Labas rytas,
būčiau labai dėkinga, jei sulaukčiau teisininko atsakymo, Pasistengsiu kuo trumpiau aprašyti situaciją.
Situacija tokia,kad susidarius finansiniams sunkumams 2013-2014m.susidarė skola už buto šildymą, vyrui buvo priteista šią skolą mokėti antstoliui nuo 2015m.kas mėnesį po 100e,nes taip buvo susitarta. Visus 2015m.kas mėnesį tvarkingai mokėjau aš asmeniškai atėjusias sąskaitas už šildymą iš savo asmeninės banko sąskaitos pavedimu, o vyras mokėjo antstoliui už skolą. Dabar atėjo laiškas ieškinys dėl skolos priteisimo už 2015.01.01-2015.11.30 laikotarpį likome skolingi ieškovui už tiektą šilumos energiją, nors už tą laikotarpį aš mokėjau ir tai yra patvirtinantys banko išrašai. Paskambinus išsiaiškinti situacijos jie paaiškino,kad ką mokėdavau už 2015m šildymą tie pinigai pasidengdavo 2013-2014m.skola, taip gaunasi vyras mokėdavo antstoliui,o aš nors mokėdavau už 2015m.to mėnesio atsiųstas sąskaitas už suvartotą šilumos energiją jie tuos pinigus priskirdavo prie 2013-2014m.skolos, taigi gaunasi,kad vėl esame skolingi nors buvo mokėta tvarkingai.
Per 14d.dar galime pateikti teismui atsiliepimą į pareikštą ieškinį, bet nežinome ar tas ką beduotu,nes telefonu atsakyta buvo Jūs ne pirmi čia lakstote, pas mus su teisininkais suderinta ir nieko nelaimėsite. Situacija tokia nelogiška mano akimis, moku tvarkingai kas mėnesį, antsoliui priteistą sumą mokama tai pat tvarkingai,nori išsimokėti,o jie dviem frontais nuo tavęs atskaičiuoja antstoliui ir sau pasiima ir dar gaunasi,kad lieku skolinga nors mokėjau, bet jie tuos pinigus priskaičiuoja prie skolos, pasaka be galo. Būtų malonu sulaukti atsakymo ar verta teikti atsiliepimą į pareikštą ieškinį ar čia yra beprasmiška?
Už atsakymą dėkoju iš anksto.