Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (12)

QUOTE(Nura @ 2015 05 22, 21:50)
Aš vėl veizėju švedo pasirodymą... nu tie efektai nerealūs. Užsikabliavau iš naujo doh.gif  biggrin.gif

nu bet narkotikas kažkoks, tikrai biggrin.gif aš kaip prilipau, taip negaliu atlipt biggrin.gif
Atsakyti
Ir įsivaizduokit, kad dabar taip užsikabliavę galybė euforofanų visoje Europoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 22, 21:45)
Man vakaras be eurovizijos jau kažkoks tuščias atrodo. Ot, prie gero greitai priprantama biggrin.gif

o man taip gaila, kad va ryt jau baigsis sad.gif ir vėl metus laukt biggrin.gif

QUOTE(Nura @ 2015 05 22, 21:58)
Ir įsivaizduokit, kad dabar taip užsikabliavę galybė euforofanų visoje Europoje biggrin.gif

nu kodėl.. kam kas.. kitiem gal goldenbojus arčiau širdies laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 22, 23:01)
o man taip gaila, kad va ryt jau baigsis sad.gif ir vėl metus laukt biggrin.gif

Aha unsure.gif
Atsakyti
O kada skelbs pusfinalių balsus? Po finalo?
Atsakyti
Aš tai nežinau g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 22, 22:01)

Youtubėj daug teigiamų komentarų apie goldenbojų, net pergalę prognozuoja biggrin.gif
Atsakyti
nu va, kas ten pasigedot konstruktyvios kritikos ir patarimų biggrin.gif

http://www.15min.lt/...paign=shortlink
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2015 05 22, 22:10)
O kada skelbs pusfinalių balsus? Po finalo?

jo po finalo, kad neturėtų įtakos balsavimui žiūrovams finale smile.gif

skaičiau, kad Končia per finalą skraidys biggrin.gif tikiuos, ne kaip goldenbojus biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 22, 22:53)
O, palaukit, kas mūsų temoj oficiali švedo savininkė? biggrin.gif Kas čia tokį lobį-grožį pasigriebusi? bigsmile.gif
ax.gif :-D :-D

QUOTE(blackkiss @ 2015 05 22, 22:55)
Jolleee  dry.gif nors aš vis tiek skaitau, kad mano  rolleyes.gif  blush2.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Svajoti nedraudžiama hihihi.gif

QUOTE(micefee @ 2015 05 22, 22:57)
Pasidalinsim visos. irnesakyk.gif

Nepasidalinsim gun_smilie.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2015 05 22, 21:43)
Nepasidalinsim  gun_smilie.gif

Atimsim jei nesidalinsi ir liksi be nieko. bebe.gif biggrin.gif

Įdomios įžvalgos, beveik viskam pritariu: http://www.delfi.lt/...e.d?id=68047132
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 22, 22:45)
Man vakaras be eurovizijos jau kažkoks tuščias atrodo. Ot, prie gero greitai priprantama

Kaip sakoma - gero po nedaug biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2015 05 22, 22:55)
Jolleee  dry.gif nors aš vis tiek skaitau, kad mano 

laugh.gif

QUOTE(blackkiss @ 2015 05 22, 23:01)
o man taip gaila, kad va ryt jau baigsis sad.gif ir vėl metus laukt
--

Bet tikrai, kaip greit prabėgo tas Eurovizinis laikotarpis doh.gif O atrodo tik ką Vaidmonas išvažiavo į EV. Tai jau bus dvi savaitės? g.gif
---
Nu arba estuks pvz blush2.gif biggrin.gif
Bet tai koks jis man nefotogeniškas šiaip biggrin.gif Dar su aptįsusia maike vaikštinėja sau lotuliukas.gif Toks biškį kaip iš šiaudų išlindęs laugh.gif Bet va kai pažiūriu kaip scenoj jis atrodė, tai kaip diena ir naktis biggrin.gif

QUOTE(miauksiuss @ 2015 05 22, 23:27)
Youtubėj daug teigiamų komentarų apie goldenbojų, net pergalę prognozuoja biggrin.gif

doh.gif nu va , o kažkas juokėsi, kai sakiau, kad gal jis daugiausiai taškų iš 2 pusfinalio ir surinko laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 22 gegužės 2015 - 22:55
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 22, 23:55)
Bet va kai pažiūriu kaip scenoj jis atrodė, tai kaip diena ir naktis biggrin.gif

Balsas!!! wub.gif wub.gif wub.gif To fotkese gi nesijaucia biggrin.gif Ir tokia ramybe sklinda.. Reiktu koki interviu paveizet, artimiau susipazinti bigsmile.gif biggrin.gif
Jauciuos, kaip atgal i paauglyste, kai sienas plakatais kabinejaus. Aj, dar ir univere kabinejau, ka jau cia... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 22 gegužės 2015 - 22:59