QUOTE(Triušis @ 2015 05 22, 09:15)
Nežinau, gal aš čia vienintelė, kurią nu tikrai smagiai užveža mūsų Im feeling love, love, love...
vakar aš ją girdėjau antra kartą, man tikrai ilgai tos dainos muzika skambėjo, smagiai vežanti
QUOTE(Maja Di @ 2015 05 22, 09:36)
Na, mes gi tikri lietuviai- mums visada blogai. Nepateko į finalą, vadinasi, šūdas, daina bloga, balsai silpni, dainininkai negražūs, taip ir sakiau , kad nepateks...Pateko į finalą- tas pats, tik dainininkė dar ir kojytėm kreivom, pasirodo, atidirbinėja... Tai kada būtų gerai?
tikrai taip ir kaip bebūtų, vis tiek bus blogai
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 22, 09:38)
Ne nu ot škykštukai... Nesu super gerbėja Mamontovo, bet elementari pagarba kažkokia turi būt, jau jis LT muzikos pasaulyje tikrai DAUG padarė... Ir šitiem snargliam, deja, kaip iki mėnulio iki Mamontovo...
O Mamontovas ir dalyvavo EV ( tokie jauni, o jau sklerotikai
), ir Monvaidui deja net net pusę tiek gera vieta negresia
---------------
Chamas...
Na ir aš nesu nei vienų nei kitų gerbėja, bet ir iš AM norėtųsi šiokios tokios pagarbos
M&V tai dar kaip išsireiškei snagliukai, tai jiems atleidžiama turėtų b9ūti už tokius išsišokimus, na bet Mamontovui gi ne tiek metų, kad savo tokiais žodžiais neapgalvotais mėtytųsi
QUOTE(R/K @ 2015 05 22, 09:54)
Yra toks dalykas, kaip konstruktyvi kritika: pasakai, kas buvo blogai/gerai, pasiūlai, ką patobulinti. O svaidytis frazėm apie vaikų darželius nėra konstruktyvu.
Kitas dalykas - reakcija V&M. Galima buvo kitaip atsakyti...
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2015 05 22, 10:06)
Ir kaip ten ta lietuviška EV bepasibaigė, ale tyliai pamislijau, kad ačiūdiev, ne Mija išvažiavo
Užmėtykit pomidorais, bet jos veide matosi
visos nemiegotos naktys, išgertos taurės ir mylėti vyrai