Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (12)

QUOTE(Monteverte @ 2015 05 22, 16:11)

tik pamatysim rašant, iš karto vysim biggrin.gif

miegot? lotuliukas.gif
Papildyta:
grazi montenegro daina
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 22, 15:51)
nu tai.. koks objektas, toks apsauginis biggrin.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(tuktuk @ 2015 05 22, 16:05)
Aš galvoju bus kokie 17.

ir man tas pats skaičius į galvą atėjo drinks_cheers.gif

QUOTE(Ner4Leo @ 2015 05 22, 16:07)
Atsiprasau bet Australas MANO!!! PIrma ji pastebejau ir rezervavau! Rankas salin! gun_rifle.gif  gun_smilie.gif

lotuliukas.gif teks linamog Purviniu tenkintis.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 22, 15:52)
Ta prasme, čia Mamontovas taip atrašė?
-------
Bet vat, kad dėl to pasiūlymo suvalgyt mėsainį, tai nematau čia nieko blogo blush2.gif Kodėl čia visi taip smerkia tą pasiūlymą? Gal aš atsilikus nuo naujovių ir nesuprantu užuominų kokių biggrin.gif

----------
Vat paskui patys išvažiuoja ten ir nesmagu, kai kiti atlikėjai komentuoja (nepamenu kaip pernai Vaidas su Monika elgėsi Vilijos atžvilgiu. Jei komentavo ir rašinėjo pastabas jai bebūnant EV, tai tada tegul turisi ir tuos dabartinius komentarus, nes lazda turi du galus rolleyes.gif )

Taip drinks_cheers.gif

-----

Jei nuosekliai.

Mamontovas išsakė savo nuomonę FB :

Prie visų mano palinkėjimų Vaidui ir Monikai pakliūti į finalą (nes kitaip bus labai neįdomu jį žiūrėti), vis tik turėčiau pastebėti, kad mūsų atlikėjai kažkodėl atrodė, kaip vaikų Eurovizijos dalyviai, pakliuvę į suaugusiųjų sceną. Tokie - abiturientai per išleistuves.

Ir dar diskusija:

http://www.15min.lt/...cena-124-504787

Kas M&V nepatiko.
Interviu su jais jau patekus į finalą:

Nepatikėsite, bet po jūsų pasirodymo pusfinalyje Andrius Mamontovas nesusiturėjo: ir nors stengėsi savo žinutėje feisbuke surasti gražių žodžių, bet sukritikavo jūsų įvaizdį ir pavadino jus tarsi abiturientais išleistuvėse...
Monika: Jis pats yra abiturientas... Ką jam pasakyti daugiau? Ačiū!
Vaidas: Vieną dieną jis mus giria, kitą – kritikuoja.

Bet jis jau pats nori kitais metais vykti į „Euroviziją“...
Monika: Tai ačiū. Pagaliau.
Vaidas: Tegul važiuoja į tą „Euroviziją“, viskas tvarkoje. Andriui Mamontovui irgi reikia piaro ir reklamos. Jūs patys viską suprantate – žmonės naudojasi mūsų buvimu „Eurovizijoje“, kad jie galėtų pasireklamuoti. Andrius neprašauna pro šalį ir reklamuojasi.
Monika: Nenoriu įžeisti, aš labai gerbiu Mamontovą už tai, kas jis ir koks yra Lietuvoje, bet pakankamai dažnai iš jo girdžių negatyvių minčių. Man atrodo, kad Lietuva ir taip yra pakanakamai negatyvių minčių turinti šalis. Norisi iš visuomenėje besireiškiančių žmonių laukti pozityvo.
Vaidas: Gal tegul geriau Andrius nueina ir suvalgo burgerį (juokiasi).

http://mieste.delfi....is-a-mamontovui

-------

Į Jazzu pernykščius dergimus buvo ir Vaidas įlindęs. Kažką buvo užsiminęs, kad daina prasta, tiksliai jau nepamenu. Ir smailikus po patyčiomis dėliojo.
Aš iki tol nežinojau, kad jis Jazzu draugas ir Vilijos nemėgėjas (atrankoje to nesimatė). Tai buvau išverstskūriškumu nemaloniai nustebinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 22 gegužės 2015 - 16:21
QUOTE(Ingėnas @ 2015 05 22, 17:19)
Nepatikėsite, bet po jūsų pasirodymo pusfinalyje Andrius Mamontovas nesusiturėjo: ir nors stengėsi savo žinutėje feisbuke surasti gražių žodžių, bet sukritikavo jūsų įvaizdį ir pavadino jus tarsi abiturientais išleistuvėse...
Monika: Jis pats yra abiturientas

Smėlio dėžė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nura: 22 gegužės 2015 - 16:23
nu tai va, Vaidmoncei lazda atsisuko. Gauna dabar irgi ironiškų smailų kaip pats Vilijai dėliojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 22, 16:00)
jei už savo, tai atsiimu savo žodžius. Bet kad toks vaizdas, jog jis priklauso delegacijai, nes visada su jais vaikštinėja. O delegacijos nariai, kaip suprantu, važiuoja už surinktas lėšas. Kažkaip kitų pašalinių nepastebėjau g.gif Zeleniūtė irgi su akreditacija vaikštinėja biggrin.gif

Man irgi taip pasirodė drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 22, 16:23)
nu tai va, Vaidmoncei lazda atsisuko. Gauna dabar irgi ironiškų smailų kaip pats Vilijai dėliojo biggrin.gif

Nors šiaip LRyte įmesti kelių LT žvaigždūnų komentarai apie mūsų pasirodymą, tai visi teigiami. Tik vienas Mamontovas drįso kitokią nuomonę pasakyt.

