Įkraunama...
Įkraunama...

Reikalingas teisinis patarimas

QUOTE(Muri @ 2015 12 11, 11:19)
Laba diena, ne čia tikriausiai kreipiuosi, bet gal žinote, niekur nerandu info: Kaip atsiimti dokumentus iš teismo? Kur kreiptis? Posėdis neivyko, teismą nutraukiau pati, ieškinys buvo patvirtintas, teismo data paskirta, tačiau parašiau prašymą nutraukt jį. Neatsiemiau dokumentų kuriuos buvau pateikusi, dabar norėčiau juos susigražinti. Kur turėčiau kreiptis?

i teismo rastine kreipkites
Atsakyti
Nezinau ar cia rasau,bet noreciau patarimo kas gaudosi tokiuose reikaluose. mums 8men.turim sunku neigaluma,mergaite pati nieko nedaro.viskas del to,kad atsoko placenta del to deguonies badas buvo.norejau uzklaust jusu nuomuones.tik dabar pradedu viska suvokti ir atsigauti po soko,todel galvoju apie daktares padavima i teisma,nes isvakarese buvau pas ja spaudimas 170.sako ai tu jautri pas mus.nuvejo su echoskopu paziuret ar mergaite apsivertusi ir net nepaziurejo i placenta su tokiu spaudimu,o kmuk daktarai pasake,kad butu jau tada pamate placentos bukle.grizau namo ir nakti atsoko placenta.isnesiojau sveika mergaite,ir to neturejo buti,begaliu su tuo susotaikyti,labiausiai noreciau,kad ji ta pati isgyventu ka dabar as,nes jokie pinigai neisgelbes.ka jus manot? Ar verta kaxka pradet?ar vistiek nieko neirodysiu?
Atsakyti
QUOTE(FEITH @ 2015 12 20, 01:02)
Nezinau ar cia rasau,bet noreciau patarimo kas gaudosi tokiuose reikaluose. mums 8men.turim sunku neigaluma,mergaite pati nieko nedaro.viskas del to,kad atsoko placenta del to deguonies badas buvo.norejau uzklaust jusu nuomuones.tik dabar pradedu viska suvokti ir atsigauti po soko,todel galvoju apie daktares padavima i teisma,nes isvakarese buvau pas ja spaudimas 170.sako ai tu jautri pas mus.nuvejo su echoskopu paziuret ar mergaite apsivertusi ir net nepaziurejo i placenta su tokiu spaudimu,o kmuk daktarai pasake,kad butu jau tada pamate placentos bukle.grizau namo ir nakti atsoko placenta.isnesiojau sveika mergaite,ir to neturejo buti,begaliu su tuo susotaikyti,labiausiai noreciau,kad ji ta pati isgyventu ka dabar as,nes jokie pinigai neisgelbes.ka jus manot? Ar verta kaxka pradet?ar vistiek nieko neirodysiu?

Nieko neirodysit. Neverta dar daugiau gadinti sveikatos ir nervu, rupinkites vaiku, mamos meile daro stebuklus, zinau ka sakau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 21 gruodžio 2015 - 16:54
QUOTE(JOLANCIUK @ 2015 12 21, 16:51)
Nieko neirodysit. Neverta dar daugiau gadinti sveikatos ir nervu, rupinkites vaiku, mamos meile daro stebuklus, zinau ka sakau.

Kodėl čia daabr taip nuteikiat kitą narę?
Atsakyti
Sveikos..Pradanginau teismo nutarti po skirybu.Su kuo vaikas ir kokia alimentu suma paskirta..Kur kreiptis? Nes jauciu reikes kreiptis i vaiko islaikymo fonda.. verysad.gif Ir dar kaip supratau kreipiantis i ta fonda reikes ir anstoliu.. gal kas sudidures kiek man tai kainuos..Aciu
Atsakyti
Gal kas zinotu tiksliai...
Ar gali vyras testamentu uzrasyti buta meiluzei?
Butas jo vardu, isigytas susituokus. Tai jo dalis gali priklausyti jai?
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 01 19, 18:04)

Priklausomai, kada igytas butas. Jei iki naujo CK isigaliojimo, gali buti ir asmenine nuosavybe registru centre irasyta. Ji isigaliojus naujam CK, ir nebuvo/nera sudaryta po/vedybine sutartis, turtas, igytas santuokoje yra laikomas bendraja jungtine nuosavybe.

