Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (12)

QUOTE(Nura @ 2015 05 22, 14:45)
Kam tos Zeleniūtės išvis reikia toje komandoje? Kaip nemėgstu tokių prisiplakėlių doh.gif

aš irgi varyčiau, jei būčiau Tylos ar ten kurio kito iš komandos draugė topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 22, 14:44)

Ką šneka?

Metė iššūkį smile.gif

Bet jeigu net toleranciją ir pakantumą kitai nuomonei ar požiūriui propaguojantys atlikėjai pasiūlo pavalgyti vegetarui mėsos ir "pralinksmėti", tai jis turbūt iš tikrųjų labai rimtai yra prasikaltęs, kad drįso turėti savo nuomonę , kurią žiniasklaida su malonumu paplatino...smile emoticon
Sutarkim taip. Jeigu Lietuva ESC bus pirmajame penktuke, daugiau niekada nebekalbėsiu apie mūsu atstovus Eurovizijoje. Labai prašau, nutildykite mane būtent tokiu būdu smile emoticon

Manau, pirmas penketukas ne atsitiktinai smile.gif Turbūt turima omeny, jei užims aukštesnę vietą, nei Mamontovas su LT United užėmė.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 05 22, 14:48)
Gal galėtų ir nesakyt  drinks_cheers.gif
Kita vertus, nagi Monika ir Vaidas nėra kažkokia išimtis.

Priminkim, ką pernai Jazzu su savo chebra apie Viliją rašė  doh.gif  Prieš konkursą, pačiame jo įkarštyje. Ten jau jokių subtilybių ir mandagumų nebuvo. Ir nelabai tada Tylos kompaniją savo Viliją gynė...  Mamontovas sarkastiškai, bet bent jau neįžeidžiai, manyčiau, pasisakė (jei jau pvz. Vaidas turi humoro jausmą).
Beje, pernai Vilijos dainos irgi jis negynė. Na bet ji nepamenu, kad būtų atsikirtinėjus į kažkokius komentarus ar purkštavus  g.gif

O Vaidas plius labai net mėgėjas ir kitus be jokių subtilumų per dantį pratraukt. Taip, kad... mažų mažiausia lygiosios.

tai va tas man ir nepatinka. Baigsis konkursas, grįš namo, tada tegul viską ir išsako. O dalyvaujantiems ir taip užtenka jaudulio, nervų, įtampos, kam tas papildomas grūzas?

QUOTE(Nura @ 2015 05 22, 14:49)
Tai, kad švedas ryškiau nei ryškus favoritas 4u.gif

ai, nu tai vienas nesiskaito irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 05 22, 15:00)
tai va tas man ir nepatinka. Baigsis konkursas, grįš namo, tada tegul viską ir išsako. O dalyvaujantiems ir taip užtenka jaudulio, nervų, įtampos, kam tas papildomas grūzas?

Protingiausia būtų, jei jie (M&V) neskaitytų dabar komentarų. Nors turbūt lengva pasakyt.

------
O Vilija nepikta (nors tie du kolegai jos pernai ir nepalaikė, kikeno paslapčiomis, kai ją pliekė rolleyes.gif ) :

I'm happy for Lithuania. All the best of luck in the finals!
Obviously, I wasn't that lucky last year... I was truely deeply upset..
And music is one of the ways to express the emotions...
Atsakyti
Pamenu, kaip Jazzu pernai dergėsi savo fb sienoje Vilijos atžvilgiu. Dar su krūva gramatinių klaidų rašo... gal dabar aš pasirodysiu, kaip ta purvo "liejikė", bet man ji tokia netašyta, jokios kultūros ir inteligencijos neturinti persona. Visiškai jai nesimpatizuoju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 22, 15:05)
Pamenu, kaip Jazzu pernai dergėsi savo fb sienoje Vilijos atžvilgiu. Dar su krūva gramatinių klaidų rašo... gal dabar aš pasirodysiu, kaip ta purvo "liejikė", bet man ji tokia netašyta, jokios kultūros ir inteligencijos neturinti persona. Visiškai jai nesimpatizuoju schmoll.gif