Net jei jis būtų neteisus, na kas čia blogo, jei kažkuris vienas atlikėjas turi ir kitokią nuomonę. Perskaičius viską, ką jis ten išsakė, kad ir su kritika, bet sėkmės jis jiems tai palinkėjo.
Juk nerašė "Man gėda" su krūva visokių epitetų, kaip buvo papilta pas Jazzu.

Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 05 22, 17:19)
lotuliukas.gif teks linamog Purviniu tenkintis.

lotuliukas.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2015 05 22, 17:19)
Monika: Jis pats yra abiturientas... Ką jam pasakyti daugiau? Ačiū!
Vaidas: Vieną dieną jis mus giria, kitą – kritikuoja.
-------

Į Jazzu pernykščius dergimus buvo ir Vaidas įlindęs. Kažką buvo  užsiminęs, kad daina prasta, tiksliai jau nepamenu. Ir smailikus po patyčiomis dėliojo.
Aš iki tol nežinojau, kad jis Jazzu draugas ir Vilijos nemėgėjas (atrankoje to nesimatė). Tai buvau išverstskūriškumu nemaloniai nustebinta.

doh.gif lotuliukas.gif Dar galima pridėt - be be be bebe.gif
---
Nu tai va, jei pats rašinėjo, tai neturėtų reikšti jokių priekaištų ir kitiems, kurie lygiai taip pat rašinėja. Užtat niekad nereikia elgtis taip, kaip nenorėtum, jog su tavim elgtųsi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 22 gegužės 2015 - 16:37
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 22, 16:32)

Nu tai va, jei pats rašinėjo, tai neturėtų reikšti jokių priekaištų ir kitiems, kurie lygiai taip pat rašinėja. Užtat niekad nereikia elgtis taip, kaip nenorėtum, jog su tavim elgtųsi rolleyes.gif

Tai vat kad drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Šiaip tai žurnalistas kaltas, kam iš viso apie Mamontovo pareiškimus M&V iškart puolė klausinėt. Taip, jie apimti emocijų, tokioj būsenoj galima prisišnekėt, ką šiaip gal nutylėtum. O Vaidas dar ir impulsyvus, ne veltui savo FB paskyras periodiškai ištrina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 05 22, 17:28)
Net jei jis būtų neteisus, na kas čia blogo, jei kažkuris vienas atlikėjas turi ir kitokią nuomonę. Perskaičius viską, ką jis ten išsakė, kad ir su kritika, bet sėkmės jis jiems tai palinkėjo.
Juk nerašė "Man gėda" su krūva visokių epitetų, kaip buvo papilta pas Jazzu.

Aišku, palyginus nebuvo ten kažkas tokio labai aštraus iš AM pusės. Tuo labiau, žinant, kad Vaidas pernai irgi liežuvio už dantų nelaikė.
Bet su tuo mėsainiu irgi nereikėjo AM taip užsivest, nes nu irgi toks biškį vaikų darželis man atrodo blush2.gif Bereikšmis dalykas kaip ir tų bučinių eskalavimas doh.gif (geriausiai tai, kad antrą kartą žiūrėjau jų pasirodymą ir vistiek nepastebėjau tų bučinių. Tik iš trečio karto jau specialiai toje vietoje sustabdžiau biggrin.gif )
Atsakyti
Švedijos tas vizualinis pateikimą su tais efektais ir man labai patiko. Vakar tik pamačiau, ir sakau vyrui- na Deividas Koperfildas ir ne kitaip bigsmile.gif Bet va jo dainos ir melodijos negaliu prisiminti, nors tu ką. Matyt man tie efektai neblogai užvežė, kurie man tikrai labai patiko.

Prancūzija, su klipu, neblogai žiūrisi. Bet tik su klipu. Šiaip dainos neklausyčiau.
Italai man primena mūsų ta lietuvišką trio el Fuego.
UK labai girdėta daina, tai nelabai įdomu kaip ir.
Ispanija, na tokia eurovizinė, tipinė, tai nelabai kažką.
Vokietija- šiai dienai jau man nelabai, erzinanti kažkokia. Iš pat pradžių tai atrodė įdomi, o dabar man schmoll.gif
Australijos daina man žiauriai labai kažką primena, tik dabar negaliu prisimt ant staigių ką.
Austrijos daina taip pat kažką primena. Nieko man ji ypatingo.

Net neabejoju, kad šis septinetukas pateks į gan neblogas vietas.
Vienu žodžiu, lauksiu finalo, nes finalo metu kartais viskas visai kitaip pasimato.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 22, 17:36)
Aišku, palyginus nebuvo ten kažkas tokio labai aštraus iš AM pusės. Tuo labiau, žinant, kad Vaidas pernai irgi liežuvio už dantų nelaikė.
Bet su tuo mėsainiu irgi nereikėjo AM taip užsivest, nes nu irgi toks biškį vaikų darželis man atrodo blush2.gif Bereikšmis dalykas kaip ir tų bučinių eskalavimas doh.gif (geriausiai tai, kad antrą kartą žiūrėjau jų pasirodymą ir vistiek nepastebėjau tų bučinių. Tik iš trečio karto jau specialiai toje vietoje sustabdžiau biggrin.gif )

Pritariu. Abi pusės vienoj smėlio dėžėj kapstosi biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 22, 15:52)
Bet vat, kad dėl to pasiūlymo suvalgyt mėsainį, tai nematau čia nieko blogo blush2.gif Kodėl čia visi taip smerkia tą pasiūlymą?

nu taigi vegetaras Mamontovas...
Atsakyti