Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (12)

QUOTE(Monteverte @ 2015 05 22, 11:35)
per kurią vietą? biggrin.gif

per dainos vietą smile.gif

QUOTE(tuktuk @ 2015 05 22, 11:42)
Kas dėl Mamontovo žymiojo pasisakymo, tai man truputį keista, kad būtent jam nepatiko pasirodymas. Ar ne jis pats po EV atrankos juos baisiai gyrė? Bet gal kažką ir painioju jau g.gif
--------------- 
nu žinok Vaidas irgi toli gražu nesilaikydavo. Kurią čia dieną kaip tik rašiau apie jo jutūbinius labai bjaurius komentarus su visais keiksmažodžiais doh.gif Dar pagalvojau, kad nu Vaidutis kultūra irgi nepasižymi schmoll.gif
----------------
nu jo, gražu unsure.gif

ne, jis jų tikrai baisiai negyrė biggrin.gif
---------------
ai tai tiesiog nemačiau reiškia 4u.gif tuomet abu vienodi biggrin.gif viens kito verti...
---------------
dėl ko tu galvoji aš jo taip nemėgau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 22, 12:42)

Na ne visos, ne visos biggrin.gif Aš iš karto po atrankos sakiau, kad šiais metais tikrai turėtų patekti į finalą. Dar iš pradžių, kol nedaug dainų buvo teišrinkta, galvojau, kad turi šansus ir finale aukštokai būt (dabar taip jau nemanau, žinodama visas kitų šalių dainas blush2.gif Bet, aišku, norėčiau, kad būtų aukštai )

karsta.gif galvojau, kad tik aš viena čia tokia naivuolė, kaip kai kas išsireiškė, esu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2015 05 22, 12:43)
pritariu drinks_cheers.gif ,tik prie telikų šiais laikais jie ir nesėdi,visi telefonuoti-plančetuoti,taip kad tiesioginės transliacijos jiems nė motais wink.gif

kaip suprasti? juk balsuojama tai per tiesioginę, o juk kalbėjome, kad neva vaikai įtakoja pasirinkimą
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 05 22, 12:47)
šiandien vaikams į mokyklą nereikia, vyksta referendumas dėl gėjų ir lesbiečių leidimo tuoktis biggrin.gif

pralinksmino biggrin.gif

Žiūriu ir niekaip nesuprantu,ant kokių turbo vitaminų Goldenbojus užaugintas? Jam 16 metų??? Negaliu patikėt ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 05 22, 12:47)
Pas mus pvz dviejų valandų skirtumas su Lietuvos laiku tongue.gif Be to, šiandien vaikams į mokyklą nereikia, vyksta referendumas dėl gėjų ir lesbiečių leidimo tuoktis biggrin.gif

o tu siaube doh.gif
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 05 22, 11:47)
Pas mus pvz dviejų valandų skirtumas su Lietuvos laiku tongue.gif Be to, šiandien vaikams į mokyklą nereikia, vyksta referendumas dėl gėjų ir lesbiečių leidimo tuoktis biggrin.gif

biggrin.gif doh.gif kokioj čia šaly, jūs tokie tolerantiški? biggrin.gif
Papildyta:
reik gal pakartojimą eit pažiūrėt, kažkaip taip gaunas, kad pusės nemačiau kažkokiu būdu doh.gif
Atsakyti
Kita apklausa galėtų būti sm'o favoritai biggrin.gif

Aš jau irgi atsirūšiavau savo favoritus ir sustačiau į vietas(bet nereiškia, kad vietos nekis Eurovizijos metu biggrin.gif Favoritai, manau, nekis)
Dėl pirmų dviejų vietų eiliškumo labai dvejoju, nes austrų dar nemačiau gyvai, bet jų daina man superinė. Viena tų, kurią paklausysiu ir po Eurovizijos. Beveik kasmet atrandu sau po kokį nors perliuką. Šiaip man estai ir austrai labai apylygiai kol kas.

1. Austrija
2. Estija
3. Norvegija
4. Latvija
5. Slovėnija

Perklausiau dar kartą švedo dainą, tai man ji nepasakyčiau, kad labai jau patiktų. Vaizdelis scenoje tai labai patinka biggrin.gif Bet vat daina, tai neįeina į mano favoritus. Tačiau objektyviai žiūrint, manau, kad laimės jis arba Italija.
Estai bus irgi aukštai ( spėju, kad dešimtuke). Latviai turėtų nepertoliausiai estų būti(aukščiau už Lietuvą). Spėčiau, kad Lietuva bus kokioje 16-17 vietoje. Aišku, norėčiau, kad mano prognozės nepasitvirtintų ir kiltų gerokai aukščiau.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 22, 12:55)
kaip suprasti? juk balsuojama tai per tiesioginę, o juk kalbėjome, kad neva vaikai įtakoja pasirinkimą

Čia aš šiaip,apie vaikų nuomonę apie atlikėjus. Juk dažnai su dainomis susipažįstama ne per tiesioginę o gerokai anksčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2015 05 22, 12:55)
pralinksmino biggrin.gif

Žiūriu ir niekaip nesuprantu,ant kokių turbo vitaminų Goldenbojus užaugintas? Jam 16 metų??? Negaliu patikėt ohmy.gif

šiaip tai čia negerai, kai žmogus daug vyresnis atrodo, gali ir mažiau gyventi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 22, 11:59)

Aš jau irgi atsirūšiavau savo favoritus ir sustačiau į vietas(bet nereiškia, kad vietos nekis Eurovizijos metu biggrin.gif Favoritai, manau, nekis)
Dėl pirmų dviejų vietų eiliškumo labai dvejoju, nes austrų dar nemačiau gyvai, bet jų daina man superinė. Viena tų, kurią paklausysiu ir po Eurovizijos. Beveik kasmet atrandu sau po kokį nors perliuką. Šiaip man estai ir austrai labai apylygiai kol kas.

aš italus šiemet atradau wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 22, 11:51)
man tai Edgaras patiko smile.gif o iš dainų tinkamiausia atrodo "fabrikėlis" rolleyes.gif

Man Tadas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2015 05 22, 11:59)
Čia aš šiaip,apie vaikų nuomonę apie atlikėjus. Juk dažnai su dainomis susipažįstama ne per tiesioginę o gerokai anksčiau smile.gif

jo, bet balsuojama tai per tiesioginę biggrin.gif
Atsakyti