Tu čia apie ką? Kur jos klaidos?
Atsakyti
Apie Jazzu ir jos sarkarstiškus komentarus Vilijos atžvilgiu. Rašo su krūva klaidų ji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nura: 22 gegužės 2015 - 15:10
QUOTE(Black_white @ 2015 05 22, 14:06)
O matėt twitteryje estukai savo paskyroj pasveikino LT ir LV patekus į finalą?  wub.gif Neišsižadėję jie tų Baltijos kaimynių, palaiko. smile.gif

wub.gif

QUOTE(Nura @ 2015 05 22, 14:13)
Įdedu juodo humoro iš fb, apie Euroviziją. Nepriimkit asmeniškai, o kas nemėgsta tokių nepykit labai

"galetu Serbai pasitraukti is finalo, atsirastu tris papildomos vietos"

"Lenkaite tai galetu bent atsistot ir pasidziaugt su visais, jei jau ja i finala paeme"

nu čia ne juodas humoras... juodą humorą aš visai mėgstu, bet kai tyčiojamasi iš išvaizdos, negalios ar bet ko, ko žmogus pakeist negali, sorry, čia jau žemiau plintuso....
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 22, 14:28)
blink.gif
geriau sakyki ką lenkė ir kiprietis viekia finale, taip pat ir Lietuva biggrin.gif

nu Kipro daina tikrai superinė rolleyes.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2015 05 22, 14:37)

Pala, Zeleniūtė Tylos [i]draugė
?
Jau radau. Na ir jinai jau ten įsitraukė  cool.gif

jezus, tos ten dar kas klausia?! biggrin.gif doh.gif

QUOTE(tuktuk @ 2015 05 22, 14:44)
Ale bet jau švedukas ant to rutulio, tai..
Bet jau velnių priėdęs atrodo, tai oi oi
----------
Tai jau tikrai drinks_cheers.gif Labai nemėgstu juodo humoro, kuris daromas iš neįgaliųjų ar šiaip žmonių turinčių sveikatos problemų. Tai - dalykai,kurių negaima pakeisti, todėl bet koks panašus juokavimas man šlykštus schmoll.gif Nebent jie patys pasijuoktų/juokautų apie savo negalią.

prašom nekibti biggrin.gif doh.gif
-----------
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif labai teisingai parašei smile.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2015 05 22, 14:48)

Beje, pernai Vilijos dainos irgi jis negynė. Na bet ji nepamenu, kad būtų atsikirtinėjus į kažkokius komentarus ar purkštavus

drinks_cheers.gif labiau pasirodymu savo rūpinosi, nei atsikirtinėjimu į kiekvieną komentarą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 05 22, 15:42)
ŠA apie kiprietį  biggrin.gif

šašaša šušušu, na ir kam gi tą kirptietį myli tu biggrin.gif
Atsakyti
Dėl ko visas šis šaršalas? Mano galva,A.M. nieko blogo nepasakė juk.Tik kad mūsiškiai atrodė kaip mokyklos išleistuvėse. Bet juk taip ir atrodė,dar daugiau-toks ir buvo tikslas. Bet"tolerancijos nešėjui" Vaidui pritrūko padorumo,ir pasipylė siūlymai kažko pavalgyti ir t.t. Fui..
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2015 05 22, 15:52)
biggrin.gif  Bet Kiprietis tai irgi 20 metis o toks didelis vyras... šiandien amžių išsiaškinau, biškį šoką gavau... tikiuos daugiau niekuo nebenustebins  unsure.gif

o viešpatie, jie ką, ateiviai kokie blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Nura @ 2015 05 22, 16:05)

SM irgi daug kas varė, kai ją išrinko, tai nesuprantu ko čia šiemet ant Vaidmoncės varyt negalima.
Varysiu, net ir finale tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 22, 15:11)

jezus, tos ten dar kas klausia?! biggrin.gif doh.gif

Klausia neklausia, bet toji jaučia turinti pareigą pasisakyt biggrin.gif
Atsakyti