Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (12)

QUOTE(Ner4Leo @ 2015 05 22, 14:16)
Na ziauriai cia apie lenke... sad.gif Visi kiti isgyvens toki humora.

Čia tai tikrai perlenkta drinks_cheers.gif unsure.gif
Biškį reikia jausti, kada sustot.

Tas pats Katleris rašė po pirmo pusfinalio:
Tie suomiai ant scenos elgiasi kaip daunai kokie

Nežinau, gal aš iš kitokio molio nudrėbta, nu man tai ŽIAURIAI neskanu doh.gif unsure.gif

Papildyta:

Beje, pas Mamontovą FB vėl karas pratęsiant jų pasižodžiavimą su Vaidu/Monika.

Pala, Zeleniūtė Tylos draugė ?
Jau radau. Na ir jinai jau ten įsitraukė cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 22 gegužės 2015 - 14:38
QUOTE(linamog @ 2015 05 22, 14:07)
Man svedas savo charizma, sypsena primena sita vaikina.

Man tai jei anei biškį nepanašūs biggrin.gif Šito burna kokia didelė, kai išsižioja, atrodo, kad prarys su visais ragais ir kanopom
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 05 22, 15:37)
Pala, Zeleniūtė Tylos draugė ?
Jau radau. Na ir jinai jau ten įsitraukė  cool.gif

Taip, ir aceit bendradarbe, vadybininke irgi.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 22, 14:28)
blink.gif
geriau sakyki ką lenkė ir kiprietis viekia finale, taip pat ir Lietuva biggrin.gif

ŠA apie kiprietį biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2015 05 22, 14:33)

ai nežinau, galėtų tas Mamontovas suaugesnis būt jau ir nesivelt į tokias diskusijas. Bent jau kol vyksta EV. Kad ir kaip atsikirtinėja V/M, vaizduodami, kad jiems do lampočki AM ir jo nuomonė, bet vis tiek veikia negatyviai tokie dalykai. O laukia finalas.
Neskaitau tų apsižodžiavimų FB, ir jei ten tiesiog diskusija vyksta nedalyvaujant AM, tai jo labai atsiprašau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 22 gegužės 2015 - 14:44
QUOTE(linamog @ 2015 05 22, 14:39)
Taip, ir aceit bendradarbe, vadybininke irgi.

Dar prisiminiau to karo priešistorę. Kai Mamontovas pirmą kartą reiškė nuomonę apie lietuviškos atrankos dainas. Ir kai labiausiai jam patiko Edgaro (kol dar nebuvo suformuotas duetas). Tada Vaidas irgi buvo nepatenkintas. Kad maždaug kas čia per ekspertas ir t.t.

Šiaip jau trumpoka atmintis , jei pamirša, kad kol kas šiai dienai būtent LT United (su Mamontovo idėja) geriausią vietą EV nuskynė.

Dabar Zelniūtė Mamontovą Eskpertu vadina doh.gif biggrin.gif Su sarkazmu, žinoma.

Atsakyti
Ale bet jau švedukas ant to rutulio, tai.. blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2015 05 22, 14:42)
Nu nežinau, visą dainą galvojau, kad per geras berniokas tai estei nuskilo, neverta ji jo  tongue.gif  blush2.gif  blush2.gif

aha blush2.gif lotuliukas.gif Man šiaip labiausiai kliūna estės mimikos(kažkas rašė, kad ji visada tokia, bet man vis atrodo, kad pervaidina, perspaudžia)

QUOTE(Nura @ 2015 05 22, 14:53)
Jau tas švedo judesiukas ties 1:19 toks geras wub.gif  tai grožis akims biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=-msutN_OkU4

aha ax.gif
Bet jau velnių priėdęs atrodo, tai oi oi cool.gif

QUOTE(Black_white @ 2015 05 22, 15:06)
O matėt twitteryje estukai savo paskyroj pasveikino LT ir LV patekus į finalą?  wub.gif Neišsižadėję jie tų Baltijos kaimynių, palaiko.

wub.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2015 05 22, 15:33)
Čia tai tikrai perlenkta  drinks_cheers.gif  unsure.gif
Biškį reikia jausti, kada sustot.

