QUOTE(tuktuk @ 2015 05 22, 15:52)
Ta prasme, čia Mamontovas taip atrašė?
-------
Bet vat, kad dėl to pasiūlymo suvalgyt mėsainį, tai nematau čia nieko blogo
Kodėl čia visi taip smerkia tą pasiūlymą? Gal aš atsilikus nuo naujovių ir nesuprantu užuominų kokių
----------
Vat paskui patys išvažiuoja ten ir nesmagu, kai kiti atlikėjai komentuoja (nepamenu kaip pernai Vaidas su Monika elgėsi Vilijos atžvilgiu. Jei komentavo ir rašinėjo pastabas jai bebūnant EV, tai tada tegul turisi ir tuos dabartinius komentarus, nes lazda turi du galus
)
Taip
-----
Jei nuosekliai.
Mamontovas išsakė savo nuomonę FB :
Prie visų mano palinkėjimų Vaidui ir Monikai pakliūti į finalą (nes kitaip bus labai neįdomu jį žiūrėti), vis tik turėčiau pastebėti, kad mūsų atlikėjai kažkodėl atrodė, kaip vaikų Eurovizijos dalyviai, pakliuvę į suaugusiųjų sceną. Tokie - abiturientai per išleistuves.
Ir dar diskusija:
http://www.15min.lt/...cena-124-504787
Kas M&V nepatiko.
Interviu su jais jau patekus į finalą:
Nepatikėsite, bet po jūsų pasirodymo pusfinalyje Andrius Mamontovas nesusiturėjo: ir nors stengėsi savo žinutėje feisbuke surasti gražių žodžių, bet sukritikavo jūsų įvaizdį ir pavadino jus tarsi abiturientais išleistuvėse...
Monika: Jis pats yra abiturientas... Ką jam pasakyti daugiau? Ačiū!
Vaidas: Vieną dieną jis mus giria, kitą kritikuoja.
Bet jis jau pats nori kitais metais vykti į Euroviziją...
Monika: Tai ačiū. Pagaliau.
Vaidas: Tegul važiuoja į tą Euroviziją, viskas tvarkoje. Andriui Mamontovui irgi reikia piaro ir reklamos.
Jūs patys viską suprantate žmonės naudojasi mūsų buvimu Eurovizijoje, kad jie galėtų pasireklamuoti. Andrius neprašauna pro šalį ir reklamuojasi.
Monika: Nenoriu įžeisti, aš labai gerbiu Mamontovą už tai, kas jis ir koks yra Lietuvoje, bet pakankamai dažnai iš jo girdžių negatyvių minčių. Man atrodo, kad Lietuva ir taip yra pakanakamai negatyvių minčių turinti šalis. Norisi iš visuomenėje besireiškiančių žmonių laukti pozityvo.
Vaidas: Gal tegul geriau Andrius nueina ir suvalgo burgerį (juokiasi).
http://mieste.delfi....is-a-mamontovui
-------
Į Jazzu pernykščius dergimus buvo ir Vaidas įlindęs. Kažką buvo užsiminęs, kad daina prasta, tiksliai jau nepamenu. Ir smailikus po patyčiomis dėliojo.
Aš iki tol nežinojau, kad jis Jazzu draugas ir Vilijos nemėgėjas (atrankoje to nesimatė). Tai buvau išverstskūriškumu nemaloniai nustebinta.