Baumila tikrai ne gėjus.
QUOTE(micefee @ 2015 05 22, 19:10)
Baumila tikrai ne gėjus.
O jei ir būtų,kam tai rūpi? Čia žmogaus asmeninis reikalas. Bet,kad jis homofobas,tai rodo jo vieši pasisakymai.
https://www.youtube....h?v=2y9kaJKA1m4
visai faina austrų daina ,uždainis Bitlus priminė
QUOTE(eglegle @ 2015 05 22, 19:00)
Skamba tikrai gerai, tik man noretusi kad muzika garsiau skambetu, nes muzika puse dainos zavesio.
QUOTE(Ner4Leo @ 2015 05 22, 20:18)
Skamba tikrai gerai, tik man noretusi kad muzika garsiau skambetu, nes muzika puse dainos zavesio.
Gal viskas bus ok, maniau, gal visai neisdainuos, panasiai kaip kazkuriais metais prancuzas, kai daug kas tikejosi, o isejo pshhhhh tik tas vidurinis siek tiek juokingai atrodo, bet negi dabar ant savo bernu varysiu
QUOTE(Ner4Leo @ 2015 05 22, 18:18)
tai kad čia kokybė šiaip sau, gal viskas ok su ta muzika bus
QUOTE(eglegle @ 2015 05 22, 19:22)
Gal viskas bus ok, maniau, gal visai neisdainuos, panasiai kaip kazkuriais metais prancuzas, kai daug kas tikejosi, o isejo pshhhhh tik tas vidurinis siek tiek juokingai atrodo, bet negi dabar ant savo bernu varysiu
https://www.youtube....h?v=6l6ECd0ovi0
Kažkada tas"vidurinis" buvo toks apvalainas bachuriukas ,dabar toks gerokai padžiūvęs,gal tie ūsai biški komiški,kaip kokio katino
QUOTE(lietinga @ 2015 05 22, 20:31)
https://www.youtube....h?v=6l6ECd0ovi0
Kažkada tas"vidurinis" buvo toks apvalainas bachuriukas ,dabar toks gerokai padžiūvęs,gal tie ūsai biški komiški,kaip kokio katino
Geeeras na tas kur aki graziai merkia klipe, geriausias is ju
QUOTE(eglegle @ 2015 05 22, 19:37)
Geeeras na tas kur aki graziai merkia klipe, geriausias is ju
Jo ir balsas toks...uch . Bet tam irgi tik 20 metukų ,jetau kokie čia visi akseleratai susirinko,rimtai kaip ateiviai
nu ir pripliurpėt
nauja tema su apklausa, teks daug kalbėt, kad greičiau ją prišnekėt nekenčiu apklausų, kai reikia ties kiekvienu temos puslapiu skrolinti žemyn
pažiūrėjau iš naujo švedą, neveža manęs nei jis, nei daina. tik efektai ir tie besmegeniai ar kas ten tokie
AM ir eurovyžininkų pasišpilkavimai tai verti viens kito. abiturientai prieš šiokį tokį suvaikėjimą
nauja tema su apklausa, teks daug kalbėt, kad greičiau ją prišnekėt nekenčiu apklausų, kai reikia ties kiekvienu temos puslapiu skrolinti žemyn
pažiūrėjau iš naujo švedą, neveža manęs nei jis, nei daina. tik efektai ir tie besmegeniai ar kas ten tokie
AM ir eurovyžininkų pasišpilkavimai tai verti viens kito. abiturientai prieš šiokį tokį suvaikėjimą
QUOTE(Monmorensi @ 2015 05 22, 19:43)
aš irgi švedo nenoriu,užtat ir sergu už Italia,Australija ir Estija. Dar austrai pradėjo patikti
Bet,konkursas tai televizinis,taip kad besmegeniai turi šansų laimėti