Kas dėl Mamontovo žymiojo pasisakymo, tai man truputį keista, kad būtent jam nepatiko pasirodymas. Ar ne jis pats po EV atrankos juos baisiai gyrė? Bet gal kažką ir painioju jau
QUOTE(Šokoladė @ 2015 05 22, 08:47)
ta patį čia
visos kvaksėjot ir apie pusfinalį, kad nepateks, kad labai stiprus LT pusfinalis, o ką ėmė ir pateko
Na ne visos, ne visos
Aš iš karto po atrankos sakiau, kad šiais metais tikrai turėtų patekti į finalą. Dar iš pradžių, kol nedaug dainų buvo teišrinkta, galvojau, kad turi šansus ir finale aukštokai būt (dabar taip jau nemanau, žinodama visas kitų šalių dainas
Bet, aišku, norėčiau, kad būtų aukštai )
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 22, 10:20)
kad greičiau jau atvirkščiai - Vaidas iš Moncės.. ta jau seniai lepsi FB, o Vaidas kažkaip laikydavosi...
nu žinok Vaidas irgi toli gražu nesilaikydavo. Kurią čia dieną kaip tik rašiau apie jo jutūbinius labai bjaurius komentarus su visais keiksmažodžiais
Dar pagalvojau, kad nu Vaidutis kultūra irgi nepasižymi
Nors dabar pastarąsias porą dienų man jis kažkoks pasitaisęs į gerą pusę(kiba sm'ą skaito
) Intervuose kažkoks natūralesnis, nuoširdesnis (gal, kad emocijos jį užvaldę, ar gal kad šeimyna atvažiavo, tai jam nebėr kada per daug savim žavėtis
)
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 22, 10:45)
gėjų ir arabų
dar kai Ericas Saade dalyvavo, kažkada yra leptelėjęs, kad Švedijoj tokiem išvis ne vieta...
nu jo, gražu
QUOTE(Ūla @ 2015 05 22, 11:51)
O tai ir čekai nepateko? Man šiandien labai daug siurprizų
Geras, kažkaip buvau įsitikinus, kad pateko
Man jų daina žymiai geresnė už Lenkijos pasirodė
Nu ir goldenbojaus, aišku