Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (12)

Pažiūrėjau dar kartą tą video, kur Goldenbojus nuo scenos nusirito. Toks vaizdas, kad jis ten specialiai į tą skylę nėrė doh.gif

QUOTE(blackkiss @ 2015 05 22, 12:54)
ne, jis jų tikrai baisiai negyrė biggrin.gif
---------------
ai tai tiesiog nemačiau reiškia 4u.gif tuomet abu vienodi biggrin.gif viens kito verti...
---------------
dėl ko tu galvoji aš jo taip nemėgau biggrin.gif

tai reiškia su kažkuo kitu tada sumaišiau blush2.gif biggrin.gif
---
Na taip, šita prasme man jie abu pora kaip tvora laugh.gif
---
dabar aišku.

Bet tai jei švedas ir prieš gėjus, tai pagal tą logiką, kad gėjai EV balsuoja, turėtų nedaug balsų gaut biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 22 gegužės 2015 - 12:07
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 22, 13:06)
Bet tai jei švedas ir prieš gėjus, tai pagal tą logiką, kad gėjai EV balsuoja, turėtų nedaug balsų gaut  biggrin.gif

matai, kai jo daina ant tiek gera, tai gali gėjai jo nesustabdyt. Vat jei Vaidmontas būtų prieš gėjus, tai subinę matytų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 05 22, 12:47)
Pas mus pvz dviejų valandų skirtumas su Lietuvos laiku tongue.gif Be to, šiandien vaikams į mokyklą nereikia, vyksta referendumas dėl gėjų ir lesbiečių leidimo tuoktis biggrin.gif

Jei ir Lietuva pradėtų organizuoti referendumus šiokiadieniais,skelbdami moksleiviams išeigines nuo mokyklos,gal turėtų lojalesnį jaunimą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 22, 13:08)
matai, kai jo daina ant tiek gera, tai gali gėjai jo nesustabdyt. Vat jei Vaidmontas būtų prieš gėjus, tai subinę matytų biggrin.gif

Man švedų ne tiek daina gera, kiek vaizdas scenoje biggrin.gif Jei dainą imant, tai man jų Euphoria daug labiau patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 22 gegužės 2015 - 12:16
QUOTE(lietinga @ 2015 05 22, 12:37)
Sakot... g.gif ,na...nebent ikimokyklinio amžiaus vaikai taip sakytų,nes mano aplinkoje vienuolikamečiai ir kiek vyresni už suomius(I pusfinalyje)balsavo ploja.gif

mano 15 metis ir 5-metis labai megsta musu daina. mazasis vakar iš lovos rėkė, kad mano dainaaaa, kai mūsiškiai dainavo smile.gif

QUOTE(miauksiuss @ 2015 05 22, 12:47)
Pas mus pvz dviejų valandų skirtumas su Lietuvos laiku tongue.gif Be to, šiandien vaikams į mokyklą nereikia, vyksta referendumas dėl gėjų ir lesbiečių leidimo tuoktis biggrin.gif

visur tie gėjai, kur nepasisuki
A pabalsavot už mūsų Vaidmoną, airiai?
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2015 05 22, 13:22)
visur tie gėjai, kur nepasisuki

siūlau įtraukti į sąrašą dainą, dainuojant lėta, iškilminga nata, Noreikos ar Juozapaičio stiliumi, lėtai pakeliant ranką nuo krūtinės aukštyn ir: "Vien tik gė-jaiii valdo muuus..."
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 22, 12:15)
Man švedų ne tiek daina gera, kiek vaizdas scenoje biggrin.gif Jei dainą imant, tai man jų Euphoria daug labiau patiko.

drinks_cheers.gif

Man čia turbūt vienai latvės pasirodymas kažkokio didelio įspūdžio nepadarė. Įdomus, bet tik tiek.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 22, 13:25)
siūlau įtraukti į sąrašą dainą, dainuojant lėta, iškilminga nata, Noreikos ar Juozapaičio stiliumi, lėtai pakeliant ranką nuo krūtinės aukštyn ir: "Vien tik gė-jaiii valdo muuus..."

būtų panašu į violetinę revoliuciją biggrin.gif
Atsakyti
Bet išties reikia pripažinti, kad efektai ir šviesos scenoje turi labai didelės reikšmės 4u.gif Švedų daina (nors man asmeniškai ji graži ir kabinanti) gal irgi nebūtų tokia įspūdinga, jei ne išskirtinė scenografija. Aišku, mums nesilygint su švedų galimybėmis, kai jų biudžetai n kartų didesni. O mums, tai nėra lėšų ant tokių fokusų. Pamenu Giržadas sakė, kad elementarūs dūmai kainuoja vien 10 tūkstančių eurų doh.gif

Latvė manęs irgi nesužavėjo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nura: 22 gegužės 2015 - 12:32
QUOTE(Zivilka @ 2015 05 22, 13:31)
būtų panašu į violetinę revoliuciją  biggrin.gif

kadangi ta subliuško, gal atsirastų vilties, kad ir gėjai aprimtų
Atsakyti
Sakiau paklausiu vieno dalyko ,gal kuri žinos tuos niuansus.
Man įdomu kaip yra dėliojamos kameros per Eurovizinius pasirodymus. Kas režisuoja - ar atsivežti režisieriai, ar vietiniai? Toks klausimas iškilo, kad aš vis atkreipiu dėmesį ( jau ne pirmus metus), kad mūsų šalies pasirodymas būna gana silpnai nufilmuotas lyginant su kitais. Pastovai būna labai daug bendro plano ir mažai stambaus. Čia, man atrodo, nemažas minusas.

Kas ypač gerai buvo nufilmuota, tai LT united. Tiesiog idealiai kiekviena detalė. Todėl ir nesuprantu ar čia tais metais mums tiesiog pasisekė, ar jie turėjo gerą režisierių, kuris sureguliuotų tuos dalykus g.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 22, 13:37)
Sakiau paklausiu vieno dalyko ,gal kuri žinos tuos niuansus.
Man įdomu kaip yra dėliojamos kameros per Eurovizinius pasirodymus. Kas režisuoja - ar atsivežti režisieriai, ar vietiniai? Toks klausimas iškilo, kad aš vis atkreipiu dėmesį ( jau ne pirmus metus), kad mūsų šalies pasirodymas būna gana silpnai nufilmuotas lyginant su kitais. Pastovai būna labai daug bendro plano ir mažai stambaus. Čia, man atrodo, nemažas minusas.

Kas ypač gerai buvo nufilmuota, tai LT united. Tiesiog idealiai kiekviena detalė. Todėl ir nesuprantu ar čia tais metais mums tiesiog pasisekė, ar jie turėjo gerą režisierių, kuris sureguliuotų tuos dalykus g.gif

Tikrai vietiniai. Šitą Giržadas ne kartą minėjo, kalbėdamas, kad vienose šalyse lengviau eiti į kompromisus su ten dirbančia komanda, kitose sunkiau, nes dažnai jie nenori pildyti visų delegacijų pageidavimų 4u.gif
Atsakyti