Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (12)

QUOTE(blackkiss @ 2015 05 22, 14:31)

Goldenbojus. Jetau, vargšas berniukas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 05 22, 14:05)
Graži estė. Bet man pvz nevisai patiko, kad būtent papai pas ją labai išryškinti buvo per pasirodymą. Kai daina tokia lyrinė, tai sakyč, ne ten akcentai. Būtų subtiliau atrodžiusi mažesne iškirpte. O dabar ir atlikimu, ir įvaizdžiu ji man labai nublanko prieš savo partnerį.

Bet esmė tai tos dainos visai nelyrinė. Gal jinai papais bandė jį sustabdyt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 05 22, 14:08)

Vsio, gėjai ji jama doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
beje, man estų daina, kažkuo priminė šitą: https://www.youtube....h?v=dHYDFClkqHw
g.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 22, 13:51)
Na ne veltui man ir atrodo visi po LT united sekę pasirodymai nufilmuoti panašiai. Galėtų LRT per Euroviziją apsvarstyti ir režisierių kaitą kažkokią.

Vakar pas Jakilaitį Mamontovas apie tai kalbėjo, kad lrt turėtų duoti daugiau laisvės renkantis prodiuserį (ar net įtraukt privačias įmones, kad būtų suinteresuoti gražiau aprengt, išreklamuot, užimt atstovai aukštą vietą) ir tiesiog komandą. Jis būtent piktinosi, kodėl jau n metų atstovam priskiriamas kaip prodiuseris Tyla ir jo komanda.

Dėl to iš toli filmavimo, tai žiauriausia kaip kad pas Viliją net per pakartojimus iš toli tik rodė. Na, ir tiesiog stambaus plano filmavimas visada įdomiau, nes man pvz. visiškai dzin kaip atrodo scena iš toli, norisi matyti atlikėją, jo žvilgsnį/ išgyvenimus/šypseną/ar dar ką nors.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Black_white: 22 gegužės 2015 - 13:37
Mantas Katleris apie Euroviziją. Visai taikliai biggrin.gif

"Zodziu. Eurovizija tai grynai kaip ketvirta klase. Svedija, Azerbaidzianas ir Vokietija tai tie visus uzpisantys moksliukai, kurie ziauriai nori but protingiausi klasej... Eina eilerascius papildomai atsiskaitinet, kad tik mokytojai i sikna ilist... Tevus turtingus turi ir per daug viska sureiksmina... Islandija ir Olandija tai visiskai chill. Pas juos bien prikolai. Graikija visada buna graziausia klases merga, bet nori but pripazinta ir tipo uz kitus nuopelnus... Nichuja... Rusija puse klases dauzo per pertraukas, tai del to visi uz ja balsuoja per seniuno rinkimus... Lietuva, Latvija ir Estija tokie vapse prie galo, nors LV ir EST, kazkada yra gave po 10, tai db visa gyvenima girsis Lietuvai... O Suomiai tai tas vaikas, kur mokytoja pastoviai daro klases valandeles del jo ir aiskina vaikam kaip juoktis is jo negalima"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nura: 22 gegužės 2015 - 13:37
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 22, 13:33)
Vsio, gėjai ji jama doh.gif  lotuliukas.gif

Tik va, kad ne gėjus anas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 22, 13:22)
tai kad jie nesiklauso kritikos, čia ir bėda, pasiunčia valgyt hamburgerių.. ir toliau straksi rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(blackkiss @ 2015 05 22, 13:26)
jei ir toliau taip nardys scenose, tai daugiau gali ir nebūt biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif blush2.gif

QUOTE(Monteverte @ 2015 05 22, 13:33)
Bet esmė tai tos dainos visai nelyrinė. Gal jinai papais bandė jį sustabdyt biggrin.gif

Nu nežinau, visą dainą galvojau, kad per geras berniokas tai estei nuskilo, neverta ji jo tongue.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 22 gegužės 2015 - 13:43
QUOTE(Nura @ 2015 05 22, 14:37)
Mantas Katleris apie Euroviziją. Visai taikliai biggrin.gif

"Zodziu. Eurovizija tai grynai kaip ketvirta klase. Svedija, Azerbaidzianas ir Vokietija tai tie visus uzpisantys moksliukai, kurie ziauriai nori but protingiausi klasej... Eina eilerascius papildomai atsiskaitinet, kad tik mokytojai i sikna ilist... Tevus turtingus turi ir per daug viska sureiksmina... Islandija ir Olandija tai visiskai chill. Pas juos bien prikolai. Graikija visada buna graziausia klases merga, bet nori but pripazinta ir tipo uz kitus nuopelnus... Nichuja... Rusija puse klases dauzo per pertraukas, tai del to visi uz ja balsuoja per seniuno rinkimus... Lietuva, Latvija ir Estija tokie vapse prie galo, nors LV ir EST, kazkada yra gave po 10, tai db visa gyvenima girsis Lietuvai... O Suomiai tai tas vaikas, kur mokytoja pastoviai daro klases valandeles del jo ir aiskina vaikam kaip juoktis is jo negalima"

jezau, kaip juokinga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 05 22, 14:37)
Tik va, kad ne gėjus anas biggrin.gif

O kas jo klaus, jei nori laimėt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Black_white @ 2015 05 22, 13:37)
Vakar pas Jakilaitį Mamontovas apie tai kalbėjo, kad lrt turėtų duoti daugiau laisvės renkantis prodiuserį (ar net įtraukt privačias įmones, kad būtų suinteresuoti gražiau aprengt, išreklamuot, užimt atstovai aukštą vietą) ir tiesiog komandą. Jis būtent piktinosi, kodėl jau n metų atstovam priskiriamas kaip prodiuseris Tyla ir jo komanda.

Dėl to iš toli filmavimo, tai žiauriausia kaip kad pas Viliją net per pakartojimus iš toli tik rodė. Na, ir tiesiog stambaus plano filmavimas visada įdomiau, nes man pvz. visiškai dzin kaip atrodo scena iš toli, norisi matyti atlikėją, jo žvilgsnį/ išgyvenimus/šypseną/ar dar ką nors.

teisybė, tik kad mafija tas Tyla, jau jį, man atrodo, be šansų išgrūst iš ten biggrin.gif doh.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2015 05 22, 13:42)

Nu nežinau, visą dainą galvojau, kad per geras berniokas tai estei nuskilo, neverta ji jo  tongue.gif  blush2.gif  blush2.gif

žinok ir aš panašiai galvojau klausydama biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 22, 13:45)
O kas jo klaus, jei nori laimėt doh.gif  lotuliukas.gif

nesirūpinkit, laimės jis ir be gėjų cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jau tas švedo judesiukas ties 1:19 toks geras wub.gif tai grožis akims biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=-msutN_OkU4
Atsakyti
O matėt twitteryje estukai savo paskyroj pasveikino LT ir LV patekus į finalą? wub.gif Neišsižadėję jie tų Baltijos kaimynių, palaiko. smile.gif
Atsakyti