Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (12)

QUOTE(Ūla @ 2015 05 22, 10:51)
O tai ir čekai nepateko?
-----------
Man šiandien labai daug siurprizų  doh.gif  lotuliukas.gif

nope...
-------------
nu man irgi lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 22, 10:51)
..Latvė - Loreen

man latvės daina primena Jazzu su Leonu keletos dainų mišinį.
Atsakyti
man patiko Italijos ir Ispanijos dainos,
o va Lenkija ne
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2015 05 22, 11:07)
o va Lenkija ne

man irgi Lenkija nepatiko, nustebau, kad praėjo toliau.

Šiandien švedą, atrodo, pirmą kartą išgirdau doh.gif Jo, turbūt - nugalėtojas.
Dar Slovėnija įdomi. Ne pati daina, bet atlikėja, tembras, dainavimo maniera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 22 gegužės 2015 - 11:25
QUOTE(Ūla @ 2015 05 22, 11:16)
Šiandien švedą, atrodo, pirmą kartą išgirdau  doh.gif Jo, turbūt - nugalėtojas.

Man irgi taip atrodo. Stiprus pasirodymas, gražus vyras, užvedanti daina... Nors asmeniškai nenorečiau, kad jis laimėtų, nes tokia eurovizinė daina, standartas šiek tiek... Pati asmeniškai tokios neįsijungčiau ir neklausyčiau... Man įdomiau norvegų, belgų, estų, austrų dainos... Bet jos nelaimės manau.

Čia kažkas rašėt, kad stebitės, jog lietuviai pateko, kai tokia vaikiška dainuška... O manęs kažkaip nestebina. Ji tokia linksma, gaivi buvo tarp tų visų baladžių ir dainų a la "susimąstykime". Plius, nemažao šeimų Eurovizijas žiūri su vaikais ir kai reikia balsuot: "Nu, vaikai, tai už ką balsuojam?"... Ir visos mergytės: "Už tą pirmą, spalvotą" biggrin.gif... Tėvai: "Nu, gerai..."
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 22, 11:51)
..Latvė - Loreen

per kurią vietą? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ūla @ 2015 05 22, 11:51)
O tai ir čekai nepateko? Man šiandien labai daug siurprizų  doh.gif  lotuliukas.gif

kaip ir kiekvienais metais. Turbūt specialiai patenka daug nesąmonių, kad keliems stipresniems finale neliktų konkurencijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(reine de beauté @ 2015 05 22, 12:26)

Čia kažkas rašėt, kad stebitės, jog lietuviai pateko, kai tokia vaikiška dainuška... O manęs kažkaip nestebina. Ji tokia linksma, gaivi buvo tarp tų visų baladžių ir dainų a la "susimąstykime". Plius, nemažao šeimų Eurovizijas žiūri su vaikais ir kai reikia balsuot: "Nu, vaikai, tai už ką balsuojam?"... Ir visos mergytės: "Už tą pirmą, spalvotą" biggrin.gif... Tėvai: "Nu, gerai..."

Sakot... g.gif ,na...nebent ikimokyklinio amžiaus vaikai taip sakytų,nes mano aplinkoje vienuolikamečiai ir kiek vyresni už suomius(I pusfinalyje)balsavo ploja.gif
Atsakyti
šiaip jau vaikai turėtų miegoti, o ne eurovizijas žiūrėti g.gif
Atsakyti
Kas dėl Mamontovo žymiojo pasisakymo, tai man truputį keista, kad būtent jam nepatiko pasirodymas. Ar ne jis pats po EV atrankos juos baisiai gyrė? Bet gal kažką ir painioju jau g.gif

QUOTE(Šokoladė @ 2015 05 22, 08:47)
ta patį čia visos kvaksėjot ir apie pusfinalį, kad nepateks, kad labai stiprus LT pusfinalis, o ką ėmė ir pateko 

Na ne visos, ne visos biggrin.gif Aš iš karto po atrankos sakiau, kad šiais metais tikrai turėtų patekti į finalą. Dar iš pradžių, kol nedaug dainų buvo teišrinkta, galvojau, kad turi šansus ir finale aukštokai būt (dabar taip jau nemanau, žinodama visas kitų šalių dainas blush2.gif Bet, aišku, norėčiau, kad būtų aukštai )

QUOTE(blackkiss @ 2015 05 22, 10:20)
kad greičiau jau atvirkščiai - Vaidas iš Moncės.. ta jau seniai lepsi FB, o Vaidas kažkaip laikydavosi...

nu žinok Vaidas irgi toli gražu nesilaikydavo. Kurią čia dieną kaip tik rašiau apie jo jutūbinius labai bjaurius komentarus su visais keiksmažodžiais doh.gif Dar pagalvojau, kad nu Vaidutis kultūra irgi nepasižymi schmoll.gif

Nors dabar pastarąsias porą dienų man jis kažkoks pasitaisęs į gerą pusę(kiba sm'ą skaito lotuliukas.gif ) Intervuose kažkoks natūralesnis, nuoširdesnis (gal, kad emocijos jį užvaldę, ar gal kad šeimyna atvažiavo, tai jam nebėr kada per daug savim žavėtis laugh.gif )

QUOTE(blackkiss @ 2015 05 22, 10:45)
gėjų ir arabų biggrin.gif  dar kai Ericas Saade dalyvavo, kažkada yra leptelėjęs, kad Švedijoj tokiem išvis ne vieta...

nu jo, gražu unsure.gif

QUOTE(Ūla @ 2015 05 22, 11:51)
O tai ir čekai nepateko? Man šiandien labai daug siurprizų  doh.gif  lotuliukas.gif

Geras, kažkaip buvau įsitikinus, kad pateko unsure.gif Man jų daina žymiai geresnė už Lenkijos pasirodė g.gif Nu ir goldenbojaus, aišku doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 22 gegužės 2015 - 11:44
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 22, 12:39)

pritariu drinks_cheers.gif ,tik prie telikų šiais laikais jie ir nesėdi,visi telefonuoti-plančetuoti,taip kad tiesioginės transliacijos jiems nė motais wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 22, 11:39)

Pas mus pvz dviejų valandų skirtumas su Lietuvos laiku tongue.gif Be to, šiandien vaikams į mokyklą nereikia, vyksta referendumas dėl gėjų ir lesbiečių leidimo tuoktis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(reine de beauté @ 2015 05 22, 12:26)
Čia kažkas rašėt, kad stebitės, jog lietuviai pateko, kai tokia vaikiška dainuška... O manęs kažkaip nestebina. Ji tokia linksma, gaivi buvo tarp tų visų baladžių ir dainų a la "susimąstykime".

Teisingai pastebeta.
Atsakyti