Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (12)

QUOTE(Lapė... @ 2015 05 23, 16:46)
is kur zinot??

ale ot tai neturi ka veikt
ėdasi feisbukuose

AM taip parašė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 05 23, 15:45)
nu bet nesakyk, abidvi pusės panašaus lygio. AM 'as galėtų būti protingesnis ir užleisti kelią šioj vietoj. ne piemens amžiaus vis gi.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kadangi jau itikejau, kad svedas laimes tai surizikavau ir pastaciau lazybu punkte uz ji 2 eurus. yu.gif Tegul dabar pabando nelaimet. smile.gif Ikvepimo pagauta dar pastaciau, kad italu trio pateks i trejetuka. Kaip simboliska. smile.gif Siek tiek sportinio azarto nepamaisys ziurint finala.
Is visu skambesianciu finale mano megstamiausios sios:
Svedija
Italija
Estija
Ispanija
Rumunija
Australija
P.S. Gal dar Rusija.
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 23, 15:46)
AM taip parašė biggrin.gif

viena boba sakė

aj dzin man
laukiu eurovizijos ir tiek
lai pešas
Papildyta:
QUOTE(Ner4Leo @ 2015 05 23, 15:47)
Kadangi jau itikejau, kad svedas laimes tai surizikavau ir pastaciau lazybu punkte uz ji 2 eurus.  yu.gif

o as ir pamirsau doh.gif
Atsakyti
Aš ir tikiuosi, kad švedai pajams pergalę. Vat, kad rusų motera laimėtų, tai tikrai nenorėčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 23, 16:51)
Aš ir tikiuosi, kad švedai pajams pergalę. Vat, kad rusų motera laimėtų, tai tikrai nenorėčiau schmoll.gif

greičiausiai švedas laimės. šiemet kaip ir nėra labai stipraus favorito, bent mano akim. kaip kad buvo su Loreen arba Bilanu, ar Ruslana. tiesa, dar nemačiau tų 6 likusių šalių pilnai. laimės besmegeniai su švedu priešaky biggrin.gif
Rusija pasmerkta nelaimėti, nors daina ir būtų verta. bet bus ganėtinai aukštai, manau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 23 gegužės 2015 - 15:57
QUOTE(Ingėnas @ 2015 05 23, 14:36)
Ir paskui dar sako, kad jie Lietuvą (o ne patys save) EV  atstovauja...  doh.gif

tai kad ne Lietuvai atstovauja, o sau, matosi vien iš patarimų neklausimo doh.gif jau vien Monikutės pareiškimas, kaip man patogu, taip ir būsiu apsirengus doh.gif nu ačiūDie, kad ne su pižama jai patogu biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2015 05 23, 14:46)
komentuotojas: Gali delegacijos atstovai dar daugiau giminių susikviesti kartu, ne tik sugyventines, bet ir tetas, dėdes, pusbrolius, kokį kaimyną Petrą irgi prigriebti kartu. Gi visi ten labai svarbų vaidmenį atlieka

Andrius Mamontovas Diana, jų vaidmuo ten labai svarbus, nes jie kovoja feisbuke prieš vegetarus smile.gif))
-------

Vaidotas Krikščiūnas O Dieve mano kiek Jums metų? Andriau cmon sustok, Neringa irgi vsio. Kas Jums darosi
Andrius Mamontovas Vaidai, tavo vadybininkė linksmina mane, kol laukių jūsų
, nes aš šiandien, kaip ir ji visiškai neturiu ką veikti wink emoticon

džyyyyz nu galėtų kokiam komedijų festivaly abu dalyvaut.. jamtų pirmą vietą su Zeleniūte priešaky biggrin.gif

QUOTE(Nura @ 2015 05 23, 15:00)
M. Tyla: mūsų tikslas – per 4–8 metus laimėti „Euroviziją“
Aš labai norėčiau, kad per 4-8 metus Tylos eurovizinėj komandoje nei kvapo neliktų doh.gif

tai va, va, o Lietuvos tikslas per 4-8 metus pagaliau ištremti Tylą iš Eurovizijos biggrin.gif ir bijau, kad LT tikslo pasiekimo noras stipresnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapė... @ 2015 05 23, 16:48)
viena boba sakė

aj dzin man
laukiu eurovizijos ir tiek
lai pešas
Papildyta:

o as ir pamirsau  doh.gif

Dar nevelu statymus atrodo iki 22.00 priima. wink.gif
Papildyta:
Ale Goldenbojus koki grazu sokeja turi. Kalbu apie ta is krasto su balta juodais plemais aptaskyta maikute. smile.gif
http://www.gettyimag...photo/474290152
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ner4Leo: 23 gegužės 2015 - 17:26
QUOTE(Ner4Leo @ 2015 05 23, 17:25)
Ale Goldenbojus koki grazu sokeja turi. Kalbu apie ta is krasto su balta juodais plemais aptaskyta maikute. smile.gif
http://www.gettyimag...photo/474290152

ai kažkoks per daug jau toks.. goldebojiškas laugh.gif blush2.gif

-------------
ale kaip visos dingusios - sūrį pjaustotės? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2015 05 23, 17:25)
Dar nevelu statymus atrodo iki 22.00 priima. wink.gif

tai kad tingiu ajt

QUOTE(blackkiss @ 2015 05 23, 17:30)

ale kaip visos dingusios - sūrį pjaustotės? biggrin.gif biggrin.gif

sm neveike blink.gif
Atsakyti