Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (12)

QUOTE(Ingėnas @ 2015 05 22, 15:54)
Metė iššūkį  smile.gif

Bet jeigu net toleranciją ir pakantumą kitai nuomonei ar požiūriui propaguojantys atlikėjai pasiūlo pavalgyti vegetarui mėsos ir "pralinksmėti", tai jis turbūt iš tikrųjų labai rimtai yra prasikaltęs, kad drįso turėti savo nuomonę , kurią žiniasklaida su malonumu paplatino...smile emoticon
Sutarkim taip. Jeigu Lietuva ESC bus pirmajame penktuke, daugiau niekada nebekalbėsiu apie mūsu atstovus Eurovizijoje. Labai prašau, nutildykite mane būtent tokiu būdu smile emoticon

Manau, pirmas penketukas ne atsitiktinai  smile.gif  Turbūt turima omeny, jei užims aukštesnę vietą, nei Mamontovas su LT United užėmė.

Ta prasme, čia Mamontovas taip atrašė?

Bet vat, kad dėl to pasiūlymo suvalgyt mėsainį, tai nematau čia nieko blogo blush2.gif Kodėl čia visi taip smerkia tą pasiūlymą? Gal aš atsilikus nuo naujovių ir nesuprantu užuominų kokių biggrin.gif
Va, jei hotdogą būtų pasiūlęs, tai gal ir būtų ko įsižeist lotuliukas.gif Jau čia būtų kaip ir tiesioginis pasiuntimas kai kur biggrin.gif

Šiaip jau visi scenos kolegos galėtų bent tą Eurovizinę savaitę kažkaip susilaikyt nuo komentarų.
Aš irgi vis prisimenu kaip Jazzu tarkavo Viliją fb ir save kėlė į dausas doh.gif

Sakyčiau, dainininkai kolegiškai galėtų bent truputį susilaikyt nuo pastebėjimų. Vat paskui patys išvažiuoja ten ir nesmagu, kai kiti atlikėjai komentuoja (nepamenu kaip pernai Vaidas su Monika elgėsi Vilijos atžvilgiu. Jei komentavo ir rašinėjo pastabas jai bebūnant EV, tai tada tegul turisi ir tuos dabartinius komentarus, nes lazda turi du galus rolleyes.gif )

QUOTE(blackkiss @ 2015 05 22, 16:11)
jezus, tos ten dar kas klausia?! biggrin.gif doh.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Ūla @ 2015 05 22, 16:33)
gal ten Zeleniūtė?  lotuliukas.gif

oi negaliu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Jei rimtai, tai nesuprantu ką tas vaikinukas ten veikia ir kokios jo funkcijos g.gif Irgi, matyt, sava chebra.

O Tylai gal jau tikrai užteks Eurovizijos. Kaip supratau, ar ne šeštą kartą jis jau ten doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 22, 15:52)
Tikrai kad drinks_cheers.gif Nesivežtų savo sugyventinių, geresni efektai būtų ir nereikėtų pavydėti švedams ax.gif

nu kad vežasi, tai nestebina, stebina, kodėl yra leidžiama... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saldu kaip du medu @ 2015 05 22, 16:46)
Į saloną tegul eina, gražinasi, bet va įdomu kodėl į Euroviziją važiuoja? Gal čia kaip Zeleniūtė, draugiją palaikyt?  g.gif  biggrin.gif
Prisiveža draugų, ir neužtenka tada jau pinigų fejeverkams  dry.gif biggrin.gif

Kodel nepamastot varianto, kad draugas atvyko uz savo pinigus?
Atsakyti
QUOTE(saldu kaip du medu @ 2015 05 22, 16:46)
Į saloną tegul eina, gražinasi, bet va įdomu kodėl į Euroviziją važiuoja? Gal čia kaip Zeleniūtė, draugiją palaikyt?  g.gif  biggrin.gif

Prisiveža draugų, ir neužtenka tada jau pinigų fejeverkams  dry.gif biggrin.gif

drinks_cheers.gif Grynai tą patį pagalvojau.

Jei žiūrovai būtų žinoję, kad ne efektams pinigus renka, tai garantuotai nei pusės nebūtų surinkę.
Atsakyti
Na, o dabar, kai jau aišku visi finalo dalyviai: bandom spėti, kurią vietą paims Lietuva? bigsmile.gif Aš visgi manau, kad liks prie galo, kažkur dvidešimt kelinta.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 05 22, 16:56)

jei už savo, tai atsiimu savo žodžius. Bet kad toks vaizdas, jog jis priklauso delegacijai, nes visada su jais vaikštinėja. O delegacijos nariai, kaip suprantu, važiuoja už surinktas lėšas. Kažkaip kitų pašalinių nepastebėjau g.gif Zeleniūtė irgi su akreditacija vaikštinėja biggrin.gif
Atsakyti
ne tik efektuose esme
nu jus palyginkit lieuviu daina su estu
neziuredami paklausykit
ar su svedu...

tikrai ne tik efektai svarbu
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 22, 16:57)
Na, o dabar, kai jau aišku visi finalo dalyviai: bandom spėti, kurią vietą paims Lietuva? bigsmile.gif Aš visgi manau, kad liks prie galo, kažkur dvidešimt kelinta.

Aš galvoju bus kokie 17.
Papildyta:
QUOTE(Lapė... @ 2015 05 22, 17:00)
ne tik efektuose esme
nu jus palyginkit lieuviu daina su estu
neziuredami paklausykit
ar su svedu...

tikrai ne tik efektai svarbu

Na taip, sutinku. Bet efektai gali suteikt kažkiek pliusų. O tam reikėjo pradėt ruoštis ir kurti jau iš karto po atrankos. Visgi ne toks paprastas dalykas sudėliot tuos visus režisūrinius reikalus. Čia irgi reikalingas talentas. Gerai Pauliukaitis pasakė - jis pasigenda patobulėjimo ir ką jie pakeitė po atrankos.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 22, 16:05)

Na taip, sutinku. Bet efektai gali suteikt kažkiek pliusų. O tam reikėjo pradėt ruoštis ir kurti jau iš karto po atrankos. Visgi ne toks paprastas dalykas sudėliot tuos visus režisūrinius reikalus. Čia irgi reikalingas talentas. Gerai Pauliukaitis pasakė - jis pasigenda patobulėjimo ir ką jie pakeitė po atrankos.

as ir su jum sutinku
bet man atrodo kad pirmoj vietoj visgi daina ir daininko/daininkes charizma
paskui jau spec efektai

ziuriu antra karta nes vakar puse pramiegojau
neleiskit man to padaryt rytoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapė... @ 2015 05 22, 06:38)
as paimsiu Purvini prie australo  g.gif

Atsiprasau bet Australas MANO!!! PIrma ji pastebejau ir rezervavau! Rankas salin! gun_rifle.gif gun_smilie.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 05 22, 15:56)

nes taip tikrai nebuvo. jei vyktų už savo, su delegacija nesitrintų...

QUOTE(Nura @ 2015 05 22, 15:57)

manau 20 vieta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 22, 16:57)

pritariu
Papildyta:
QUOTE(Lapė... @ 2015 05 22, 17:07)
ziuriu antra karta nes vakar puse pramiegojau
neleiskit man to padaryt rytoj  lotuliukas.gif

tik pamatysim rašant, iš karto vysim biggrin.gif
Atsakyti