Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (12)

QUOTE(Black_white @ 2015 05 22, 15:06)
O matėt twitteryje estukai savo paskyroj pasveikino LT ir LV patekus į finalą?  wub.gif Neišsižadėję jie tų Baltijos kaimynių, palaiko. smile.gif

Kaip faina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 22, 14:53)
Jau tas švedo judesiukas ties 1:19 toks geras wub.gif  tai grožis akims biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=-msutN_OkU4

Man svedas savo charizma, sypsena primena sita vaikina.
Atsakyti
Kokia ji man miela, rami, kaip savmi pasitiki, kokia kūrybinga wub.gif didžiausios sėkmės jai wub.gif
https://www.youtube....h?v=3vjJb23CKpI
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 22, 15:08)
Kokia ji man miela, rami, kaip savmi pasitiki, kokia kūrybinga wub.gif didžiausios sėkmės jai wub.gif
https://www.youtube....h?v=3vjJb23CKpI

favorite smile.gif
Atsakyti
Įdedu juodo humoro iš fb, apie Euroviziją. Nepriimkit asmeniškai, o kas nemėgsta tokių nepykit labai blush2.gif biggrin.gif

"galetu Serbai pasitraukti is finalo, atsirastu tris papildomos vietos"

"Lenkaite tai galetu bent atsistot ir pasidziaugt su visais, jei jau ja i finala paeme"

"Kai San Marino vaikai užaugs tai bus Liveta ir Petras Kazlauskai"

"slovenei niekas nepasake kad cia dainuot o ne klausyt reik ant scenos"

"Geriausia tai Izraelis. Savotiskas zydu gyvenimo moto apdainuotas"
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 22, 15:13)
Įdedu juodo humoro iš fb, apie Euroviziją. Nepriimkit asmeniškai, o kas nemėgsta tokių nepykit labai blush2.gif  biggrin.gif

"galetu Serbai pasitraukti is finalo, atsirastu tris papildomos vietos"

"Lenkaite tai galetu bent atsistot ir pasidziaugt su visais, jei jau ja i finala paeme"

"Kai San Marino vaikai užaugs tai bus Liveta ir Petras Kazlauskai"

"slovenei niekas nepasake kad cia dainuot o ne klausyt reik ant scenos"

"Geriausia tai Izraelis. Savotiskas zydu gyvenimo moto apdainuotas"

Na ziauriai cia apie lenke... sad.gif Visi kiti isgyvens toki humora.
Atsakyti
lenkė, kiek skaičiau, po autoįvykio liko neįgali

unsure.gif
Atsakyti
Visų neįgaliųjų labai gaila, aš asmeniškai juodą humorą mėgstu, nors kartais jis tikrai būna perlenktas, bet nereikia jo priimti asmeniškai, suprantu, kad ne visiems jis priimtinas.
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 22, 15:20)
Visų neįgaliųjų labai gaila, aš asmeniškai juodą humorą mėgstu, nors kartais jis tikrai būna perlenktas, bet nereikia jo priimti asmeniškai, suprantu, kad ne visiems jis priimtinas.

galėtų apie visus būt drinks_cheers.gif
Atsakyti
mano ispudziai is antro pusfinalio. Pirma labai dziaugiuosi, kad Lietuva pateko i finala . O toliau kaip bus taip bus. smile.gif Tiesa nemaciau ju pasirodymo, nes mano nesupratinga drauge kaip tik tada paskambino paplepet, tai kol as jai mandagii paaiskinau kad siuo metu nenusiteikus, tai ir daina baigesi, bet nieko paziurejau siandien pakartojima. Na ka galiu pasakyti padainavo ir atrode graziai. Gaila kad San maninas nepateko. Man ta porele tokie mieli, kaip kaciukai friends.gif Ir daina grazi , svelni. Liudna ir del Sveicarijos nepatekimo. Uztai nustebino, kad Izraelio Golden bojus ir Montenegro senis pateko i finala. Sunervino mad.gif Mielai siuos du apkeisciau su San marinu ir Sveicarija. Svedas su savo daina kuo toliau tuo labiau man patinka. jau itikejau , kad jis laimes. first.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2015 05 22, 15:26)
Uztai nustebino, kad Izraelio Golden bojus ir Montenegro senis pateko i finala.

blink.gif
geriau sakyki ką lenkė ir kiprietis viekia finale, taip pat ir Lietuva biggrin.gif
Atsakyti
Skaitau komentarus. Na, ja švedas ant pjedestalo keliamas, tai ne tas žodis. Įdomu, ar tikrai taip pasiteisins liaupsės g.gif blink.gif
Atsakyti