Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (12)

QUOTE(blackkiss @ 2015 05 23, 17:07)
Kokia čia proga?  blink.gif

Sekminės Norvegijoj. Ir rytoj ir poryt nedarbo diena, tai šiandien trumpiau pardės dirbo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2015 05 23, 17:57)

armenes daina grazi, nebepamenu ar i finala pateko  g.gif
rusaite siaip jos dainos patinka.... bet tuikrai nesirgsiu uz ja Eurovizijoje, kad ir politiniais motyvais vedama
estai patiko
LT--- sorry, bet man tai kosmaru kosmaras, dievazi kaip pabroliai is kaimisku vestuviu...Nors siaip jau tikrai dziaugiuosi, kad i finala pateko...  bigsmile.gif

Kad ten 4 armėnai iš viso smile.gif gal maišot su kažkuo.. O patekt pateko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2015 05 23, 19:03)
Šiandien parduotuvės trumpiau dirbo pasirodo, tai likau ir be vyno, ir be alaus. :/// Kaip čia tą Euroviziją sausai žiūrėt reikės?  g.gif

Nesamone, belskites pas kaimynus, lai skolina.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 05 23, 17:10)
Nesamone, belskites pas kaimynus, lai skolina.

Jau radau juodoj rinkoj. biggrin.gif O taip tai deficitas su vynu ir alum, bet seni kontaktai suveikė. biggrin.gif Jė. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2015 05 23, 19:03)
Šiandien parduotuvės trumpiau dirbo pasirodo, tai likau ir be vyno, ir be alaus. :/// Kaip čia tą Euroviziją sausai žiūrėt reikės?  g.gif

gerai, kad is anksto apsirupinom tongue.gif
Atsakyti
Man tai dilema. Gimtadieny jau martinis ipusetas. Ka vakare daryt? Bijau, kad savo (savo!!!!!!) Stigiuko nedamatysiu...
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 05 23, 18:41)
Man tai dilema. Gimtadieny jau martinis ipusetas. Ka vakare daryt? Bijau, kad savo (savo!!!!!!) Stigiuko nedamatysiu...

o čia kas toks? biggrin.gif blush2.gif Estukas?
Papildyta:
taip jaudulys kažko jama, dėl mano Šveduko unsure.gif kažko bloga nuojauta pradėjo apimt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 23, 20:12)
o čia kas toks? biggrin.gif blush2.gif Estukas?
Papildyta:
taip jaudulys kažko jama, dėl mano Šveduko unsure.gif kažko bloga nuojauta pradėjo apimt doh.gif

Jo, kiek žinau estukas.

O ir turėtų, nes juk didžiausias gėjus pas mus tai Krikščiūnas biggrin.gif
Atsakyti
Labuukas, na jau parduotuvės nušluotos, metas ruošt užkandį finalui bigsmile.gif

Kas ką darot? Matyt apsieisiu su salotomis ir kepta duona bei sūriu g.gif

Apleidau savo meilą, tai dabar atsigriebinėju, guodžiu prieš didijį šou blush2.gif cool.gif wub.gif

user posted image

QUOTE(Ner4Leo @ 2015 05 23, 17:25)
Dar nevelu statymus atrodo iki 22.00 priima. wink.gif
Papildyta:
Ale Goldenbojus koki grazu sokeja turi. Kalbu apie ta is krasto su balta juodais plemais aptaskyta maikute. smile.gif
http://www.gettyimag...photo/474290152

Gražuuuus thumbup.gif aš irgi jį nužiūrėjau drinks_cheers.gif

Lauksiu ir Goldenbojaus šiandien .... thumbup.gif daina nebeišeina iš galvos.. biggrin.gif sokiai.gif

QUOTE(blackkiss @ 2015 05 23, 18:09)
Kad ten 4 armėnai iš viso smile.gif gal maišot su kažkuo.. O patekt pateko smile.gif

O vienas vyrukas ne prancūzas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2015 05 23, 20:38)
Apleidau savo meilą, tai dabar atsigriebinėju, guodžiu prieš didijį šou  blush2.gif  cool.gif  wub.gif

Tai kad Zilnys rase, kad jusiskis Monika isiziurejo. biggrin.gif
Atsakyti
as jau noriu miego
Atsakyti
Aš siūlau ir tą dešinįjį šokėją paleist į rinką, ką manot...? Kurios dar vienos, griebkit, uch koks niblogas cool.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti