Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (12)

Prisiminiau, kaip kartą Mamontovas pasakojo, kad jam su jaunimo linijos komanda nuvažiavus į kažkokį mažą Lietuvos miestelį buvo pateikti užkandžiai ir kažkas paklausė, ar bus vegetariško maisto, ne tik sumuštinių su mėsa. Tai ta maistą ruošianti moteriškė atsakė: "tie vegetarai, tai man tas pats, kaip gėjai, nežino ko nori" biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 22, 17:38)
nu taigi vegetaras Mamontovas...

Bet gi čia, man rodos, toks labai menkas patraukimas per dantį blush2.gif Nu, aišku, aš pati kai ne vegetarė, tai gal dėl to į tą pasiūlymą kiek kitaip ir reaguoju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nura @ 2015 05 22, 17:40)
Prisiminiau, kaip kartą Mamontovas pasakojo, kad jam su jaunimo linijos komanda nuvažiavus į kažkokį mažą Lietuvos miestelį buvo pateikti užkandžiai ir kažkas paklausė, ar bus vegetariško maisto, ne tik sumuštinių su mėsa. Tai ta maistą ruošianti moteriškė atsakė: "tie vegetarai, tai man tas pats, kaip gėjai, nežino ko nori" biggrin.gif  biggrin.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 05 22, 13:28)
drinks_cheers.gif

Man čia turbūt vienai latvės pasirodymas kažkokio didelio įspūdžio nepadarė. Įdomus, bet tik tiek.

Ne nevienai. Man irgi jokio ispudzio Latve nepaliko, tik vis kildavo noras garsa prisukt kai ji priedaini dainuodavo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 22, 16:36)
Bet su tuo mėsainiu irgi nereikėjo AM taip užsivest, nes nu irgi toks biškį vaikų darželis man atrodo blush2.gif

Man rodos jis labiau paironizavo Vaido taip aršiai deklaruojamą toleranciją mirksiukas.gif Kad ne toks jau ir tolerantiškas viskam tas Vaidas, kaip dedasi.
Nes Vaidas, manau, oi ne be reikalo tą mėsainį jam siūlė rolleyes.gif

Dar prisiminiau, kaip Užkalnis apie vegetarus rašė, ne taip ir seniai. Nieko gero šiaip, neprijaučiančiai.
Tai kažkaip spėju (nors gal ir klystu), kad Vaidas bus Užkalnio prisiskaitęs ir su ta mintimi pratraukti jį bandė.
Tik tiek, kad jie ne draugai, kurie su ironija draugiškai apsižodžiuoja ir visiškai viens ant kito nepyksta. Čia jau gal kaip koks ambicijų karas, kas kietesnis g.gif rolleyes.gif

QUOTE(blackkiss @ 2015 05 22, 16:38)

Tai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 22 gegužės 2015 - 16:52
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 22, 16:32)
lotuliukas.gif
doh.gif  lotuliukas.gif Dar galima pridėt - be be be bebe.gif

aga ir pridėt - NEDRAUGAUJU daugiau!! biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 22, 16:43)
Bet gi čia, man rodos, toks labai menkas patraukimas per dantį blush2.gif Nu, aišku, aš pati kai ne vegetarė, tai gal dėl to į tą pasiūlymą kiek kitaip ir reaguoju smile.gif

nu aš kai vegetarė tai biškį kitaip manau... rolleyes.gif čia labai panašiai kaip kad rašė "Lenkė galėjo ir atsistot, kai išėjo per finalą"
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 22, 16:51)
aga ir pridėt - NEDRAUGAUJU daugiau!! biggrin.gif

Taigi, kad panašiai nuskambėjo biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man dar patiko "tegul pats toj Eurovizijoj ir dalyvauja, jei taip nori" biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 22, 14:01)
bet tai protas jo doh.gif Galėjo gi rimtai sprandą nusisukt doh.gif
--
laugh.gif

Kas del to Izraelio suolio, tai manau jis ten soko tikedamasis kad ji minia ant ranku iskels. smile.gif Bet... matyt neiskele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2015 05 22, 17:56)
Kas del to Izraelio suolio, tai manau jis ten soko tikedamasis kad ji minia ant ranku iskels. smile.gif Bet... matyt neiskele biggrin.gif

Stonkus ir golden bojų patraukė per dantį biggrin.gif

"#Eurovision2015
-Alio?
- Mama, matei kaip per titrus kažkas nuo scenos nukrito?
- Aha
- Ten aš!!!"
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 05 22, 16:54)
Taigi, kad panašiai nuskambėjo  biggrin.gif  drinks_cheers.gif

QUOTE(Nura @ 2015 05 22, 16:55)
Man dar patiko "tegul pats toj Eurovizijoj ir dalyvauja, jei taip nori" biggrin.gif  biggrin.gif

nu.. tai tik vaikų eurovizijoj ir dalyvaut, ne tik pagal numerį, bet ir pagal elgesį biggrin.gif doh.gif parengiamoji mokyklinė klasė... iki pirmos netraukia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ner4Leo @ 2015 05 22, 16:56)

kad ne į minią šoko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 22, 17:38)

veganss lygtais, o tai jau irgi gana toli nuo vegetaro smile.gif o kalbant apie pykčius, tai čia toks durnas mąstymas, kad net gėda už kai kuriuos. Kaip tik nuo mėsos žvėrėjama greičiau, o ne atvirkščiai. Ne veltui mėsa pirmiausia su plėšrūnais ir asocijuojasi.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 22, 17:43)

Tai klausimas tada koks patraukimas per dantį blogas? Vaikų darželis, Kaziuko mugė, neverti jie finalo, nes neskoningai pasirodė, juk irgi tas pats mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 22, 15:28)
blink.gif
geriau sakyki ką lenkė ir kiprietis viekia finale, taip pat ir Lietuva biggrin.gif

Lietuva pateko, nes Vaidas laaaabai grazus. smile.gif Lenke nezinau gal suvirpino liudna jos daina ziurovu sirdis ir tai kad tainavo sededama ratukuose, Kipras neisvaizduoju, gal per klaida pateko unsure.gif wink.gif
Atsakyti