Prisiminiau, kaip kartą Mamontovas pasakojo, kad jam su jaunimo linijos komanda nuvažiavus į kažkokį mažą Lietuvos miestelį buvo pateikti užkandžiai ir kažkas paklausė, ar bus vegetariško maisto, ne tik sumuštinių su mėsa. Tai ta maistą ruošianti moteriškė atsakė: "tie vegetarai, tai man tas pats, kaip gėjai, nežino ko nori"
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 22, 17:38)
nu taigi vegetaras Mamontovas...
Bet gi čia, man rodos, toks labai menkas patraukimas per dantį Nu, aišku, aš pati kai ne vegetarė, tai gal dėl to į tą pasiūlymą kiek kitaip ir reaguoju
Papildyta:
QUOTE(Nura @ 2015 05 22, 17:40)
Prisiminiau, kaip kartą Mamontovas pasakojo, kad jam su jaunimo linijos komanda nuvažiavus į kažkokį mažą Lietuvos miestelį buvo pateikti užkandžiai ir kažkas paklausė, ar bus vegetariško maisto, ne tik sumuštinių su mėsa. Tai ta maistą ruošianti moteriškė atsakė: "tie vegetarai, tai man tas pats, kaip gėjai, nežino ko nori"
QUOTE(Ūla @ 2015 05 22, 13:28)
Man čia turbūt vienai latvės pasirodymas kažkokio didelio įspūdžio nepadarė. Įdomus, bet tik tiek.
Ne nevienai. Man irgi jokio ispudzio Latve nepaliko, tik vis kildavo noras garsa prisukt kai ji priedaini dainuodavo.
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 22, 16:36)
Bet su tuo mėsainiu irgi nereikėjo AM taip užsivest, nes nu irgi toks biškį vaikų darželis man atrodo
Man rodos jis labiau paironizavo Vaido taip aršiai deklaruojamą toleranciją Kad ne toks jau ir tolerantiškas viskam tas Vaidas, kaip dedasi.
Nes Vaidas, manau, oi ne be reikalo tą mėsainį jam siūlė
Dar prisiminiau, kaip Užkalnis apie vegetarus rašė, ne taip ir seniai. Nieko gero šiaip, neprijaučiančiai.
Tai kažkaip spėju (nors gal ir klystu), kad Vaidas bus Užkalnio prisiskaitęs ir su ta mintimi pratraukti jį bandė.
Tik tiek, kad jie ne draugai, kurie su ironija draugiškai apsižodžiuoja ir visiškai viens ant kito nepyksta. Čia jau gal kaip koks ambicijų karas, kas kietesnis
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 22, 16:38)
Tai taip
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 22, 16:32)
aga ir pridėt - NEDRAUGAUJU daugiau!!
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 22, 16:43)
Bet gi čia, man rodos, toks labai menkas patraukimas per dantį Nu, aišku, aš pati kai ne vegetarė, tai gal dėl to į tą pasiūlymą kiek kitaip ir reaguoju
nu aš kai vegetarė tai biškį kitaip manau... čia labai panašiai kaip kad rašė "Lenkė galėjo ir atsistot, kai išėjo per finalą"
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 22, 16:51)
aga ir pridėt - NEDRAUGAUJU daugiau!!
Taigi, kad panašiai nuskambėjo
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 22, 14:01)
Kas del to Izraelio suolio, tai manau jis ten soko tikedamasis kad ji minia ant ranku iskels. Bet... matyt neiskele
QUOTE(Ner4Leo @ 2015 05 22, 17:56)
Kas del to Izraelio suolio, tai manau jis ten soko tikedamasis kad ji minia ant ranku iskels. Bet... matyt neiskele
Stonkus ir golden bojų patraukė per dantį
"#Eurovision2015
-Alio?
- Mama, matei kaip per titrus kažkas nuo scenos nukrito?
- Aha
- Ten aš!!!"
QUOTE(Ingėnas @ 2015 05 22, 16:54)
Taigi, kad panašiai nuskambėjo
QUOTE(Nura @ 2015 05 22, 16:55)
Man dar patiko "tegul pats toj Eurovizijoj ir dalyvauja, jei taip nori"
nu.. tai tik vaikų eurovizijoj ir dalyvaut, ne tik pagal numerį, bet ir pagal elgesį parengiamoji mokyklinė klasė... iki pirmos netraukia
Papildyta:
QUOTE(Ner4Leo @ 2015 05 22, 16:56)
kad ne į minią šoko
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 22, 17:38)
veganss lygtais, o tai jau irgi gana toli nuo vegetaro o kalbant apie pykčius, tai čia toks durnas mąstymas, kad net gėda už kai kuriuos. Kaip tik nuo mėsos žvėrėjama greičiau, o ne atvirkščiai. Ne veltui mėsa pirmiausia su plėšrūnais ir asocijuojasi.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 22, 17:43)
Tai klausimas tada koks patraukimas per dantį blogas? Vaikų darželis, Kaziuko mugė, neverti jie finalo, nes neskoningai pasirodė, juk irgi tas pats
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 22, 15:28)
Lietuva pateko, nes Vaidas laaaabai grazus. Lenke nezinau gal suvirpino liudna jos daina ziurovu sirdis ir tai kad tainavo sededama ratukuose, Kipras neisvaizduoju, gal per klaida pateko