Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (12)

QUOTE(tuktuk @ 2015 05 22, 12:06)
Pažiūrėjau dar kartą tą video, kur Goldenbojus nuo scenos nusirito. Toks vaizdas, kad jis ten specialiai į tą skylę nėrė
---
dabar aišku.
Bet tai jei švedas ir prieš gėjus, tai pagal tą logiką, kad gėjai EV balsuoja, turėtų nedaug balsų gaut  biggrin.gif

man irgi panašu į tai biggrin.gif kad nebuvo ten už ko užkliūt, o jau kad nėrė biggrin.gif doh.gif
---
oi nežinau, kaip ten su logikom, pagal logiką aš jo išvis nemėgau žiauriai iki vakar, o va matai kas pasidarė blink.gif doh.gif lotuliukas.gif
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 22, 12:15)
Man švedų ne tiek daina gera, kiek vaizdas scenoje biggrin.gif Jei dainą imant, tai man jų Euphoria daug labiau patiko.

o man Euforija nea... schmoll.gif irgi laimėjo savo sceniniu įvaizdžiu, nes kai grojo per radiją, nu visai ne kažką schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2015 05 22, 13:56)
Tai va,Vaidą laikau itin telegeniško veido atlikėju,tad stambūs kadrai mūsų pasirodymui būtų pliusas. Bet matome zuikių puikių straksėjimus(kaip gerai kažkuri pastebėjo). Gal per finalo repeticiją kažkas keisis? Norėčiau tikėt smile.gif
O va Estijos pasirodymo režisūra patiko.

Būtent drinks_cheers.gif Ir daugelyje pasirodymų labai daug to stambaus plano. Estai laabai gerai tai išnaudoja thumbup.gif Tiek sm'o damų paėmė žvilgsniu estukas laugh.gif
Atsakyti
Iš oficialaus puslapio:

1 Slovenia
2 France
3 Israel
4 Estonia
5 United Kingdom
6 Armenia
7 Lithuania
8 Serbia
9 Norway
10 Sweden
11 Cyprus
12 Australia
13 Belgium
14 Austria
15 Greece
16 Montenegro
17 Germany
18 Poland
19 Latvia
20 Romania
21 Spain
22 Hungary
23 Georgia
24 Azerbaijan
25 Russia
26 Albania
27 Italy

pagalvojau skaitydama, kad gali labai visiems Australija ir Austrija pradėt maišyti, kai jos taip greta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 22, 13:57)
man irgi panašu į tai biggrin.gif kad nebuvo ten už ko užkliūt, o jau kad nėrė biggrin.gif doh.gif
---
oi nežinau, kaip ten su logikom, pagal logiką aš jo išvis nemėgau žiauriai iki vakar, o va matai kas pasidarė

bet tai protas jo doh.gif Galėjo gi rimtai sprandą nusisukt doh.gif
--
laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 05 22, 13:43)

Ne blush2.gif Per finalą pagalvosiu, gal pabalsuosiu biggrin.gif

Latvė ir man nelabai. Viskas būtų neblogai, bet mano nuomone ji daugiau rėkia, nei dainuoja, pjauna ausis biggrin.gif Kol kas mano favoritai- estai ir švedas

nu pabalsuokit pabalsuokit, užsienio lietuviai, ir draugus pakalbinkit smile.gif juk turkai, lenkai, rusai iš užsienio už savus visad labai gausiai balsuoja, reik ir mums neatsilikti smile.gif
mano dukterėčia Danijoj gyvena, tai visus danus draugus susisodina ir tikrina: kaip, ar už Lietuvą prabalsavot. užkandžių aišku priruošia - į širdį per skrandį juk smile.gif

QUOTE(miauksiuss @ 2015 05 22, 13:54)

8 ir 16 vietoj Serbija biggrin.gif klaida įvelta

aha, paskui kitur pertikrinau, 16 Juodkalnija. po mūsų Serbija. sakyčiau geroj vietoj mūsiškiai
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 22, 12:43)

aš manau, kad geras dainininkas visų pirma turi turėti balsą, o po to jau eina kiti dalykai. Latvė turi nerealų balsą, man daugiau nuostabu kaip to galima neįvertinti ax.gif

man daina nepatiko. Šiandien iš naujo perklausius - irgi.

O tas Auksinis berniukas antrą kartą klausant erzino, nors vakar juokinga labiau buvo.

O. Po mūsiškių serbė išbėgs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 22 gegužės 2015 - 13:04
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 22, 13:57)

o man Euforija nea...  schmoll.gif irgi laimėjo savo sceniniu įvaizdžiu, nes kai grojo per radiją, nu visai ne kažką schmoll.gif

man irgi visai neočen,ypač kai dar gerą pusmetį po eurovizijos,gatvėse iš golfiukų niauktais langais,Euforija bumčikais liedavos laugh.gif
Atsakyti
Galvojau galvojau, kodėl man latvė tokį įspūdį paliko ir supratau, kad stilistiškai gan į FKA Twigs panaši...Bet vis vien labai super, kad kažkas naujo, kitokio tarp visų tų dainų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 22, 12:44)
Man tai estų mergina daili. Tikras, natūralus grožis, jokių pripūstų papų, nusvilintos odos ir anties lūpų. Žavi 4u.gif

Graži estė. Bet man pvz nevisai patiko, kad būtent papai pas ją labai išryškinti buvo per pasirodymą. Kai daina tokia lyrinė, tai sakyč, ne ten akcentai. Būtų subtiliau atrodžiusi mažesne iškirpte. O dabar ir atlikimu, ir įvaizdžiu ji man labai nublanko prieš savo partnerį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 22 gegužės 2015 - 13:05
Svedc

http://www.delfi.lt/...i.d?id=68043576
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 05 22, 12:54)
8 ir 16 vietoj Serbija biggrin.gif klaida įvelta

8 Serbija:
http://www.eurovisio...out/grand-final
Atsakyti
Išdykėlis laugh.gif
Atsakyti