Nesuprantu Mamontovo.. Gi sake, kad abu jie ok, tegu vaziuoja. Dabar vaiku darzeliu isvadino. Zodziu, jau net man keista, kad tokie niurzgos esam.
QUOTE(BigBang @ 2015 05 22, 00:20)
Aš žiūrėjau Uk,kažkaip neužfiksavau komentaro tokio matyt čia rašiau be klausydama ir praleidau
nes Jacob'as kažkaip su akimis susitvarkė, tai dar dar
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 05 22, 00:23)
Nesuprantu Mamontovo.. Gi sake, kad abu jie ok, tegu vaziuoja. Dabar vaiku darzeliu isvadino. Zodziu, jau net man keista, kad tokie niurzgos esam.
gal nesitikejo tu tupu buciniu, visgi jis normalus vyras, kaip muras
QUOTE(Ūla @ 2015 05 21, 23:19)
per didelė prabanga EV metu valandėlei išeit
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 22, 00:15)
nu ot kokios jūs materialistės šakės aš tai ne dėl pergalės, iš meilės tsakant gali kad ir paskutinis tam finale būt
nuuu.. geriau būčiau nespėjus bet peilis aštrus pasitaikė, tai greit susipjaustė
nuuu.. geriau būčiau nespėjus bet peilis aštrus pasitaikė, tai greit susipjaustė
sakiau, kad daug širdžių anas sudaužys
QUOTE(Ūla @ 2015 05 22, 00:19)
Na žinai, stebiu situaciją (dar biškį tikiuosi, kad gal pavyks austrą į estą išsikeist )
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 22, 00:21)
gal ten jau kam haliucinacija
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 21, 23:22)
aš nesiraukiau, nes neklausiau nė vienos dainos iki pusfinalių. Pirmą kartą šiandien girdėjau jį.
Bet Monika šian neblogai atrodė, pagalvojau.
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 22, 00:26)
Na žinai, stebiu situaciją (dar biškį tikiuosi, kad gal pavyks austrą į estą išsikeist )
hope never dies
tu masinke paimk, paskusk ir mygom visos nores, sakys kas jis toki, naujas kazkoks
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 05 21, 23:23)
nesakė jis tegu važiuoja sakė tos dienos laidoj tai būtų geriausias pasirinkimas.. bet niekada nesakė net kad patiko... o vaikų darželis ir man atrodė, kaip ir ryte minėjau, vien dėl to straksėjimo, kaip kiškiai per kalėdinį renginį kaip bebūtų, jis šiuo Monvaido klausimu teisus...
Niu, tulžies laistytojos ant Vaido ir Monikos Linkėjimai
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 21, 23:23)
nesuprantu, taigi jau nerda turi ar ne
Kad nelabai, visą vakarą jau saugau .. Gudriai čia ateinat naktį ir tikitės dar geros partijos
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 21, 23:26)
---------
Na žinai, stebiu situaciją (dar biškį tikiuosi, kad gal pavyks austrą į estą išsikeist
---------
Na žinai, stebiu situaciją (dar biškį tikiuosi, kad gal pavyks austrą į estą išsikeist
nu bet tai ryškiai kažkokių kerų paskleidė - dar ryte buvo antipatija nr 1
----------
gal kuriam kokią gvardiją vyriokų atkovojimo? būriu lengviau
Perklausiau dar patikusias šio pusfinalio dainas, tai švedas man favoritas. Ta scenografija šiurpiulukus kelia. Ir pati pradžia, melodija... Ir šiaip aš jį griebčiau.
https://www.youtube....h?v=-msutN_OkU4
https://www.youtube....h?v=-msutN_OkU4