Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (12)

Imeskit, kam po ranka, visa finali sarasa eiles tvarka, baisiai idomu, kelinti estai.

O kiek estukams metu? Vyrukui 35, merginai 33? g.gif Cia as taip speciau.
Atsakyti
Estui 35, merginai 20 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nura: 22 gegužės 2015 - 12:41
QUOTE(Ūla @ 2015 05 22, 13:28)

Man čia turbūt vienai latvės pasirodymas kažkokio didelio įspūdžio nepadarė. Įdomus, bet tik tiek.

Na, latvė, sakyčiau, toks neformatas kaip Eurovizijai. Tiesą sakant, mane gerokai nustebino, kad daug kam ji patiko smile.gif
Klipe man ne tiek patiko, kiek EV scenoje. Beklausant ir bežiūrint gyvai, net šiurpuliukai prabėgo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 22 gegužės 2015 - 12:46
QUOTE(Nura @ 2015 05 22, 13:40)

Jetus, o kokia ciocė atrodo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 22, 13:41)
Na, latvė, sakyčiau, toks neformatas kaip Eurovizijai. Tiesą sakant, mane gerokai nustebino, kad daug kam ji patiko smile.gif
Klipe man ne tiek patiko, kiek EV scenoje. Beklausant ir bežiūrint gyvai, net šiurpuliukai prabėjo blush2.gif

aš manau, kad geras dainininkas visų pirma turi turėti balsą, o po to jau eina kiti dalykai. Latvė turi nerealų balsą, man daugiau nuostabu kaip to galima neįvertinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 22, 11:58)
biggrin.gif  doh.gif kokioj čia šaly, jūs tokie tolerantiški? biggrin.gif

Airija
QUOTE(Zivilka @ 2015 05 22, 12:22)

A pabalsavot už mūsų Vaidmoną, airiai?

Ne blush2.gif Per finalą pagalvosiu, gal pabalsuosiu biggrin.gif

Latvė ir man nelabai. Viskas būtų neblogai, bet mano nuomone ji daugiau rėkia, nei dainuoja, pjauna ausis biggrin.gif Kol kas mano favoritai- estai ir švedas
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 22, 13:37)
Sakiau paklausiu vieno dalyko ,gal kuri žinos tuos niuansus.
Man įdomu kaip yra dėliojamos kameros per Eurovizinius pasirodymus. Kas režisuoja - ar atsivežti režisieriai, ar vietiniai? Toks klausimas iškilo, kad aš vis atkreipiu dėmesį ( jau ne pirmus metus), kad mūsų šalies pasirodymas būna gana silpnai nufilmuotas lyginant su kitais. Pastovai būna labai daug bendro plano ir mažai stambaus. Čia, man atrodo, nemažas minusas.

Kas ypač gerai buvo nufilmuota, tai LT united. Tiesiog idealiai kiekviena detalė. Todėl ir nesuprantu ar čia tais metais mums tiesiog pasisekė, ar jie turėjo gerą režisierių, kuris sureguliuotų tuos dalykus g.gif

Vakar Mamontovas kaip tik kalbėjo apie riežisierius. Visiems padeda tas pats LRT režisierius. O LT United pareikalavo, kas su jais važiuotų režisierius Ulvydas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai estų mergina daili. Tikras, natūralus grožis, jokių pripūstų papų, nusvilintos odos ir anties lūpų. Žavi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 05 22, 12:39)
Imeskit, kam po ranka, visa finali sarasa eiles tvarka, baisiai idomu, kelinti estai.

O kiek estukams metu? Vyrukui 35, merginai 33? g.gif Cia as taip speciau.

Čia visas sąrašas - http://www.delfi.lt/...s.d?id=68039002 Estai - 4.

Aš nenoriu su niekuo pyktis, bet tikrai nesuprantu kai kurių komentarų čia - nejau tikrai mūsuose tiek homofobijos?
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 22, 13:38)
Tikrai vietiniai. Šitą Giržadas ne kartą minėjo, kalbėdamas, kad vienose šalyse lengviau eiti į kompromisus su ten dirbančia komanda, kitose sunkiau, nes dažnai jie nenori pildyti visų delegacijų pageidavimų 4u.gif

Aišku.
Bet tai vistiek, gal kažkas turi pareguliuot tuos dalykus ir iš savų ar ne? O gal čia tik man vis atrodo, kad mūsų pasirodymai nekaip nufilmuojami blush2.gif Man vis to stambaus plano daugiau norisi ir ilgesnio žvilgsnio išlaikymo į kamerą.

--

Na ir nustebau dėl estų amžiaus blink.gif Tiksliau dėl estės biggrin.gif Galvojau jie bendraamžiai blush2.gif Čia panašiai kaip su Goldenbojum - nu niekaip nepasakyčiau, kad jam 16 biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 22, 13:43)
aš manau, kad geras dainininkas visų pirma turi turėti balsą, o po to jau eina kiti dalykai. Latvė turi nerealų balsą, man daugiau nuostabu kaip to galima neįvertinti ax.gif

Bet juk tokie dalykai per EV dažnai būna ir nepastebimi smile.gif Eurovizija dažniausiai ne balsų demonstravimas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ida66 @ 2015 05 22, 13:44)
Vakar Mamontovas kaip tik kalbėjo apie riežisierius. Visiems padeda tas pats LRT režisierius. O LT United pareikalavo, kas su jais važiuotų režisierius Ulvydas.  mirksiukas.gif

Tai vat kame šuo pakastas biggrin.gif Kaip suprantu Ulvydas tik jiems ir režisavo?

Na ne veltui man ir atrodo visi po LT united sekę pasirodymai nufilmuoti panašiai. Galėtų LRT per Euroviziją apsvarstyti ir režisierių kaitą kažkokią.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 22 gegužės 2015 - 12:52
QUOTE(Nura @ 2015 05 22, 12:40)

Geras, estas atrodo žymiai jaunesnis, o jinai atvirkščiai, duočiau gal 27
QUOTE(R/K @ 2015 05 22, 12:45)

8 ir 16 vietoj Serbija biggrin.gif klaida įvelta
Atsakyti
Tai va,Vaidą laikau itin telegeniško veido atlikėju,tad stambūs kadrai mūsų pasirodymui būtų pliusas. Bet matome zuikių puikių straksėjimus(kaip gerai kažkuri pastebėjo). Gal per finalo repeticiją kažkas keisis? Norėčiau tikėt smile.gif
O va Estijos pasirodymo režisūra patiko.
Atsakyti
Įdomu, ar dalyviai negali pareikalauti, kad su jais važiuotų norimas režisierius, kaip kad tai padarė LT united g.gif Ar čia Giržadas sprendžia? Kai LT united važiavo, man atrodo, Giržado delegacjoje nebuvo rolleyes.gif
Atsakyti