvanašlauju" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2015 05 23, 21:00)
Nu bet ne visiems tamsiems vyrams blondzinės patinka  biggrin.gif

Ir tu skaitei, tuktuk? Nerandu niekur... sad.gif gal bent maždaug kas pamena kur.. dabar užsigraušiu kol nerasiu  unsure.gif

Nu būna visko, aišku, ale vistiek tendencija yra biggrin.gif

Aha, buvo Zilnio straipsnis, bet apie tai tik vienas sakinys. Taip kad nepergyvenk, čia Zilnys kažką supaistė, kiprietis šįvakar visas tavo wub.gif laugh.gif

Niekaip nepamenu pavadinimo tos straipsnio. Žinau tik kad fotkė abiejų susiglaudusių buvo biggrin.gif

QUOTE(eglegle @ 2015 05 23, 21:02)
Visoms gero ziurejimo, nespesiu su tokiais tempais rasyt, neturiu siandien normalaus kompo, bet triznosiu per norge ir italus. Nieks nedristat savintis, visi trys mano 

biggrin.gif Aš tai per estus, austrus, norgę, latvę ir dar kelis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 23 gegužės 2015 - 20:07
Šįmet JAMAM buvo ir eurovizinėj temoje, visos susigriebė kas po 2, kas po 3 biggrin.gif
dar taip nėr buvę
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2015 05 23, 20:04)

gal emigruos Moncė 

skatertju doroga, kaip sakoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2015 05 23, 21:04)
man tai tik švedas gražus, visi kiti - lopai  cool.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(-Delta- @ 2015 05 23, 21:07)
Šįmet JAMAM buvo ir eurovizinėj temoje, visos susigriebė kas po 2, kas po 3  biggrin.gif
dar taip nėr buvę

nu tikrai kažkoks tai jamam doh.gif

bet tai pagalvojau kas jau kas, bet švedas tai susirinks ir visų vaikų balsus biggrin.gif juk už tuos nykštukus, tai tikrai subalsuos biggrin.gif
Atsakyti