QUOTE(micefee @ 2015 05 22, 08:12)
Nebūtinai. Apie belgą irgi kaip laimėtoją kalba, jo oficialus eurovizinis klipas daugiau nei 2mln kartų peržiūrėtas.
Bet man kažkaip nesitiki... Nes labai jau neformatinė daina. Bet būtų smagu visai, nepykčiau.
ai tos peržiūros nieko nenuspėja niekad
pirmam pusfinaly man visai patiko, bet antram - visai nublanks
QUOTE(Maja Di @ 2015 05 22, 08:36)
Gaila šeštadienį negalėsiu žiūrėt TV, su vaiku važiuojam į Molėtus į festivalį "Berniukai prieš smurtą ir narkomaniją", grįžt planuojam apie 23 val, na gal dar spėsiu ant rezultatų skelbimo
.
Iš komentarų
tai iki 23 val tik pusė atlikėjų manau spės susisukt
QUOTE(R/K @ 2015 05 22, 08:44)
Iš pradžių galvojau, kad švedas visai nieko (dėl vizualizacijų daugiau), bet dabar kuo toliau, tuo labiau atrodo, kad nuripinta ta daina nuo Lovers on the Sun, tai kažkaip nesinori, kad jam pavyktų. Be to, jis šiek tiek prisidirbo tam tikrais pranešimais, tai neaišku, kaip iš tikrų bus.
ne tokia jau ir nuripinta, gabaliukas tik.. o vat UK man visa girdėta... nuo a iki z...
ir šiaip kaip sakė "bremenų muzikantuose" Leo, visa muzika sukurta, tik pinigai ne visi paimti
o dėl pranešimų neskaičiau, bet įsivaizduoju - jis nepasižymi tolerancija ir ne tik seksualinėm mažumom
QUOTE(R/K @ 2015 05 22, 08:54)
Yra toks dalykas, kaip konstruktyvi kritika: pasakai, kas buvo blogai/gerai, pasiūlai, ką patobulinti. O svaidytis frazėm apie vaikų darželius nėra konstruktyvu.
Kitas dalykas - reakcija V&M. Galima buvo kitaip atsakyti...
visų pirma, tai jis nesakė vaikų darželis, sakė vaikų eurovizija... o vaikų eurovizija čia jau toks baisus įžeidimas??
visų antra, tai ir buvo konstruktyvi kritika, nes tie visi straksėjimai po sceną, pasirodymas tikrai taip ir atrodė.. o keisti kažką likus dienai iki finalo akivaizdu, kad per vėlu.. per nacionalinę atranka, kiek pamenu, jokių straksių nebuvo...
QUOTE(mjforever @ 2015 05 22, 08:54)
nesu AM gerbėja, bet su juo sutinku. O kodėl jam nepasakyti, kaip vertina. Ir nebuvo tai pasakyta įžeidžiančiai, o taip, kaip atrodė. Kritika yra geras dalykas, Vaidas, kuris yra kiek protingesnis matyti už Monika, sakyčiau tikrai iš tų kritiškų pastabų daro išvadas, keičiasi.
QUOTE(Šokoladė @ 2015 05 22, 09:16)
na bet Mamontovui gi ne tiek metų, kad savo tokiais žodžiais neapgalvotais mėtytųsi
o kokiais jau tokiais žodžiais?