QUOTE(Ingėnas @ 2015 05 22, 15:54)
Metė iššūkį
Bet jeigu net toleranciją ir pakantumą kitai nuomonei ar požiūriui propaguojantys atlikėjai pasiūlo pavalgyti vegetarui mėsos ir "pralinksmėti", tai jis turbūt iš tikrųjų labai rimtai yra prasikaltęs, kad drįso turėti savo nuomonę , kurią žiniasklaida su malonumu paplatino...smile emoticon
Sutarkim taip. Jeigu Lietuva ESC bus pirmajame penktuke, daugiau niekada nebekalbėsiu apie mūsu atstovus Eurovizijoje. Labai prašau, nutildykite mane būtent tokiu būdu smile emoticon
Manau, pirmas penketukas ne atsitiktinai Turbūt turima omeny, jei užims aukštesnę vietą, nei Mamontovas su LT United užėmė.
Bet jeigu net toleranciją ir pakantumą kitai nuomonei ar požiūriui propaguojantys atlikėjai pasiūlo pavalgyti vegetarui mėsos ir "pralinksmėti", tai jis turbūt iš tikrųjų labai rimtai yra prasikaltęs, kad drįso turėti savo nuomonę , kurią žiniasklaida su malonumu paplatino...smile emoticon
Sutarkim taip. Jeigu Lietuva ESC bus pirmajame penktuke, daugiau niekada nebekalbėsiu apie mūsu atstovus Eurovizijoje. Labai prašau, nutildykite mane būtent tokiu būdu smile emoticon
Manau, pirmas penketukas ne atsitiktinai Turbūt turima omeny, jei užims aukštesnę vietą, nei Mamontovas su LT United užėmė.
Ta prasme, čia Mamontovas taip atrašė?
Bet vat, kad dėl to pasiūlymo suvalgyt mėsainį, tai nematau čia nieko blogo Kodėl čia visi taip smerkia tą pasiūlymą? Gal aš atsilikus nuo naujovių ir nesuprantu užuominų kokių
Va, jei hotdogą būtų pasiūlęs, tai gal ir būtų ko įsižeist Jau čia būtų kaip ir tiesioginis pasiuntimas kai kur
Šiaip jau visi scenos kolegos galėtų bent tą Eurovizinę savaitę kažkaip susilaikyt nuo komentarų.
Aš irgi vis prisimenu kaip Jazzu tarkavo Viliją fb ir save kėlė į dausas
Sakyčiau, dainininkai kolegiškai galėtų bent truputį susilaikyt nuo pastebėjimų. Vat paskui patys išvažiuoja ten ir nesmagu, kai kiti atlikėjai komentuoja (nepamenu kaip pernai Vaidas su Monika elgėsi Vilijos atžvilgiu. Jei komentavo ir rašinėjo pastabas jai bebūnant EV, tai tada tegul turisi ir tuos dabartinius komentarus, nes lazda turi du galus )
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 22, 16:11)
jezus, tos ten dar kas klausia?!
QUOTE(Ūla @ 2015 05 22, 16:33)
gal ten Zeleniūtė?
oi negaliu
Jei rimtai, tai nesuprantu ką tas vaikinukas ten veikia ir kokios jo funkcijos Irgi, matyt, sava chebra.
O Tylai gal jau tikrai užteks Eurovizijos. Kaip supratau, ar ne šeštą kartą jis jau ten