Tas pats Katleris rašė po pirmo pusfinalio:
Tie suomiai ant scenos elgiasi kaip daunai kokie

Nežinau, gal aš iš kitokio molio nudrėbta, nu man tai  ŽIAURIAI neskanu  doh.gif  unsure.gif
---

Tai jau tikrai drinks_cheers.gif Labai nemėgstu juodo humoro, kuris daromas iš neįgaliųjų ar šiaip žmonių turinčių sveikatos problemų. Tai - dalykai,kurių negaima pakeisti, todėl bet koks panašus juokavimas man šlykštus schmoll.gif Nebent jie patys pasijuoktų/juokautų apie savo negalią.
--
Ką šneka?
Atsakyti
Kam tos Zeleniūtės išvis reikia toje komandoje? Kaip nemėgstu tokių prisiplakėlių doh.gif
Atsakyti
Pagalvojau, jei šiemet, kai EV susilpnėjus, nėra ryškių favoritų, dalyvautų LT united, kažin kaip čia viskas pasisuktų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 05 22, 14:42)
ai nežinau, galėtų tas Mamontovas suaugesnis būt jau ir nesivelt į tokias diskusijas. Bent jau kol vyksta EV. Kad ir kaip atsikirtinėja V/M, vaizduodami, kad jiems do lampočki AM ir jo nuomonė, bet vis tiek veikia negatyviai tokie dalykai. O laukia finalas.
Neskaitau tų apsižodžiavimų FB, ir jei ten tiesiog diskusija vyksta nedalyvaujant AM, tai jo labai atsiprašau.

Gal galėtų ir nesakyt drinks_cheers.gif
Kita vertus, nagi Monika ir Vaidas nėra kažkokia išimtis.

Priminkim, ką pernai Jazzu su savo chebra apie Viliją rašė doh.gif Prieš konkursą, pačiame jo įkarštyje. Ten jau jokių subtilybių ir mandagumų nebuvo. Ir nelabai tada Tylos kompaniją savo Viliją gynė... Mamontovas sarkastiškai, bet bent jau neįžeidžiai, manyčiau, pasisakė (jei jau pvz. Vaidas turi humoro jausmą).
Beje, pernai Vilijos dainos irgi jis negynė. Na bet ji nepamenu, kad būtų atsikirtinėjus į kažkokius komentarus ar purkštavus g.gif

O Vaidas plius labai net mėgėjas ir kitus be jokių subtilumų per dantį pratraukt. Taip, kad... mažų mažiausia lygiosios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 22 gegužės 2015 - 14:50
QUOTE(Ūla @ 2015 05 22, 15:48)
Pagalvojau, jei šiemet, kai EV susilpnėjus, nėra ryškių favoritų, dalyvautų LT united, kažin kaip čia viskas pasisuktų  bigsmile.gif

Tai, kad švedas ryškiau nei ryškus favoritas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2015 05 22, 11:55)

Žiūriu ir niekaip nesuprantu,ant kokių turbo vitaminų Goldenbojus užaugintas? Jam 16 metų??? Negaliu patikėt ohmy.gif

biggrin.gif Bet Kiprietis tai irgi 20 metis o toks didelis vyras... šiandien amžių išsiaškinau, biškį šoką gavau... tikiuos daugiau niekuo nebenustebins unsure.gif

QUOTE(Monteverte @ 2015 05 22, 14:28)
blink.gif
geriau sakyki ką lenkė ir kiprietis viekia finale, taip pat ir Lietuva biggrin.gif

Nu jau nu jau, baikicia čia su tokiu negatyvu.. schmoll.gif rolleyes.gif visi verti tongue.gif

QUOTE(Nura @ 2015 05 22, 14:30)
Skaitau komentarus. Na, ja švedas ant pjedestalo keliamas, tai ne tas žodis. Įdomu, ar tikrai taip pasiteisins liaupsės g.gif  blink.gif

Aš jau irgi pradedu tikėti jo pergale..

Daina gera, pasirodymui pinigų nepagailėta, žiūrėti nenuobodu... o pats vyras tikiu ne tik SM bet visoj Europoj armijas moterų žvilgsniu 'guldo' cool.gif
Atsakyti
Va būtent švedo žvilgsnis toks charizmatiškas, kaip čia sakėt velnių priėdęs wub.gif biggrin.gif Tuo Vaidas ir skiriasi nuo jo. Pastarasis tik bando primesti mačo, sexy vyrą, o švedui nereikia to daryti - jis ir taip toks yra biggrin.gif
Atsakyti