Įkraunama...
Įkraunama...

Šauniosios pradinukės laukia vasaros

QUOTE(arden @ 2015 06 01, 21:19)
kasdieniam darbe praktiškai taikai ką mokėtės?

Taikėme projektinėje veikloje ir du kartus per savaitę dirbome su tais įrankiais "Išmaniųjų peliukų" būrelyje. smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 04 birželio 2015 - 22:25
QUOTE(Vaivorytė @ 2015 06 04, 14:56)
Merginos, reikia sukurti dailyraščio modulio programą(pirmokams). Supratau, kad neturiu jokios informacijos. Nei teorijos, nei praktikos.Gal kas turit minčių ar patarimų šia tema? 4u.gif Internete net jokio rimto straipsnio apie dailyraštį neradau doh.gif

sveiki,
Yra knygutės dailyraščiui mokyti... Rytoj galėsiu nuskanuoti...
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2015 06 03, 06:23)
Paaiškinkite man, kodėl pirmokiukui geriau pirkti parkerį atvira plunksna??

Aš neakcentuoju, kad rašiklis turi būti atvira plunksna. Man svarbu, kad lengvai slystų popieriumi, nereiktų spausti.
Bent iš mano patirties, geriausiai sekasi rašyti su pusiau atvira plunksna.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2015 06 05, 01:55)
sveiki,
Yra knygutės dailyraščiui mokyti... Rytoj galėsiu nuskanuoti...

Ačiū dideliausias 4u.gif
Atsakyti
Merginos, arba pašte nėra, arba nemoku ieškoti smile.gif Labai reikia 1kl Šaltinėlio mokytojo knygų... g.gif Įmeskite jei turite į paštą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nonele @ 2015 06 02, 19:06)
Ir dar turiu klausimėlį, gal žinot ar yra keičiama darbo sutartis (nutraukiama ir sudaroma kitokiu pagrindu) jei nebėra klasės ir paimamos pamokos iš kitų, kad sudarytų krūvį? Ir ar reikia mokytojų sutikimo kai nuimamos pamokos? Gal kas žinot, labai būčiau dėkinga.
Papildyta:

Sveikutės,
Mokslo metai užbaigti, nors ir sirguliuoju ir turiu nedarbingumo pažymėjimą, bet širdyje vistiek smagu, nes su mokykla jau reikalų nebėra.
Dėl pamokų mažinimo ar bet kokio pamokų krūvio keitimo būtinas mokytojo sutikimas (raštiškas).
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2015 06 07, 11:20)
Sveikutės,
Mokslo metai užbaigti, nors ir sirguliuoju ir turiu nedarbingumo pažymėjimą, bet širdyje vistiek smagu, nes su mokykla jau reikalų nebėra.
Dėl pamokų mažinimo ar bet kokio pamokų krūvio keitimo būtinas mokytojo sutikimas (raštiškas).

Ninkute, linkiu greičiau pasveikti! Juk vasara, atostogų metas!
Atsakyti
jau buvau išsigandus, kad jus pamečiau biggrin.gif biggrin.gif neradau temos smile.gif
sveikos visos, su atostogomis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2015 06 07, 10:20)
Sveikutės,

aš manau, kad turi duoti įspėjimą, o jeigu sutinki - pasirašai.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2015 06 07, 21:35)
Ninkute, linkiu greičiau pasveikti! Juk vasara, atostogų metas!

Ačiū už palinkėjimus, bet, deja, du mėnesius ruošiuosi sirgti. Tikiuosi, kad bent jau rugpjūtį teks dar pajusti vasaros.
Atsakyti
sveikatos, ninkute 4u.gif visai neįdomu vasarą sirgti...
Atsakyti
QUOTE(nonele @ 2015 06 02, 19:06)
Ir dar turiu klausimėlį, gal žinot ar yra keičiama darbo sutartis (nutraukiama ir sudaroma kitokiu pagrindu) jei nebėra klasės ir paimamos pamokos iš kitų, kad sudarytų krūvį? Ir ar reikia mokytojų sutikimo kai nuimamos pamokos? Gal kas žinot, labai būčiau dėkinga.

Sutikimo reikia, ar nereikia priklauso nuo to, kas parašyta darbo sutartyje. Mano darbo sutartyje pamokų skaičius nenurodytas, parašyta "pagal tarifikaciją", nurodytas tik koeficientas. Todėl mano sutikimas buvo reikalingas kai mažino koeficientą, bet įspėjime buvo parašyta, kažkas panašaus "jeigu nesutinki būsi atleista".
Atsakyti
Mergaitės, ar jūs turite apsvarstyti met. grupėse standartizuotų testų rezultatus, kaip ką konkrečiai gerinti? Pas mus tai kažkoks beprotnamis dėl tų testų...
Atsakyti