Taciau meiluzei testamentu uzrasyti gali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 01 19, 20:04)

savo dalį jis gali palikti meilužei. Ir jei ji priims tą palikimą, buto dalis jai ir priklausys.
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 06, 12:09)
Sveikos..Pradanginau teismo nutarti po skirybu.Su kuo vaikas ir kokia alimentu suma paskirta..Kur kreiptis? Nes jauciu reikes kreiptis i vaiko islaikymo fonda.. verysad.gif Ir dar kaip supratau kreipiantis i ta fonda reikes ir anstoliu.. gal kas sudidures kiek man tai kainuos..Aciu

einat į teismą, išsiimat kopiją.
Atsakyti
Labas rytas,

būčiau labai dėkinga, jei sulaukčiau teisininko atsakymo, Pasistengsiu kuo trumpiau aprašyti situaciją.

Situacija tokia,kad susidarius finansiniams sunkumams 2013-2014m.susidarė skola už buto šildymą, vyrui buvo priteista šią skolą mokėti antstoliui nuo 2015m.kas mėnesį po 100e,nes taip buvo susitarta. Visus 2015m.kas mėnesį tvarkingai mokėjau aš asmeniškai atėjusias sąskaitas už šildymą iš savo asmeninės banko sąskaitos pavedimu, o vyras mokėjo antstoliui už skolą. Dabar atėjo laiškas ieškinys dėl skolos priteisimo už 2015.01.01-2015.11.30 laikotarpį likome skolingi ieškovui už tiektą šilumos energiją, nors už tą laikotarpį aš mokėjau ir tai yra patvirtinantys banko išrašai. Paskambinus išsiaiškinti situacijos jie paaiškino,kad ką mokėdavau už 2015m šildymą tie pinigai pasidengdavo 2013-2014m.skola, taip gaunasi vyras mokėdavo antstoliui,o aš nors mokėdavau už 2015m.to mėnesio atsiųstas sąskaitas už suvartotą šilumos energiją jie tuos pinigus priskirdavo prie 2013-2014m.skolos, taigi gaunasi,kad vėl esame skolingi nors buvo mokėta tvarkingai.
Per 14d.dar galime pateikti teismui atsiliepimą į pareikštą ieškinį, bet nežinome ar tas ką beduotu,nes telefonu atsakyta buvo Jūs ne pirmi čia lakstote, pas mus su teisininkais suderinta ir nieko nelaimėsite. Situacija tokia nelogiška mano akimis, moku tvarkingai kas mėnesį, antsoliui priteistą sumą mokama tai pat tvarkingai,nori išsimokėti,o jie dviem frontais nuo tavęs atskaičiuoja antstoliui ir sau pasiima ir dar gaunasi,kad lieku skolinga nors mokėjau, bet jie tuos pinigus priskaičiuoja prie skolos, pasaka be galo. Būtų malonu sulaukti atsakymo ar verta teikti atsiliepimą į pareikštą ieškinį ar čia yra beprasmiška?

Už atsakymą dėkoju iš anksto.
Atsakyti
Na, o į antstolį kreipėtės, kur jis dėdavo tą vyro 100 eur per mėnesį? Jei anstolis šilumininkams nepervedinėjo, tai jie dengė ankstesniąją skolą - taip daro visi.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2016 02 16, 10:18)
Na, o į antstolį kreipėtės, kur jis dėdavo tą vyro 100 eur per mėnesį? Jei anstolis šilumininkams nepervedinėjo, tai jie dengė ankstesniąją skolą - taip daro visi.

Antstolis kas mėnesį pervedinėja energijai.

Ar daro ar nedaro visi tai nėra aktualu, įdomu yra ar teisiškai tai teisėta. Nes jei skola priteista jau yra, antstoliui perduota ir jam mokama kaip galima nuskaitinėti už mokamas sąskaitas kurios ateina šiuo laikotarpiu. Moku dviem frontais reiškiasi ir nors moki vistiek skolinga lieku..tai čia pasaka begalo,nes 2017 tada ateis už 2016m kad vėl nemokėjom,nes už 2015m mokėsim vėl antstoliui jei nepateiksim teismui nesutikimo. Beveik baigiam išsimokėti skolą, o ateina, kad vistiek skolingas.. Net pas antstoli nebesutampa sumos su energija, pasiskambinus pas antstoli dvigubai daugiau nei pas energija, logiškumo nulis..reiškiasi jie net nesuteikia galimybės sumokėti už esamą menesį sąskaitos ir toliau klampina į skolą..
Atsakyti