Mano finalistai:
Lietuva
Norvegija
Latvija
Švedija
ir gal dar ta slovėnė
Visi kiti - nykokai.
Kipras nieko, bet ne Eurovizijos finalui.
Tris balsus LT atidaviau
Labas vakaras
Visumoje labai stiprus pusfinalis.
Blaškausi tarp savo favoritų.
Visgi ar tik ne slovėnė bus Ir čekai. Va tų dviejų šalių pasirodymai didžiausią įspūdį paliko.
Norvegija gal būtų trečioje vietoje.
Dar Latvija, Kipras (tik įvaizdis labai nepatiko ). Ir goldenboy'ius smagus dėl prikolo
Švedai tai ne man
Va kai po visko kartoja lietuvius, silpniau silpniau bendrame kontekste. Nes yra tikrai labai stiprių dainų.
Taip, po kartojimo slovėnė man įdomiausia.
Visumoje labai stiprus pusfinalis.
Blaškausi tarp savo favoritų.
Visgi ar tik ne slovėnė bus Ir čekai. Va tų dviejų šalių pasirodymai didžiausią įspūdį paliko.
Norvegija gal būtų trečioje vietoje.
Dar Latvija, Kipras (tik įvaizdis labai nepatiko ). Ir goldenboy'ius smagus dėl prikolo
Švedai tai ne man
Va kai po visko kartoja lietuvius, silpniau silpniau bendrame kontekste. Nes yra tikrai labai stiprių dainų.
Taip, po kartojimo slovėnė man įdomiausia.
QUOTE(Nura @ 2015 05 21, 22:24)
Tai, kad Iglesias Ispanijoje, kaip pas mus Cicinas. Jis ten kone parodija laikomas
Cicinas musiskis, kazlurudietis, bet cia jo irgi gedijasi visi. Kaip sakoma, savam kraste pranasu nebusi
galvojau, kad su app'su nemokamai leidžia balsuot, bet kur tau
QUOTE(reine de beauté @ 2015 05 21, 23:23)
ten parode vaizdus, kaip ji kazkada vaiksciojo? nu ka as zinau....
kas blogai, po avarijos zmogus
O man labiausiai patinka Norvegija, Slovėnija ir Lietuva O šiaip tai nemažai dainų bent jau man pasirodė labai monotoniškos. Pvz. Lietuvos daina tokia užvedanti, linksma, o kai kurios labai jau migdančios
Tai norite pasakyti, kad Cicinas irgi rengia tokius turus po pasaulį kaip Iglesias? Aš tai tikrai jų dviejų nesulyginčiau.
QUOTE(Nura @ 2015 05 21, 22:24)
Tai, kad Iglesias Ispanijoje, kaip pas mus Cicinas. Jis ten kone parodija laikomas
Tai norite pasakyti, kad Cicinas irgi rengia tokius turus po pasaulį kaip Iglesias? Aš tai tikrai jų dviejų nesulyginčiau.
QUOTE(Monmorensi @ 2015 05 21, 23:26)
labai nustebsiu, jei airė ir san mariniečiai išeis
san marinas visgi gali