Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (12)

QUOTE(blackkiss @ 2015 05 23, 13:31)
kažkaip aš šiandien ūkiškai - vietoj Martinio alaus nusprendžiau nusuipirkt biggrin.gif nežinau, kaip čia žiūrėsis biggrin.gif įtariu, per blaiviai biggrin.gif

O martinis kiek laipsnių turi, ne tiek pat, kiek alus? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Per daug užgerti irgi negerai, tikėtina paskui net Serbija ims patikti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 23, 14:31)

lotuliukas.gif  thumbup.gif drinks_cheers.gif  kuo toliau tuo labiau imu pritarti A.M  biggrin.gif

Tai jau taip drinks_cheers.gif
O kas dėl Neringos tai stebiuosi-tokia graži ir efektinga moteris ir tokia primityvi kaimo bobos leksika doh.gif . Apie Vaidotą Krikščiūną tai nesinori net komentuoti,tegul šiandien jam sekasi pomidorai2.gif
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 05 23, 13:36)
O martinis kiek laipsnių turi, ne tiek pat, kiek alus? g.gif  biggrin.gif

nu martinis prie vynų, tai kokį 14-15% turėtų turėt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nura @ 2015 05 23, 13:43)
Per daug užgerti irgi negerai, tikėtina paskui net Serbija ims patikti biggrin.gif

nu irgi tiesa, dar ne už tuos nubalsuosiu biggrin.gif o ryte stebėsiuos, nu kas už tokius išvis galėjo balsuot lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 23 gegužės 2015 - 13:52
Iš AM feisbuko apie Baumilutį biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

"Jie ne tik skaitė, bet ir nuo ryto čia komentuoja smile emoticon Vaidas yra pasivadinęs - Vaidotas Krikščiūnas."
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 23, 13:52)
Iš AM feisbuko apie Baumilutį biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

"Jie ne tik skaitė, bet ir nuo ryto čia komentuoja smile emoticon Vaidas yra pasivadinęs - Vaidotas Krikščiūnas."

blink.gif blink.gif čia rimtai?? taip užsivadinęs? biggrin.gif tai ko maskuotis, jei jis visada toks teisus jaučias doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 23, 14:53)
blink.gif  blink.gif čia rimtai?? taip užsivadinęs?  biggrin.gif tai ko maskuotis, jei jis visada toks teisus jaučias  doh.gif

Smėlio dėžė biggrin.gif Man tai jau seniai atrodė, kad ta per visus galus demonstruojama ir rėkiama Vaido toleranciją ir nežemiškas pakantumas tik falšyva kaukė biggrin.gif
Atsakyti
Airiai berods nubalsavo už gėjų ir lesbių santuokas, dar balsai nesuskaičiuoti, bet dauguma, ar ne 75 proc.- už biggrin.gif O fb kokios diskusijos vykste, siaube siaubeli, aš bijau trigrašį kišt, bo suės gyvą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 05 23, 15:08)
Airiai berods nubalsavo už gėjų ir lesbių santuokas, dar balsai nesuskaičiuoti, bet dauguma, ar ne 75 proc.- už biggrin.gif O fb kokios diskusijos vykste, siaube siaubeli, aš bijau trigrašį kišt, bo suės gyvą lotuliukas.gif

Numeskit kokį pjautynių linką bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 23, 14:08)
Numeskit kokį pjautynių linką bigsmile.gif  biggrin.gif

Ten uždara fb grupė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 23, 13:55)
Smėlio dėžė biggrin.gif Man tai jau seniai atrodė, kad ta per visus galus demonstruojama ir rėkiama Vaido toleranciją ir nežemiškas pakantumas tik falšyva kaukė biggrin.gif

oi tai tas jau seniai matosi drinks_cheers.gif kadangi aktorinių talentų stoka, tai sunkiai ir sekasi šį "spektaklį" suvaidint biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(miauksiuss @ 2015 05 23, 14:08)
Airiai berods nubalsavo už gėjų ir lesbių santuokas, dar balsai nesuskaičiuoti, bet dauguma, ar ne 75 proc.- už biggrin.gif

oho blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 23, 13:23)
Nu, bet kaip tiksliai. Tiesiai į 10tuką biggrin.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Nura @ 2015 05 23, 13:52)
Iš AM feisbuko apie Baumilutį biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Kai pirma kažkuri parašė, tai aš ir nesusigaudžiau kas čia per Krikščiūnas g.gif , galvoju, gal nuo gyvenimo atsilikus lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ne, nu tokius cirkus jau seniai mačiau biggrin.gif lotuliukas.gif
Papildyta:

Nuėjau paskaityt, ką gi tas Krikšiūnas rašo biggrin.gif

Bet galvoju, nu tikrai kvaili mūsų šiumetiniai eurovizininkai (su dalimi delegacijos, Zeleniūtę ir Tylą įrašant pačiu pirmu numeriu). Taigi pasirodymas už kelių valandų, o jie tokiomis nesąmonėmis, atsikirtinėjimais FB užsiiminėja doh.gif Nežinau, ar tai padės susikoncentruoti tam tikslui, dėl kurio jie ten atvyko.
Ir paskui dar sako, kad jie Lietuvą (o ne patys save) EV atstovauja... doh.gif
Atsakyti